עבור לתוכן

אינטרנט קורס כל הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי ראוטר אדימקס BR6204WG ומודם RTA1320,ספק נטוויז'ן ותשתית בזק.

האינטרנט איטי גם בגלישה וגם בהורדות רוב הזמן(כנראה נטוויז'ן הנבלות מגבלים אותי) ועד שאני מצליח להוריד במהירות מקסימלית בטורנטים אז האינטרנט מתנתק,סימן קריאה צהוב על החיבור.

אני יודע שגם המודם וגם הראווטר ישנים,את המודם אני מחליף אצל בזק? עולה כסף?

ממה יכול לנבוע הניתוקים כל הזמן? לפעמים האינטרנט מתנתק גם בלי שאני מוריד.

מה אני צריך לעשות כדי לקבל חווית גלישה טובה עם מהירות טובה וללא ניתוקים?

תודה.

פורסם

אם יש איטיות וניתוקים יש סיכוי שיש לך איבודי מידע (תקלה של בזק) אבל זה יכול גם להגרם אם רוחב הפס בתשתית נמוך מרוחב הפס אצל הספק.

תעשה בדיקת מהירות באתר 147.235.246.92

אם המהירות לא תקינה תתחבר ל-@1 (כלומר בשם המשתמש בראוטר תמחק את @013 אחרי שם המשתמש ותרשום @1 כל השאר ללא שינוי) תוכל לוודא שבאמת התחברת ל-@1 אם תוכל להגיע רק לאתרים של בזק ולא לאתרים אחרים באינטרנט ותבדוק שוב את המהירות. אם בשני המקרים המהירות נמוכה תתקשר לבזק. אם רק כשהיית מחובר לנטוויזן המהירות היתה נמוכה תתקשר לספק.

בקשר לניתוקים, תסתכל המודם של בזק בזמן שיש ניתוק. אם נורית ה-DSL לא דולקת קבוע תתקשר לבזק. אם היא דולקת קבוע תתחבר לכמה שעות דרך המודם ישירות ובלי הראוטר ותראה אם הניתוקים ממשיכים. אם לא אז התקלה היא מהראוטר, אם כן תתקשר לבזק ותבקש לעשות מעקב על הקו שלך במהלך הלילה כשאתה מחובר ל-@1 (לא יהיה לך אינטרנט במהלך הלילה). אם היו ניתוקים התקלה מבזק, אם לא התקלה מהספק.

פורסם
  • מחבר

המהירות תקינה ויש לי תשתית של 15 מגה וספק של 10.

Last Result:

Download Speed: 10340 kbps (1292.5 KB/sec transfer rate)

Upload Speed: 840 kbps (105 KB/sec transfer rate)

Latency: 35 ms

יום שני 07 ינואר 2013 20:16:01

פורסם

מה שעוד יכול לגרום לניתוקים זה עומס בתעבורה של הראוטר. בעצם שאתה אומר שאתה פותח את הטורנט אתה גם עושה העלאה באותו זמן כנראה יכול להיות שבגלל זה הניתוק.

האם זה קורה לך גם כשהטורנט סגורה?

דבר שני לא שזה כזה משפיע

אבל עדיף תשתית וספק על אותה מהירות.

פורסם
  • מחבר

אם יש איטיות וניתוקים יש סיכוי שיש לך איבודי מידע (תקלה של בזק) אבל זה יכול גם להגרם אם רוחב הפס בתשתית נמוך מרוחב הפס אצל הספק.

תעשה בדיקת מהירות באתר 147.235.246.92

אם המהירות לא תקינה תתחבר ל-@1 (כלומר בשם המשתמש בראוטר תמחק את @013 אחרי שם המשתמש ותרשום @1 כל השאר ללא שינוי) תוכל לוודא שבאמת התחברת ל-@1 אם תוכל להגיע רק לאתרים של בזק ולא לאתרים אחרים באינטרנט ותבדוק שוב את המהירות. אם בשני המקרים המהירות נמוכה תתקשר לבזק. אם רק כשהיית מחובר לנטוויזן המהירות היתה נמוכה תתקשר לספק.

בקשר לניתוקים, תסתכל המודם של בזק בזמן שיש ניתוק. אם נורית ה-DSL לא דולקת קבוע תתקשר לבזק. אם היא דולקת קבוע תתחבר לכמה שעות דרך המודם ישירות ובלי הראוטר ותראה אם הניתוקים ממשיכים. אם לא אז התקלה היא מהראוטר, אם כן תתקשר לבזק ותבקש לעשות מעקב על הקו שלך במהלך הלילה כשאתה מחובר ל-@1 (לא יהיה לך אינטרנט במהלך הלילה). אם היו ניתוקים התקלה מבזק, אם לא התקלה מהספק.

כשהאינטרנט מתנתק הנורת DSL במודם דולקת קבוע.

פורסם

כשהאינטרנט מתנתק הנורת DSL במודם דולקת קבוע.

לא הבנתי.

הנורות במודם מראות שהכל כרגיל בזמן ניתוק? או שיש בעיה?

אם הכל נראה תקין בנורות של המודם, נסה לעקוף את הראוטר ולחבר ישירות את המודם למחשב.

הבעיה או בתשתית, או במודם, או בראוטר, או במקרים נדירים בכרטיס רשת.

רוב הסיכוים שהבעיה בתשתית או בראוטר.

את הראוטר אתה יכול לבדוק ע"י עקיפתו.

ואז אם הבעיה ממשיכה, פנה לחברת התשתית שאחראית גם על התשתית וגם על המודם.

הם יטפלו בזה ללא תשלום, אלה אם כן קראת להם סתם והבעיה אצלך.

לכן חשוב לוודא איפה הבעיה לפני שאתה קורא להם.

פורסם
  • מחבר

my keyboard is fuk up so dont ae all te lattes.

te modem seems to be ok all te ligts are regular

i disonnet te router and and after it works fine

sorry for te sitty keyboard

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים