עבור לתוכן

שאלה לגבי שני כרטיסי מסך עם יתאימו למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

GTX 560 TI כנל HD6950

רציתי לשאול אם הם יתאימו למחשב שלי עם הספק שברשותי??

מיפרט מחשב שלי כרגע:

מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box

קירור מעבד: arclic 7 pro

לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l

ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

זכרון: a-data DDR2 800 6 gb cl5

כרטיס מסך: ati 4850

ארדיסק: ( WDC WD10EARS-00MVWB0 (931 GB)

• תגובות 38
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מדוע לא עונים :jump:

פורסם

אתה צריך ספק של 600W לכרטיס מסך הזה.

וכדאי לך לקנות מעבד חדש כי אתה לא תרגיש שינוי עם כרטיס המסך החדש ואת צריך לכל הפחות מעבד I5 בשביל להריץ משחקים כמו BATTLEFIELD שזה אומר שאתה תצטרך להחליף גם לוח אם שיתאים למעבד וכו'.

כמובן שאתה יכול גם עם מה שיש לך אבל זה לא יעבוד על הגרפיקה הכי גבוהה

פורסם

מערכת כזאת צורכת סביב 280 וואט בעת משחק, אולי אפילו מעט פחות לכן אני יכול להגיד בזהירות שזה יתאים, על אף שהליברטי הוא כבר לא צעיר

פורסם

לא הגיוני, היה לי 500 וואט והיו לי נפילות מתח אחרי שהחלפתי כרטיס ל 560 TI ולפני זה היה לי 9800GT

פורסם

לא הגיוני, היה לי 500 וואט והיו לי נפילות מתח אחרי שהחלפתי כרטיס ל 560 TI ולפני זה היה לי 9800GT

תתווכח עם צריכת החשמל של הרכיבים, לא איתי :lol:

אני לא יודע איזה ספק כח היה לך אבל בספק כח איכותי זה לא צריך לקרות, זה לא תקין

לפי מה שקישרת רואים שHD4850 צורך אפילו 20W פחות

פורסם
  • מחבר

לגבי המעבד שצריך להחליף אני אדלג על זה פשוט שטויות במיץ עגבניות אני לא ירגיש תכרטיס מסך בלה בלה בולשיט אחד גדול..אני רק יכול לענות לך בדבר אחד קטן תזכור את זה טוב טוב זה מומחה אמר לי ..כל מעבד שתקנה אתה לא מנצל מימנו 20 אחוז!! וגבי בטפליד אני מריץ אותו חמוד עם 4850 בלי בעיה..!!! בסך הכל רציתי להתקדם לכרטיס חזק יותר להנות מהטוב שבטוב במשחקים.. תאמת הכי כי הכרטיס 4850 כבר אצלי מתחיל לקרוס מהתחממות בטרוף ועושה רעש של מאמץ פשוט מחריד!

מישהו פה רשום ש4850 צורך יותר מ6950 אז אני כן יכול ?? מישהו שקצת יותר מבין עם תשובה חיובית?? ובטוחה??!!

סתם סיפור קטן מבין יבין..אחי קנה מחשב בדיוק כמו שלי אחד לאחד חוץ מהכרטיס מסך 4870 מוכר החנות בtms אמר לו שצריך ספק מאוד חזק ..אחי האמין לו קנה ספק באיזה 650 שקל 600 וואט....עבר זמן די רב אחי הביא לי תכרטיס שלו.. ואופ עבד אצלי עם הלברטי 400 וואט בלי שום בעיה... אז מה כל סיפורים וחרטות לא עלינו כדי לעשות כסף בדברים יקרים יותר!!אני לא ממהר להאמין לשטיות האלה!!

נ.ב אני גם שוקל לוותר על gtx או 6870 או 6950 ניראה לי שיפסיקו לי..גם עדיף ati זולים יותר גם הבנתי מנתונים שצורכים פחות חשמל מאשר nvidia

פורסם

gtx 560 ti צורך במקסימום 170W

hd 6950 צורך במקסימום 200W

hd 4870 צורך במקסימום 150W

hd 4850 צורך במקסימום 110W

e8400 צורך במקסימום 65W

אני לא הייתי מעמיס את הספק הזה עם כרטיס של יותר מ150W , למרות שסביר להניח שהספק יצליח להפעיל את הכרטיס , אבל אני לא בטוח שהוא ישאר יציב , בגלל שהספק כנראה לא בשיא כוחו בגלל ההתיישנות.

אתה מתכוון לקנות את הכרטיסים האלה מיד 2? למה בחרת דווקא בהם?

יש כרטיסים חזקים היום מהסדרות החדשות שצורכים פחות כמו hd 7850 שצורך במקסימום 130W או gtx 660 שצורך 140W.

ומה שאמרו לך על המעבד זה שטויות , המשחקים בהחלט משתמשים במעבד ומעבד כמו שלך בהחלט יגביל אותך.

פורסם
  • מחבר

תקשיב אחי קח בחשבון שעם 4850 הסדרתי יפה כ 4 שנים..סיפק אותי אפשר להגיד..

רק מישחק אחד אצלי לא רץ יש תקיעות כאלה.והוא Call.of.Duty.Black.Ops.II לא יודע עם זה במישחק עצמו אבל שיהיה..

תעשה תחישוב לבד .. כנל לאותו מחשב שברשותי עכשיו..איזה כרטיס מסך הייתה ממליץ לי? וכן רוצה לרכוש ביד 2!

gtx550i יספק אותי משמעותי מ4850? לא יקר ביד 2 ..?

אפשרל קבל תבלה כמו זו http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html

לדירוג כרטיסי מסך אבל עדכנית יותר..תודה

פורסם
  • מחבר

מזה האתר הזה אמין?

4870 יותר חזק מgtx550 ti ?

פורסם

הם באותה רמה.

מה התקציב שלך?

האם המעבד ב-OC?

פורסם

זה לא בדיוק ככה.

הטבלה הזאת היא מדידה של fps במשחק קריסייס.

הנה השוואה של הכרטיסים האלה אחד מול השני.

http://www.anandtech.com/bench/Product/513?vs=541

בעיקרון המבחנים האלה מודדים את הכרטיסים במצבים שונים ולפעמים אחד יותר טוב מהשני במצב מסויים ובמצב אחר פחות טוב כשהם די קרובים ברמה שלהם.

אתה יכול לראות עוד כל מיני מבחנים לכרטיסים האלה באתר הזה , אבל אין הרבה מבחנים שיש בהם את שני הכרטיסים.

פורסם
  • מחבר

תקציב גג 800 וזה בלחץץ עם ממש שווה..אני מחפש מציאה ביד 2..!

מעבד היה oc כבר לא..

ובקשתי טבלה דירוגים שאמינה שאפשר להתסכל מה קודם למי !

אם אפשר לקבל

היה לי 4870 לא הרגשתי כלום בינו לבין 4850 ממש כלום !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים