פורסם 2013 בינואר 912 שנים שלום!יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טובהבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שובז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושובאיך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו?תודה לעוזרים!!
פורסם 2013 בינואר 912 שנים אתה יכול להגדיר שהדפדפן יזכור את המשתמש והסיסמה אבל אי אפשר להפסיק אותה לגמרי.זאת ההגנה הבסיסית כדי למנוע מאנשים לפרוץ לנתב שלך ולשחק לך עם ההגדרות.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר כן במקרה הגרוע זה מה שאני יעשהאבל הקטע שנראה לי שהדפדפן עושה את זה ולא הראוטר(כי פעם זה לא היה לי ככה)אז בגלל זה אני שואל אם יש איזה הגדרה בדפדפן שאפשר לאשר את ה"אתר" הספיציפי של הראוטר ולהוריד ממנו את האבטחה לפחות אצלי במחשב כדי שזה יהיה לי יותר נוח
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר אני משתמש בקשוחה של לינקסיס 4.30.15ובדרך כלל אני נכנס לסטטוס כדי לבדוק את האיפי של המחשב שלי ואז לאפליקציות ומשחקים כדי לשנות שם תאיפי לנכון
פורסם 2013 בינואר 912 שנים אני כבר לא זוכר את הממשק המקורי של הציוד הזה, אבל אמור להיות לך password prompt רק אחד במעבר בין מסך סטאטוס למסכי הגדרות.אם הוא מקפיץ את ה prompt בכל פעולה, יש פה בעיה בסיסית של העברת בקשות לממשק... ניסית לבדוק אם הבעיה משתחזרת בדפדפנים שונים?
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר האמת שלא ניסיתי אבל אם אתה אומר אז יכול להיות שפעם זה לא היה לי כי הייתה לי גירסה שונה\נמוכה יותר של האקספלורראני יבדוק תודה רבה לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.