עבור לתוכן

y-y-y איזה מחשב

Featured Replies

פורסם

:screwy: :screwy:

אם אתם סטודנטים ורק התחלתם שנה נוספת בלימודים או באוניברסיטה או שאתם עובדים באופן יומיומי מול המחשב בבית או במשרד שהקמתם - אתם צריכים מחשב שולחני של HP! עם הדיל המדהים שיש לנו להציע לכם היום למחשב נייח מוחדש (המוצר הינו מחודש, עבר בדיקת מעבדה ונמצא תקין לחלוטין. ייתכנו פגמים חיצונים קלים בלבד אשר אינם משפיעים על תקינות המכשיר). מבית HP דגם DC7600 עם מערכת הפעלה Windows XP PRO, היום שלכם ייראה אחרת! רק ₪599, במקום ₪1199 למחשב עם זיכרון של 1GB ודיסק קשיח של 80GB!

מפרט טכני:

• מעבד המחשב Intel Pentium D 925 / 3.0 GHz

• מערכת הפעלה מקורית מבית מיקרוסופט XP PRO
  • זיכרון 1024MB DDR2 533MHz
  • דיסק קשיח 80GB.
  • כונן CD
  • כרטיס רשת משולב 10/100
  • יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך
  • יציאת S.ATA
  • 3 כניסות USB 2.0

פורסם

במוזיאון להיסטוריית המחשוב רכשו 19 יחידות...

פורסם

you get what you paid for

פורסם

פספסתם את החלק שזה יד שניה. מישהו אשכרה שאל אותי אם לקנות.

פורסם

^

Less than you paid. Much less.

פורסם

תארזו לי שמיני-Y, בבקשה.

פורסם

אלו המכירות המהוללות של חברת אולטרייד.

זאת חברה שמתמחה בקנייה של ציוד מחשוב שנשאר מפשיטות רגל של חברות, סטארט-אפים וכו'.

הם משפצים את המחשבים האלה ומוכרים אותם.

לפעמים יש מציאות (ניידים חדישים יחסית במחיר טוב ומצב טוב, שרתים עם רשיונות מיקרוסופט מקוריים ששווים לא מעט ונמכרים במחיר די זול).

כמובן שלקנות היום מחשב פנטיום 4 שבקושי יכול להציג את האתרים שמפוצצים בפלאש זה קצת מיותר.

פורסם
מבית HP

פשוט לא. בלי קשר לנתונים האחרים

מבחינת מפרט המחשב סבבה לגמרי, לא יודע מה הבעיה איתו. רק שהמחיר קצת יקר בשביל מחשב כזה מיד שניה

פורסם

זו עבירה על החוק - איך לעזא הם עוד מציעים דבר כזה !! :screwy:

אפילו אינטרנט זה לא מריץ כבר ..

צריך להוריד ת'ידיים לאנשים שמוכרים תדברים האלה >:(

פורסם

מה הבעיה אם זה שמציעים אותו ? המפרט טוב להרבה שימושים רק שהם רוצים מחיר גבוה מידי

פורסם

מה הבעיה אם זה שמציעים אותו ? המפרט טוב להרבה שימושים רק שהם רוצים מחיר גבוה מידי

אין טעם לשלם מעל 150 שקל עבור המחשב הזה ..

פורסם

קצת נסחפת 150 שקל - רק לוח + מעבד + זיכרון יעלו לך 150 שקל (ואוליי קצת יותר) אם תתחיל לחפש ולהרכיב מיד 2. אם תוספת של דיסק + מארז מחיר סביר לזה כ 250 שקל

פורסם

לא תודה , תשלם אתה ! :)

פורסם
  • מחבר

אתם קולטים שמדובר על מארז שוכב?

כלומר הכיעור הזה ישב למי שירכוש אותו כל הזמן על השולחן (מתחת למסך ה- CRT אני מעריכה :silly: ) או על יתפוס מקום על המדף. רק על עוגמת הנפש הזו הייתי דורשת פיצוי.

איני בטוחה שפיצוי של 150 ש"ח יספיק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים