עבור לתוכן

מפרט לעריכת וידאו (בעיקר פרמייר פרו) 15kש"ח + שני מסכים

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד לעריכת וידאו על פרמייר6 חשוב מהירות, יציבות, והתאמת חלקים להאקינטוש.

אני צריך לקנות למחשב ה=את כל הציוד ההקפי + 2 מסכים, ssd, ארבעה הרדיסקים של 2tb.

רציתי לקנות כרטיס מסך קוואדרו 4000 אבל אמרו לי שהוא יחסית ישן לעומת הgtx שיש עכשיו ושהקוואדרו מתאים יותר לאפטר.

1. מה התקציב המקסימאלי? 15k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 16000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בלבד על פרמייר cs6

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת רמקולים עכבר 2 מסכים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp נראה לי שהם הכי זולים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ssd

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה. הקפצה עברו 24 שעות.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

. אני ישמח להמלצה לחלקים ספציפיים למען הרכבת מפרט. תודה רבה

מה יותר טוב תושבת 1155 או 2011?

מה ההבדל בין 3770 לבין 3770k?

זה בסדר?

22405 קירור נוזלי Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler 585 1 585

23661 Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail 999 1 999

23089 מארז Corsair 500R Carbide White Mid-Tower Case No PSU 630 1 630

23355 זיכרון למחשב Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27 1090 1 1090

24819 לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt 1395 1 1395

23960 מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1480 1 1480

24219 כרטיס מסך Zotac GTX680 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 3090 1 3090

פורסם
  • מחבר

פורסם
  • מחבר

פורסם

מציע שתשנה את הכותרת כך שזה יהיה מפרט "רגיל"

פשוט תדאג שבמפרט שיציעו לך יהיה מעבד IVY BRIDGE

לוח אם Z77 (עם עדיפות גבוהה לג'יגהבייט כמו הZ77-UD5H או UP5H אן כי אפשר ללכת גם על לוח כמו הHD4 שלהם בקלות)

וכרטיס מסך של NVIDIA מבוסס KEPLER (אבל לא 660 הרגיל או 650TI)

פורסם
  • מחבר

האם יש מעבד 6 ליבות שמתאים להקינטוש?

האם יש לכם מישהו להמליץ שמבין בשתי התחומים(עריכה והתקנת הקינטוש) להתקנה והרכבה בתשלום?

המלצה למסכים, עכבר, מקלדת, רמקולים ואם יש עוד המלצות לציוד הקפי אני ישמח.

יש לי עוד שני מחשבים אחד מק פרו ואחד PC בן שנה שאני רוצה להפוך גם להקינטוש ורוצה לרשת בניהם.

אם יש המלצה לכונן גיבוי חיצוני עם טנדר בולט?

תודה לעוזרים.

פורסם

כן, אתה יכול לקחת מעבד עם 6 ליבות

אבל זה לא ממש משתלם

פורסם
  • מחבר

לוקח שנה להרכיב פה מפרט, כל יום אני מקבל פה הודעה אחת והיא לא מבססת לי מפרט מלא כדי ללכת ולרכוש אותו. עד שאני יצא מפה עם החלטה על חלקים הם יתיישנו.

תודה לאלו שעוזרים אבל אני צריך עוד המון עזרה :)

פורסם

כדאי שתפרט יותר על הדרישות שלך. יש שאלון בסטיקי, רצוי לענות עליו כמה שיותר בפרוט.

פורסם
  • מחבר

זה השאלון???

המחשב מיועד לעריכת וידאו על פרמייר6 חשוב מהירות, יציבות, והתאמת חלקים להאקינטוש.

אני צריך לקנות למחשב ה=את כל הציוד ההקפי + 2 מסכים, SSD, ארבעה הרדיסקים של 2tb.

רציתי לקנות

כרטיס מסך קוואדרו 4000 אבל אמרו לי שהוא יחסית ישן לעומת הgtx שיש עכשיו ושהקוואדרו מתאים יותר לאפטר.

1. מה התקציב המקסימאלי?

15k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 16000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בלבד על פרמייר cs6

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מקלדת רמקולים עכבר 2 מסכים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

ksp נראה לי שהם הכי זולים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

האם השימוש שלך בפרמייר כבד מאוד? עיבודים שלוקחים זמן רב?

מאיזה מפרט אתה עובר?

פורסם
  • מחבר

השימוש בפרמייר הוא כבד מאוד. עריכה בפול hd מכמה סוגי מצלמות, לפעמים גם פורמטים שונים לדוגמא 1080p קובץ mov עם 1080i mxf.

ישנם עיבודים מסויימים של צבעים בנוסף פלאגינים. האקספורטים לוקחים יותר מדי זמן. הסיבה לעבור מpc להקינטוש זה יציבות של הפרמייר האינקודר שתמיד קופא והאנקור שהוא אדיש בטעינת קבצים ויצוא.

יש לי מקבוק פרו בן חצי שנה i7 עם ssd ו8 גיגה זיכרון שזה נחמד בגלל היציבות. הוא עושה את העבודה שלו בתור נייד אבל זה לא מספיק.

יש לי מחשב בן שנה וקצת pc i7 עם gtx 470, זיכרון 12 גיגה ולוח udr3 של גיגהבייט הוא יותר מהיר מהמק אבל לא יציב ואני יהפוך גם אותו להקינטוש וישפר אותו אבל זה עדיין לא מספיק אני צריך עוד מחשב סופר מהיר שיעמוד בקצב עבודה שלי כל חיסכון בזמן מוכפל בכמות עבודה ויוצר יותר כסף.

הסיבה היחידה שאני לא קונה איי מאק זה האפשרות שאם אני לא יסתדר עם מערכת ההפעלה של מאק אני יחזור לוונידוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים