עבור לתוכן

מבקש מפרט למשחקים ותכני HD ב- 5K

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 5,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גם תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש יהיה תדיר-כבד, אין תוכנות ספציפיות ידועות כרגע, בעיקר משחקים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו- GUILDWARS2, WOW, DCUO ONLINE, וגם משחקים יותר כבדים וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינטש, רזולוציה טבעית 1920X1080, אולי אקנה מסך יותר גדול בעתיד

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7, 64 ביט, לא כל כך מבין בגרסאות של ווינדוס 7 עצמם ככה שאם יש משהו יותר מתאים\טוב מ- 64 BIT אז העדיף ללכת על מה שיותר טוב\מתאים.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. שמעתי ש- IQPC איכותיים ואמינים, אבל אין לי בעיה לקנות מחנות אחרת שנחשבת איכותית, ידידותית ללקוחות ואמינה לדעתכם, איזור מגורים ראשון לציון.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא ממש מבין מכל הדברים שמצויינים פה אבל אני ארצה יותר משני כניסות USB, ושהמחשב יחזיק להרבה זמן

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתכונן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אבל לא פוסל שדרוג בעתיד הרחוק.

אלהן,

אז בקיצור, אני מחפש מחשב שיהיה חזק למשחקים בעיקר, וגם לתכני HD, תקציב 5K, אפשר לחרוג טיפה כמו שציינתי למעלה.

אני רוצה שהמחשב יעבוד בצורה מעולה וחלקה בכל מה שקשור למשחקים ותכני HD (שיוכל להריץ משחקים כבדים בצורה חלקה ומעולה, כנ"ל תכני HD), ושלא ירעיש כמה שאפשר, ושיחזיק להרבה זמן, שיהיו בוא יותר משני כניסות USB, עם ווידנוס 7 מקורי, לא ממש מבין בגירסאות אז מה שיותר מתאים\עובד יותר טוב.

אני רוצה את ההכי טוב שאפשר להרכיב מהתקציב שציינתי

מחפש לקנות מחנות איכותית ואמינה וידידותית ללקוחות.

אשמח לעזרה והמלצות, תודה מראש.

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הכיוון שלך:

מעבד:

[..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪376

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4GB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪118

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL - בלעדי לחברי הפייסבוק בשיתוף עם "מור לוי" היבואן הרשמי. ₪1799

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S224BBLK x24 SATA BLACK - זמין במלאי ₪124

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪498

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W ₪416

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪90

דיסק קשיח:

[..] ADATA SSD SP900 SATA3 2.5" 128GB ₪501

דיסק קשיח 2:

WD BLUE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 2500 ש"ח ! ₪390

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5350

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

חורג במעט אבל כולל כ.מסך חזק מאד, מארז + ספק שקטים מאד וSSD למערכת.

פורסם

ה-SSD בחירה לא טובה, הספק מוגזם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, אשמח לעוד הצעות לשם השוואה וכו'

פורסם
  • מחבר

עדיין מחפש עוד עזרה והצעות

פורסם

- תחליף את הזיכרון לבאנדל הזה ותחסוך כמה עשרות שקלים.

- את הקירור למעבד תחליף לקירור הזה ששקט יותר.

- גם הספק הזה יספיק למערכת שלך.

- לרוב כונן SSD של סמסונג/אינטל/קרושל/מיקרון מומלצים, אבל הם די יקרים שם. אמליץ לך אולי לרכוש בנפרד.

- הכונן הקשיח הזה מעט מהיר יותר.

- שים לב שלא כללת מערכת הפעלה (היא תעלה לך שם כמעט 500 ש"ח שגם הוא מחיר די מוגזם).

פורסם
  • מחבר

- תחליף את הזיכרון לבאנדל הזה ותחסוך כמה עשרות שקלים.

- את הקירור למעבד תחליף לקירור הזה ששקט יותר.

- גם הספק הזה יספיק למערכת שלך.

- לרוב כונן SSD של סמסונג/אינטל/קרושל/מיקרון מומלצים, אבל הם די יקרים שם. אמליץ לך אולי לרכוש בנפרד.

- הכונן הקשיח הזה מעט מהיר יותר.

- שים לב שלא כללת מערכת הפעלה (היא תעלה לך שם כמעט 500 ש"ח שגם הוא מחיר די מוגזם).

ווינדוס 7 הולך לעלות לי 500 שקל?

פורסם

מערכת הפעלה ( win7 home premium/win 8 ) עולה לרוב בין 350 ל-500 ש"ח בחנויות.

פורסם
  • מחבר

מערכת הפעלה ( win7 home premium/win 8 ) עולה לרוב בין 350 ל-500 ש"ח בחנויות.

אוקיי, יאיר, ראיתי כמה דברים ששינית והמלצת לשנות, תוכל בבקשה לעשות לי סיכום של המפרט שהיית ממליץ לי לקנות בתקציב שציינתי ולמטרות שציינתי

אני גם צריך שהחנות תרכיב לי אותו, ציינת שעדיף לי לקנות כמה מהחלקים במקום אחר, זה בכלל אפשרי לבוא להם עם חלק מהחלקים ולבקש מהם לשלב אותם במפרט? אני גם לא ממש יודע איפה לקנות במקומות אחרים

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את המפרט הבא כהצעה:

מעבד: INTEL 3570 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY

אחריות: שלוש שנים.

מחיר: ₪1014

לוח אם: GIGABYTE GA-Z77-DS3H

מחיר: ₪547

זיכרון: G.SKILL 8GB (2X4GB) DDR3 1600 CL8-8-8-24 - RipjawsX

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪397

כרטיס מסך: GTX670 OC GIGABYTE - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח !

מחיר: ₪1736

צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA

אחריות: שנתיים.

מחיר: ₪124

מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש!

אחריות: שנה.

מחיר: ₪302

מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי

למכירה עם מחשב חדש בלבד !

מחיר: ₪468

ספק כוח: SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי

אחריות: חמש שנים.

מחיר: ₪453

קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי

אחריות: שנה.

מחיר: ₪173

דיסק קשיח: SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - - לרוכשי מחשב חדש . מבצע אחסון בשיתוף ח.י היבואן הרשמי של SEAGATE ! - זמין במלאי

אחריות: שנתיים.

מחיר: ₪415

הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח

מותנה בבחירת רכיבים זמינים במלאי מידי.

מחיר: ₪56

כדאי לי ללכת על זה? האם יש דרכים לשפר אותו?

פורסם

אתה יכול לקחת את המפרט הזה ולזרוק אותו לפח. הוא איכותי אך כולל חומרה לא משתלמת ולא מתאים עבורך מבחינת השקט.

הנה מפרט מתאים לדוגמא, שים לא שלא כללתי את כרטיס המסך משום שלא מצאתי אותו בבניית המפרט. בנוסף, לא כללתי כונן SSD כי הוא די יקר שם. אתה יכול לרכוש בנפרד מחנות אחרת ולהכניס אותו למערכת (שאל אותם אם יוכלו לחבר לך, בספק אם תהיה בעיה). כוננים מומלצים יש לך בפורום אמצעי איחסון בסטיקי.

מעבד:

לוח אם:

זיכרון:

[..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124

מארז:

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪468

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W ₪364

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - - לרוכשי מחשב חדש . מבצע אחסון בשיתוף ח.י היבואן הרשמי של SEAGATE ! - זמין במלאי ₪415

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3476

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקחת את המפרט הזה ולזרוק אותו לפח. הוא איכותי אך כולל חומרה לא משתלמת ולא מתאים עבורך מבחינת השקט.

הנה מפרט מתאים לדוגמא, שים לא שלא כללתי את כרטיס המסך משום שלא מצאתי אותו בבניית המפרט. בנוסף, לא כללתי כונן SSD כי הוא די יקר שם. אתה יכול לרכוש בנפרד מחנות אחרת ולהכניס אותו למערכת (שאל אותם אם יוכלו לחבר לך, בספק אם תהיה בעיה). כוננים מומלצים יש לך בפורום אמצעי איחסון בסטיקי.

מעבד:

לוח אם:

זיכרון:

[..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124

מארז:

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪468

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W ₪364

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - - לרוכשי מחשב חדש . מבצע אחסון בשיתוף ח.י היבואן הרשמי של SEAGATE ! - זמין במלאי ₪415

הרכבת מחשב:

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3476

תודה יאיר.

רק שני דברים, בחנות הזיכרון קיים לפי בירור טלפוני, אז ללכת על זה- Gigabyte GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL?

דבר שני לגבי הכונן SSD, אני אשמח אם תבחר לי שם, אולי זה יקר, אבל להגיע אליהם שם באשדוד זה קצת בעיה בשבילי, ואני לא יודע להרכיב לבד, אז אם אני אקנה במקום אחר זאת תיהיה בעיה להעביר להם אותו

ולגבי הווינדוס, בדקתי אם אפשר לקנות ווינדוס באופן פרטי למשל בחנות כמו AMAZON וכו' אבל אני רואה שהמחירים כמעט אותו דבר

פורסם

אתה מדבר על כרטיס המסך ולא הזיכרון- אז כן, במידה והמחיר הוא 1799 ש"ח אחרת הוא לא משתלם.

הנה לדוגמא כונן SSD מומלץ, אבל קשה מאוד להמליץ בגלל מחירו כי הוא פשוט לא משתלם במחיר הזה.

קח בחשבון שאם אתה קונה מחנות שלא נוח לך לקנות ממנה רק בגלל ההנחה בכרטיס המסך- זה לא אומר שיצא לך זול יותר או באותו מחיר תקבל מחשב חזק יותר. אתה צריך להסתכל על העלות הכוללת של המפרט. לדוגמא, חשב כמה יעלה לך סה"כ המחשב עם הכול.

הנה לדוגמא מפרט מ-TMS בתקציב שלך, שגם כן כולל הכל, אך כולל כרטיס מסך מעט חלש יותר (GTX660TI) אך גם זול יותר. יכול להיות שבמשחקים כבדים מאוד על הגדרות גרפיות מקסימליות אתה תרגיש הבדל ביצועים קטן, אך תבדוק האם זה באמת שווה את ההשקעה של מאות שקלים אקסטרה.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על כרטיס המסך ולא הזיכרון- אז כן, במידה והמחיר הוא 1799 ש"ח אחרת הוא לא משתלם.

הנה לדוגמא כונן SSD מומלץ, אבל קשה מאוד להמליץ בגלל מחירו כי הוא פשוט לא משתלם במחיר הזה.

קח בחשבון שאם אתה קונה מחנות שלא נוח לך לקנות ממנה רק בגלל ההנחה בכרטיס המסך- זה לא אומר שיצא לך זול יותר או באותו מחיר תקבל מחשב חזק יותר. אתה צריך להסתכל על העלות הכוללת של המפרט. לדוגמא, חשב כמה יעלה לך סה"כ המחשב עם הכול.

הנה לדוגמא מפרט מ-TMS בתקציב שלך, שגם כן כולל הכל, אך כולל כרטיס מסך מעט חלש יותר (GTX660TI) אך גם זול יותר. יכול להיות שבמשחקים כבדים מאוד על הגדרות גרפיות מקסימליות אתה תרגיש הבדל ביצועים קטן, אך תבדוק האם זה באמת שווה את ההשקעה של מאות שקלים אקסטרה.

אוקי, אני רוצה לקנות מ IQPC בגלל שקיבלתי הרבה המלצות מהם.

במפרט שהבאת לי מהחנות TMS שמתי לב שיש קצת דברים שונים כמו הקירור למאבד והמארז וכו', זה קריטי?

ואיזה קירור למארז לקנות?

פורסם

IQPC היא אכן חנות מומלצת, אך גם TMS (וגם RSM, זיגזאג ועוד). אמליץ לך לבקר בפורום צרכנות.

החומרה שונה כי יש מוצרים משתלמים יותר/משתנים מחנות לחנות.

אין צורך לקנות קירור נוסף למארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים