פורסם 2013 בינואר 512 שנים 2 שאלות בנושא:1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים?2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?
פורסם 2013 בינואר 512 שנים הזול וכשהוא מרגיש בלוי (סקוסצים איכותיים יותר יחזיקו יותר זמן וסקוצים לא איכותיים יחזיקו פחות זמן)
פורסם 2013 בינואר 512 שנים תבחר בנוזל כלים עם האחוזים הגבוהים ביותר של חומר פעיל. אני משתמש בפיירי (36% חומר פעיל אם אני לא טועה) הוא מנקה כל כך טוב בגלל שאחוזי החומר הפעיל גבוהים. אני מערבב אותו עם מים בתוך הכלי שבו אני שם את הספוג, ובקבוק אחד מספיק לי לבערך חצי שנה.
פורסם 2013 בינואר 512 שנים נוזל זול גם עושה את העבודה, אבל בשביל באמת להקל על העבודה אפשר את היותר יקרים (כמו פאריי או אחרים)סקוטצ' מומלץ להחליף עד חודש של שימוש מקסימום (במיוחד עם הוא נמצא בסבוניה עם הנוזל כלים). וזה בגלל שזאת צלחת פטרי לחידקים ומחלות.
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מחבר מה היחס דילול שלך? כרגע יש לנו פלמוליב 18 אחוז(הבקבוק הכי מכוער שראיתי בחיי) ואני פשוט שם קצת על הסקוץ בכל פעם, אבל הבקבוק עצמו "נגמר" די מהר(חודש-חודשיים).
פורסם 2013 בינואר 512 שנים הרבה מים וממש קצת נוזל כלים, אני חושב שפחות מחצי מילימטר נוזל. כמובן שככל שהנוזל מכיל פחות חומר פעיל תצטרך יותר נוזל ופחות מים. תעשה לעצמך טובה ותקנה נוזל עם יותר חומר פעיל (פיירי, פלמוליב, זה לא באמת משנה), זה יותר יעיל וזה יותר משתלם לטווח הארוך. תערבב את הנוזל עם מים בתוך הכלי ששמים בו את הספוג (סבוניה, או איך שלא קוראים לזה) ותחליף פעמיים בשבוע את הנוזל בסבוניה.
פורסם 2013 בינואר 512 שנים יותר נוח לנקות כשהוא מקציף.לחילופין- ניתן להשתמש ביותר נוזל ואז הוא מקציף אבל קצת...
פורסם 2013 בינואר 512 שנים הכי טוב בניקוי זה =פיירי וגם יהיה יותר חיסכוני ,כיוון שמספיקה כמות קטנה ..ויש הרבה קצף.
פורסם 2013 בינואר 712 שנים טיפ: לקנות ברזלית- לא הצמר גפן פלדה, אלא הברזלית של סנו- שנראת כמו המנקה ראשים של המלחם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.