עבור לתוכן

ניקוי כלים

Featured Replies

פורסם

2 שאלות בנושא:

1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים?

2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?

פורסם

הזול וכשהוא מרגיש בלוי (סקוסצים איכותיים יותר יחזיקו יותר זמן וסקוצים לא איכותיים יחזיקו פחות זמן)

פורסם

תבחר בנוזל כלים עם האחוזים הגבוהים ביותר של חומר פעיל. אני משתמש בפיירי (36% חומר פעיל אם אני לא טועה) הוא מנקה כל כך טוב בגלל שאחוזי החומר הפעיל גבוהים. אני מערבב אותו עם מים בתוך הכלי שבו אני שם את הספוג, ובקבוק אחד מספיק לי לבערך חצי שנה.

פורסם

נוזל זול גם עושה את העבודה, אבל בשביל באמת להקל על העבודה אפשר את היותר יקרים (כמו פאריי או אחרים)

סקוטצ' מומלץ להחליף עד חודש של שימוש מקסימום (במיוחד עם הוא נמצא בסבוניה עם הנוזל כלים). וזה בגלל שזאת צלחת פטרי לחידקים ומחלות.

פורסם
  • מחבר

מה היחס דילול שלך? כרגע יש לנו פלמוליב 18 אחוז(הבקבוק הכי מכוער שראיתי בחיי) ואני פשוט שם קצת על הסקוץ בכל פעם, אבל הבקבוק עצמו "נגמר" די מהר(חודש-חודשיים).

פורסם

הרבה מים וממש קצת נוזל כלים, אני חושב שפחות מחצי מילימטר נוזל. כמובן שככל שהנוזל מכיל פחות חומר פעיל תצטרך יותר נוזל ופחות מים. תעשה לעצמך טובה ותקנה נוזל עם יותר חומר פעיל (פיירי, פלמוליב, זה לא באמת משנה), זה יותר יעיל וזה יותר משתלם לטווח הארוך. תערבב את הנוזל עם מים בתוך הכלי ששמים בו את הספוג (סבוניה, או איך שלא קוראים לזה) ותחליף פעמיים בשבוע את הנוזל בסבוניה.

פורסם

יש את הנוזל של סנו- לא מקציף בכלל.

פורסם
  • מחבר

למה אכפת לי אם זה מקציף או לא?

פורסם

יותר נוח לנקות כשהוא מקציף.

לחילופין- ניתן להשתמש ביותר נוזל ואז הוא מקציף אבל קצת...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. אם יותר נוח לנקות שהוא מקציף - למה לקנות נוזל לא מקציף?

פורסם

הכי טוב בניקוי זה =פיירי וגם יהיה יותר חיסכוני ,כיוון שמספיקה כמות קטנה ..ויש הרבה קצף.

פורסם

אחרי שעברתי כמה סבונים שונים אני חייב להגיד שהמועדף עלי הוא פיירי.

פורסם

פיריי הוא טוב, רק חבל שאין לו בקבוק משאבה

פורסם

טיפ: להשרות את הכלים במים חמים ואז לשטוף. הלכלוך יורד בקלות ומהר יותר

פורסם

טיפ: לקנות ברזלית- לא הצמר גפן פלדה, אלא הברזלית של סנו- שנראת כמו המנקה ראשים של המלחם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים