עבור לתוכן

בקשת המלצה למחשב נייד - עד כ-3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

ברצוני לרכוש מחשב נייד.

אשמח להמלצב למחשב שכזה, שיתאים לצרכים הבאים:

1. המחשב נועד להיות "תחליף שולחני" עבורי, כלומר זה יהיה המחשב היחיד שלי. בכוונתי להשתמש בו לצרכי: גלישה באינטרנט, סקייפ\מסנג'ר (כולל שיחות וידיאו במידת האפשר), צפייה בסרטים, וכתיבת תוכנה (כך שארצה להתקין עליו Visual Studio 2008-2010, MATLAB, Eclipse ואולי גם תוכנות נוספות, וברצוני שהם ירוצו ללא היתקעויות). ארצה גם שבעת הגלישה באינטרנט יוכל לפעול אנטיוירוס (הגנת "זמן אמת"), בלי שזה יאט את המחשב. מה שכן - אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים.

2. מהירות וגודל זיכרון, וכן גודל מסך - כפי שנדרש מהרשום מעלה. כך שאוכל לעבוד בו בלי היתקעויות ובלי שהעיניים יתעייפו (כולל בעת צפייה בסרטים). חשוב גם שהמקלדת תהיה נוחה.

3. זמן סוללה: לא מאוד חשוב. אם יספיק לשלוש שעות - מה טוב. בסך הכל אני מתכוון להשתמש בו בבית ובמשרד, כך שסביר שיהיה לי איפה להטעין אותו.

4. משקל: עדיף לא מאוד כבד, אבל שוב, פחות חשוב - אני בסך הכל מתכוון לנייד אותו מהבית למשרד וחזרה. אם אוכל להשתמש בו בזמן נסיעה באוטובוס - מצוין. אם לא - לא נורא.

5. תקציב מקסימלי: עדיף שיהיה בין 2000 ל-3000 ש"ח (כולל מערכת הפעלה).

6. אחריות: שנה לפחות. עדיפות ל-3 שנים (גם אם זה דורש להוסיף קצת כסף).

7. ניידים מתאימים: המליצו לי על זה -

zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786034

זה נראה לי נחמד -

www.ivory.co.il/catalog.php?id=9205

אשמח להמלצתכם,

תודה! :)

פורסם
  • מחבר

תודה!

שכחתי לציין, חשוב לי מאוד שתהיה אפשרות לחיבור אינרטנט סלולרי - רוב הזמן לא תהיה לי גישה לרשת אלחוטית אחרת כלשהי. מחשבים אלו תומכים בזה?

אשמח כמובן להמלצות נוספות.

פורסם

אין למחשבים חיבור ל-SIM, אם זה העניין.

אם יש לך סמארטפון, תוכל להגדיר אותו כנקודת גישה והמחשב יתחבר אליו ב-WIFI.

פורסם

אהלן,

זה פשוט לא נכון. יש הרבה ניידים עם כניסה לכרטיס סים ומודם סלולארי מובנה. גם לאלה שאין, אפשר להוסיף מודם usb עם סים, מה שלא יאכל לך את הסוללה של הסאמרטפון כמו משוגע...

נאור

פורסם

אולי הייתי צריך להרחיב את המשפט שרשמתי - שאין בתקציב שלו לפי מה שראיתי מחשבים כאלה עם SIM. לא שאין בכלל כאלה.

וה-SIM USB זה משהו שלא קשור לרכישה של המחשב עצמו אלא תוספת של "ציוד היקפי" נוסף, לכן לא ציינתי זאת. התייחסתי לרכישת המחשבים בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים