עבור לתוכן

עזרה בהתקנת GELID ICY VISION

Featured Replies

פורסם

קניתי את הקירור GELID ICY VISION מיד שנייה, ככה שאין לי את כל המדבקות המקוריות או את דף ההוראות שבא עם הקירור. אני מנסה לחבר את הקירור על כרטיס מסך HD 5850 וראיתי שצריך להדביק כמה מהגופי קירור הקטנים על חלקים בכרטיס. אין לי יותר את המדבקות הדו צדדיות המשמשות להדבקתם ורציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הבעיה (שימוש במדבקות דו צדדיות רגילות אפשרי?)

תודה מראש לעוזרים

שקד ברנד

פורסם

d

גוגל מילה גסה?

פורסם
  • מחבר

הבעיה מעולם לא הייתה איך אני מרכיב את זה, היא הייתה מה אני עושה אם אין לי את המדבקות התרמיות שמגיעות ביחד עם הקירור, אם אפשרי להשתמש במדבקות דו צדדיות רגילות, ואם לא, מאיפה אפשר להשיג מדבקות תרמיות כאלה.

פורסם

אי אפשר עם מדבקות רגילות, אלו מדבקום מיוחדות (פדים תרמיים דביקים), אם תשתמש במדבקות רגילות, גוף הקירור יאבד ממשמעותו, כי אין חיבור תרמי טוב בינו לבין הזיכרון וזה היהיה שקול ללהריץ את כרטיס המסך בלי קירור לזכרונות (אשר מתחממים).

תחפש באיביי פדים טרמיים דביקים, אולי תמצא משהו.

אני יודע שלארקטיק יש דבק טרמי, אבל לדעתי זה יותר מדי.

פורסם

או שתזמין קיט של זיכרורונות שמגיע כבר עם מדבקות או פד טרמי, או שתרכוש רק פד טרמי ותוכל להדביק אותו לכרטיס עם ההיטסינקים הקיימים.

פורסם

http://dx.com/p/heat-sink-thermal-silicone-paste-10cm-10cm-0-1cm-35819

דיל אקסטרים to the rescue

זה בעצם משטח גדול של thermal pads ממנו אתה חותך בדיוק את מה שאתה צריך

או אם אתה רוצה באמת הדבקה טובה ולא סתם מדבקה תרמית אז לך על דבק סיליקון תרמי

http://dx.com/p/fujik-silicone-thermal-glue-50ml-grease-like-4579?rt=1&p=2&m=2&r=3&k=1&t=1&s=35819&u=4579

עובד על אותו עקרון,רק שאתה שם ממש מעט על הגוף ומדביק אותו לאן שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

בארץ מצאתי רק מקום אחד שמוכר דבר כזה, והוא לוקח 20 ש"ח על מדבקה כמו שהבאת מדיל אקסטרים, זה נשמע סביר? (אני לא בטוח שאני רוצה לחכות 3 שבועות פלוס מינוס עד שיהיה לי מחשב מתפקד)

פורסם

תלוי בך,אני אישית הייתי מזמין מDX אבל משלם קצת אקסטרה על משלוח מהיר יותר

פורסם
  • מחבר

הקצת אקסטרה הזה יוצא 30 דולר...

פורסם

אז קנה בארץ, 10 שקל הבדל לא יעשו אותך מיליונר או עני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים