פורסם 2013 בינואר 712 שנים רכשתי כמה בגדים מASOS.COM למי שמכיר,בעיקר בגלל המחירים הנמוכים שיצאו לי בקנייה.היום קיבלתי טלפון וביקשו ממני להביא את מספר התעודת זהות שלי בכדי לשחרר את החבילה שהגיעה.הבאתי לה את התעודת זהות והיא אמרה שכשהשליח יגיע אני אצטרך לשלם לו 200 שקל בגלל שהחבילה נעצרה.עכשיו,אני לא מבין למה,החוק קובע שמשלמים מכס מ325$ לא?אני שילמתי 50 ליש"ט על החבילה והמשלוח היה בחינם,זה אפילו לא מתקרב ל325 דולר.מה עושים במצב כזה?משלמים ושותקים? :-X
פורסם 2013 בינואר 712 שנים רכשתי כמה בגדים מASOS.COM למי שמכיר,בעיקר בגלל המחירים הנמוכים שיצאו לי בקנייה.היום קיבלתי טלפון וביקשו ממני להביא את מספר התעודת זהות שלי בכדי לשחרר את החבילה שהגיעה.הבאתי לה את התעודת זהות והיא אמרה שכשהשליח יגיע אני אצטרך לשלם לו 200 שקל בגלל שהחבילה נעצרה.עכשיו,אני לא מבין למה,החוק קובע שמשלמים מכס מ325$ לא?אני שילמתי 50 ליש"ט על החבילה והמשלוח היה בחינם,זה אפילו לא מתקרב ל325 דולר.מה עושים במצב כזה?משלמים ושותקים? :-Xשלחת דרך EMS?
פורסם 2013 בינואר 712 שנים מחבר EMS? מה זה?סוג מסוים של משלוח?אם כן,שלחתי במשלוח הפשוט ביותר - החינמי.
פורסם 2013 בינואר 712 שנים מחבר דיברתה איתי מישהיא וביקשה תעודת זהות על מנת לשחרר את החבילה, היא אמרה לי שכשאר השליח יגיע לשלם לו.יכול להיות שהיא התבלבלה,ובעצם אני אצטרך לאסוף את זה מסניף הדואר.
פורסם 2013 בינואר 712 שנים 6. הטובין שניתן לשחררם בפטור ממסיםניתן לשחרר בפטור ממסים טובין, שערכם הוא עד $75 (לא כולל טבק על כל סוגיו ומשקאות משכרים).אם הזמנת ב50 פאונד אז עברת את המכסה, תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2013 בינואר 712 שנים ^טרומפלדור, אני חושב שהתבלבלת עם מטבע ה- Euro.₪91 = (£15.00)לפי טבלת המיסים המרוכזים:http://62.219.95.10/misimmerukht/הלבשה למעט תחתונהטובין שערכם 75$ - 325$ (פרט 826) 17% מס.אני הזמנתי משם פעמיים, בפעם השנייה בסכום של Total: ₪134 (£22.00)ולא לקחו ממני שום מס.
פורסם 2013 בינואר 712 שנים מחבר במעמ כן,אבל הם ביקשו 200 שקל לשלם לשליח!עד כמה שידוע לי 200 ש"ח זה לא 17% מ310 ש"ח.
פורסם 2013 בינואר 712 שנים אגרת ביטחון+דמי טיפול+מס גולגולת+עמלת שירות+הוצאות מעבר+קיזוז רישום+דמי איחסון+תוספת שחרורלי זה נשמע כמו משהו ששווה 200 שקל
פורסם 2013 בינואר 812 שנים ^^ נכון. אבל לא הזמנת ב EMS ולכן אתה לא צריך לשלם את זה.קודם כל תברר את הנושא טוב לפני שאתה מזמין - מע"מ משלמים מעל $75 או 47 פאונד.יש לך מס' מעקב? תנסה להציג את הנציג/ה ולברר על מה הן העלויות - תשאל אם החבילה נשלחה ב EMS (לא סביר).אתה אמור לשלם רק 17%.אגב, הזמנתי מס' חבילות מ ASOS, כולן הגיעו לסניף הדואר חוץ מאחת שהגיעה עם שליח הביתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.