פורסם 2013 בינואר 512 שנים עברתי עכשיו ממערכת הפעלה xp ל-7 .בxp היה משתמש admin עם סיסמה שלא עלה בכל פעם שהפעלתי את המחשב אלא רק במצב בטוח.אבל עכשיו הוא עולה כל פעם כך שיש לי בכל הפעלה 2 משתמשים על המסך פתיחה.מישהו יודע איך אפשר לעשות שהadmin לא יופיע והמחשב יכנס מיד למערכת?ברכה לכל העונים
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מחבר הסיבה שאני לא משתמש בadministrator זה בגלל שהם לא ממליצים. יש באמת סיבה לא להשתמש בו?כי אם לא, אז אני יכול למחוק את המשתמש הנוסף ולהשתמש רק בו.
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מדריך:http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc766343(v=ws.10).aspxבקיצור הפקודה:net user administrator /active:no
פורסם 2013 בינואר 1012 שנים הסיבה שאני לא משתמש בadministrator זה בגלל שהם לא ממליצים. יש באמת סיבה לא להשתמש בו?מי זה הם?אני משתמש רק בו בכל המחשבים שלי, יש סיבה לא להשתמש?
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים אם אתה רץ כאדמיניסטרטור אז גם כל תוכנה שרצה על המחשב רצה עם ההראשות הגבוהות ביותר.זה כולל וירוסים אז זה לא מומלץ
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים צריך ללמוד איך להשתמש במחשב, אני תמיד משתמש בראשי. אני לא סופג וירוסים...
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים מחבר הם זה מייקרוסופט.והם לא ממליצים להשתמש באדמיניסטרייטור בגלל נוזקות וכד'אם זה טפשי, אז אולי אפשר להתעלם
פורסם 2013 בינואר 1312 שנים מחבר כתבתי את הפקודה net user administrator /active:no וכלום לא קרה. היא כתובה מדוייק עם רווחים נכונים וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.