עבור לתוכן

עדכון קושחה לssd

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כונן של אינטל בנפח 120 מסדרה 330.

האם יש צורך לבצע לו עדכון קושחה? מה היתרונות של הדבר הזה? זו יכול לפגוע בו איכשהו? זה פוגע באחריות?

תודה מראש:)

פורסם

אם יש לך את הקושחה 300i היא האחרונה, תוכל לבדוק את הגרסא דרך Intel ssd toolbox

www.intel.com/go/ssdtoolbox

גם לי יש את הכונן הזה

אני ממליץ לך גם לבצע אופטימיזציה אם התכונה מציעה לך, בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

עוד שאלה קטנה - האם עדכון קושחה מפרמט את הכונן? כי שם מותנת מנרכת ההפעלה שלי

פורסם

איפה אפשר באופן כללי לבדוק מה היא הגירסה האחרונה?

בעידכוני הקושחה באתר של אינטל כשמחפשים את ה330 מקבלים עידכון קושחה להורדה ורשימה מתחתיו שמראה לאיזו גירסא העידכון מעדכן כל סוג של כונן וה330 לא נכלל ברשימה.

פורסם

אם יש לך את הקושחה 300i היא האחרונה, תוכל לבדוק את הגרסא דרך Intel ssd toolbox

פורסם

אני יודע לקרוא טוב מאוד, תודה רבה :)

אני לא שואל מה היא גירסת הקושחה האחרונה (300i), אלא איך אני יכול לדעת מה היא הגירסא העתידית שתתאים ל330 ומתי היא יוצאת.

במילים אחרות, אני שואל מאיפה אתה יודע, איפה ראית את זה באתר של אינטל?

פורסם

רק כשתצא הגרסה הבאה של ssd toolbox תוכל לדעת אם יש עדכון

פורסם

איזו מי שאלה זו? איך אני יכול לדעת מתי תצא windows 9 ?, איך אני יכול לדעת מתי יצא האייפון 5S ?

אם אתה לא מכיר מישהוא מאינטל שעובד בפיתוח גרסאות הקושחה של ה330 אז אי אפשר לדעת..

פורסם

רק כשתצא הגרסה הבאה של ssd toolbox תוכל לדעת אם יש עדכון

סבבה, תודה...

איזו מי שאלה זו? איך אני יכול לדעת מתי תצא windows 9 ?, איך אני יכול לדעת מתי יצא האייפון 5S ?

אם אתה לא מכיר מישהוא מאינטל שעובד בפיתוח גרסאות הקושחה של ה330 אז אי אפשר לדעת..

אני בכנות לא מבין איזה חלק מהשאלה שלי לא היה ברור.

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18363〈=eng&OSVersion=Windows%207%20%20*&DownloadType=%0A%09%09%09%09%09%09%09Firmware%0A%09%09%09%09%09%09

זה הדף שמקבלים כשמחפשים עידכון גירסא ל330. ממש למטה ישנה רשימה של כוננים שהעידכון תקף לגביהם וה330 נמצא בתוכם כך ידעתי שזה הדף הנכון.

ב"Detailed Description" ישנה הרשימה הבאה:

The Intel® Solid-State Drive SATA firmware update tool provides the latest firmware for the following Intel® Solid-State Drives in all capacities:

- Intel® X25-M/X18-M SATA Solid-State Drive on 50nm (black case) - updates to FW version 8820

- Intel® X25-E SATA Solid-State Drive on 50nm (black case) - updates to FW version 8850

- Intel® X25-M/X18-M SATA Solid-State Drive on 34nm (silver case) - updates to FW version 02M3

- Intel® X25-V Value SATA Solid-State Drive on 34nm (silver case) - updates to FW version 02M3

- Intel® Solid-State Drive 320 Series (silver case) - updates to FW version 0362

- Intel® Solid-State Drive 335 Series - updates to FW version 335t

כמו שניתן לראות, הסידרה 330 לא מצויינת ברשימה והם לא אומרים לאיזו גירסא העידכון הזה משנה את הקושחה של סידרת ה330.

בכל מקרה Definitely Maybe כבר ענה לי אז גם אם היא עדיין לא ברורה אפשר לעזוב ת'נושא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים