עבור לתוכן

שאלה לגבי שני כרטיסי מסך עם יתאימו למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

תראה מה זה זז טוב הסרטתי את המשחק אצלי ורואים בסוף גם את ההגדרות.

זה עלה בחרא של איכות אבל אפשר לראות את הפריימים לשניה בצד ואת ההגדרות:

• תגובות 38
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שיתאמץ זו העבודה שלו :-*

מעבד הזה חזק הוא לא איזה גרוטאה מתה..

למה אתם לא ממליצים על כרטיס מסך אני לא מבין מה נתפסתם על המעבד ..שחררו לי אותו ותמליצו לי על כרטיס מסך..מעבד זה בעיה שלי לא שלכם כולה בקשתי יעוץ לכרטיס מסך סביר שטוב יותר מ4850 וזהו זה יספק אותי בנתים עד שארכוש מחשב חדש..

פורסם

האמת שאני קצת מפחד לספר את ממצאי הבדיקות שלי עם מעבד שש-ליבתי על FC3, אני מניח שתראו אותם בביקורת כרטיסי מסך הקרובה...

פורסם
  • מחבר

עכשיו שחקתי fc3 הגדרות high

לא אגיד לכם שהמשיחק לא מקרקע אבל עובד ולא בצורה מחרידה אבל בטח שאיאפשר לשחק ככה ואני מרגיש ויודע שזה הכרטיס מסך בלבד..אני גם שומע אותו מתחיל להתאמץ שהורדתי תהגדרות לנמוך עבד בסדר גמור.. אפילו הקלטתי את זה הקלטה יצאה גיגה ומשהו אין לי כוח לעלות את זהה שתראו בעצמכם..בכל מיקרה אנימ אמין כרטיס מסך טוב יותר יריץ אותו טוב בלי בעיה בגל לזה מבקש עזרה לדעת איזה כרטיס לרכוש..וקחו בחשבון שfc3 לא אופציה בכלל בשבילי שיהיה מישחק כבד וכו' אני לא אוהב אותו ולא ישחק בו.. משחקים היחידים שאנימ שחק זה כולה מחשקי רשת fps כמו A.V.A

וסדרות של Call.of.Duty

וכמובן שזה המישחק של כל השנים בשבילי Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier והרצתי אותו טוב מאוד!!

אז חוזר ואומר בפעם האחרונה מישהו יכול להמליץ לי על בחירה לכרטיס מסך ..שכמובן חזק יותר מ4850 וניגמר הסיפור! ואני לא רוצה להריץ משחקים על הכי גבוה כמובן מספיק לי הגדרות נורמליות לא צריך להגזים זה בשבילי לאמ שחק תפקיד ואניל א איזה גיימר שכל פי קטן מפריע לי..! קחו את זה בחשבון..אתם גיימרים מהשורההראשונה חח אתםם רוצים תטופ שבטופ לי מספיק ממוצא..! ושמור לי בביוס הגדרות של oc מ3 ל 3.6 כדי להחזיר את זה? זה עשו לי במעבדה ב tms יש לי קירור מעבד pro 7

jחברים כרטיס מסך 5850

AsusEAH5850/G/2DIS/1GD5 1GB DDR5 HDMI DX11 - Exclusive Voltage HDMI & DisplayPort output

ב400 שקל מיד 2 שווה משמעותי על 4850? כן או לא ?

באתר שלהם רשום ..up to 225W2 additional 6 pin PCIe power required

פורסם

OR2OOO, הערה מכוערת

באמת שכתבתי את זה בהומור, הייתי צריך להוסיף סמיילי... מקריאה שנייה זה באמת נישמע תוקפני.

פורסם

5850 יותר טוב מהכרטיס שלך ויביא שדרוג , אבל אם כבר אתה משדרג , אז תקנה משהו יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

עידן איזה כרטיס מסך יש לך ?

בכל מיקרה רכשתי במחיר מציאה ת5850 של אסוס מצב דנדש עם כל העבזרים שלו הכל היה בנילונים עטוף ועוד קבלה שעלה לו 1600 שקל הככרטיס..רכשתי אותו ב 350 :P ואני לבנתים מרוצה חפשתי כרטיס טיפה טוב יותר מ4850 מצאתי מציאה שב45 אחוז טוב יותר מ4850 תענוג שקט עובד בומבה

פורסם

תהנה אחי, אני עם 7970 גרסת oc של msi

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מכל הוויכוחים פה הספקתי לרכוש ת5850 ועוד למכור אותו חח ברווח :P נ.ב עבד יופי סחב!

עכישו לגבי gtx560 ti יעבוד אצלי כן או לא בקשה תשובה ברורה ..(לזמן מוגבל) במיפרט מחשב שרשמתי עד שאשדרג בקרוב שלפחות איהיה לי כרטיס בנתים עד שארכוש מחשב חדש אחבר אותו גם על הדרך ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים