עבור לתוכן

החלפת ראוטר של בזה D-link 6740U

Featured Replies

פורסם

הי,

בשידרוג ל20 מגה קיבלתי מודם ראוטר VDSL חדש מדגם D-Link 6740U, מיותר לציין למי שמכיר כבר שהוא מלא בבעיות והאינטרנט / רשת בבית ירדו באכות בצורה דרסטית.

ישנה אלטרנטיבה בבזק עם מודם / ראוטר חדש גם של D-link מדגם 7850u, בתשלום של 15 שח לחודש לשנתיים (360 שח), או שעדיף לקנות משהו פרטי שתומך בVDSL?

תודה!

פורסם

כל ראוטר תומך במהירות הזאת. אבל ראוטר פרטי בדרך כלל הוא בלי מודם (שהוא זה שצריך לתמוך ב-VDSL).

עוד לא יצא לי ממש להכיר את ה-7850 אבל ה-6740 הוא לא ראוטר רע, יכול להיות שסתם נפלת על יחידה דפוקה.

דיברת עם בזק על התקלות שלך? מה הם אמרו?

חוץ מה-7850 וה-6740 לא הייתי ממליץ לך שום דבר אחר.

פורסם

הפתרון הכי טוב זה להגדיר את הראוטר של בזק כמודם בלבד, ולחבר אותו לראוטר איכותי.

פורסם
  • מחבר

כן זה פיתרון נחמד והגדרתי אותו כבר כbridge עם Cisco EA4500, היו בעיות היו עדיין ניתוקים ומעדיף שיהיה מכשיר אחד בארון תקשורת ולא 2..

תודה!

פורסם

כנראה שיש לך בעיה באחד המכשירים/קו, אני מציע שתבדוק קודם מול בזק (גם אפשרות להחליף את הראוטר שלך באחד תקין).

אצלי גם קיים הראוטר הזה כמודם (Bridge) עם ראוטר רציני של ASUS שהבאתי מחו"ל, והכל יציב בלי נגיעה שלי כבר כשנה. אצל ההורים שלי גם אותו ראוטר מחובר רגיל ואליו מחובר AP, גם מאוד יציב.

פורסם

ל6740U היו 3 גרסאות חומרה, וגם כמה גרסאות תוכנה שונות,

G1 הטוב

G2 אם באגים, אבל יותר זכרון, ואין לי מושג אם עדכוני תוכנה פתרו בעיות שיש לו

H1 שאין לי מושג מה ההבדל ולא ראיתי אותו המציעות, אז אין לי תגובה.

לי היה G1, הוחלף בG2, הG2 חוזר, ושוב חזרתי לG1, כיום על גרסה BZ_2.62_OpenWifi

ולא רואה שום בעיות, גם לא בעל חוטי, תשחק אם ההגדרות שלו, כמו אבטחה, ערוץ, 20HZ או 40HZ,

לא חסר שם מה להגדיר, לי הוא עובד יציב וזה העיקר, ה7850 סתם מיותר, כי כל הבית מרושת החיבור קווי, אבל ממה שהבנתי הוא גם בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים