עבור לתוכן

עזרה בפס לדים סולארי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש פס/רצועה/צינור/חוט לדים בצבע לבן שיעבוד על אנרגיה סולרית.

מטרה להאיר את השביל לבית הורי שחשוך בלילה.

האם יש כזה שאתם יכולים להמליץ ומהיכן ניתן לרכוש או מה לרכוש ואעשה את זה כפרויקט?

אם לא הייתי ברור בכתיבה אז אני מצרף קישור להראות מה אני מחפש.

כמובן שאני מחפש משהו איכותי ושלא ייהרס בשמש ישירה או יתבלה עם השנים.

תודה..

פורסם

תחפש solar led strip או solar led string ותבחר לפי מה שניתן לראות. אני לא מכיר את הסטריפים האלה ככה

אם יש נתונים או תמונה תבדוק אם זה פס לדים פתוח (לא טוב פגיע לגשם), אם הסוללות ניתנות להחלפה, מה גודל התא הסולארי (יחסית לכמות לדים) ודברים כאלה

פורסם

הלינק לא עובד.

אמנם לא כתבת מה האורך הכולל, אבל בצורה סולארית אתה תצטרך משטח די גדול כדי להגיע להספק סביר שיאיר רוב הלילה. סטריפים צורכים די הרבה זרם. וזה אומר הרבה מאוד כסף על משהו שלא יחזיר השקעה. עדיף למצוא דרך להעביר קו מתח נמוך לשביל.

בכל מקרה, אפשר לרכוש משהו מפה http://www.solarpanel.co.il/76373/products2

עדיף עם בקר טעינה, (ההספק תלוי באורך הסטריפים שתחבר) לחבר למצבר קטן, ולחבר דרך מעגל הפעלה עם פוטורזיסטור שיפעיל את זה אוטומטית בשעות החשכה.

פורסם

אם הלדים באוויר ולא על האדמה נראה לי בסדר

פורסם

מכיר אותם. הם טובים לסימון ולא לתאורה. אם הם אטומים ללחות זה יכול להיות פתרון טוב וזול.

פורסם
  • מחבר

איך אדע אם הם אטומים למים?

תוכלו לתת קישור ללדים שמתאימים ללחות מים גשם וכו'..

במחיר סביר שיפעלו על ארגיה סולארית?

פורסם

אמור להיות מפרט של מה שאתה קונה. אמנם הם מחוברים למצבר נטען סולארי, וההגיון אומר שאם כל זה עומד בחוץ זה צריך להיות אטום... אבל איביי. לך תדע.

פורסם
IP44: Waterproof (excellent durability withstanding frequent water contact, fluctuating temperatures and invariably cloudy conditions)
פורסם

יש לי מוצר דומה, גם בשמש של אוגוסט הם החזיקו עד 23:00 - לא יותר(קצת פחות משלוש שעות).

התאורה עצמה מאוד חלשה, יכול להתאים בתור אביזר נוי או לסמן את הדרך אבל לא בתור תאורה כלשהי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים