עבור לתוכן

הנתבים של בזק. כדאי?

Featured Replies

פורסם

שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה.

בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!)

הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה...

מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI

פורסם

כולם אלחוטיים, כמעט לא מתעסקים כבר עם נתבים קוויים בכלל (פרט לחברות שלא רוצות שהמידע ששמור על השרתים שלהן ידלוף החוצה מהאלחוט).

מה שאני לא אוהב בשיטה של בזק הוא ההתחייבות ארוכת הטווח בתמורה לשיטת חיוב-זיכוי על הנתב.

לפחות אצל הוט, ההוטבוקס לא עולה כסף וניתן בהשאלה עד שמתנתקים.

פורסם
  • מחבר

לגבי ההתחייבות זאת לא התחייבות לבזק . כלומר אני יוכל לעבור להוט או לשנות תוכנית לא ? ההתחייבות היא רק לתשלום של המודם כלומר כמו פריסה בויזה לא?אין לי בעיה עם זה ולגבי הוט האלחוטי שלהם פשוט נוראי...

השאלה היא איזה נתב לקחת כי ראיתי המון תגובות רעות על הנתבים שלהם וזה מה שהפחיד אותי בהתחייבות.

פורסם

כולם אלחוטיים, כמעט לא מתעסקים כבר עם נתבים קוויים בכלל (פרט לחברות שלא רוצות שהמידע ששמור על השרתים שלהן ידלוף החוצה מהאלחוט).

מה שאני לא אוהב בשיטה של בזק הוא ההתחייבות ארוכת הטווח בתמורה לשיטת חיוב-זיכוי על הנתב.

לפחות אצל הוט, ההוטבוקס לא עולה כסף וניתן בהשאלה עד שמתנתקים.

זה בסדר כי אתה קונה נתב. הבעיה היא שהמודם עובד רק על התשתית שלהם. מה שמפריע לי זה שהם לא מציעים מודם VDSL שאפשר להשאיל כמו ב-ADSL. אבל אני לא יודע אם הם עושים את החיוב זיכוי ב-VDSL.

אם זה דירה אז לדעתי הדילינק 6740 יהיה לך מספיק טוב. הדגם השני (7850 אם אני לא טועה) עוד חדש מדיי כדי להגיד אם הוא טוב או לא (על הנייר הוא הכי טוב שהם יכולים להציע כרגע).

פורסם
  • מחבר

זה בסדר כי אתה קונה נתב. הבעיה היא שהמודם עובד רק על התשתית שלהם. מה שמפריע לי זה שהם לא מציעים מודם VDSL שאפשר להשאיל כמו ב-ADSL. אבל אני לא יודע אם הם עושים את החיוב זיכוי ב-VDSL.

אם זה דירה אז לדעתי הדילינק 6740 יהיה לך מספיק טוב. הדגם השני (7850 אם אני לא טועה) עוד חדש מדיי כדי להגיד אם הוא טוב או לא (על הנייר הוא הכי טוב שהם יכולים להציע כרגע).

כימדומני היא כבר לא הציעה לי את 6740. היה משהו עם 840 או 850 אבל מדובר על תקן N וה 7850 הוא לא קשור לתקן N לא? אלא

ל Dual Band והוא עולה 15 ש"ח בחודש לא 10 כמו שאני עשיתי

פורסם

כל הנתבים החדשים הם תקן N.

ההבדל הוא שכולם משדרים ב-2.4GHz וה-7850 משדר גם 2.4 וגם 5GHz (כלומר למרחק גדול יותר).

אם זה מה שעשית, אין לך בכלל מה להתלבט איזה נתב לקחת. אתה כבר סגרת על תשלום בשביל הדגם הזה, אין סיבה לקחת משהו אחר ולהמשיך לשלם :)

פורסם
  • מחבר

כל הנתבים החדשים הם תקן N.

ההבדל הוא שכולם משדרים ב-2.4GHz וה-7850 משדר גם 2.4 וגם 5GHz (כלומר למרחק גדול יותר).

קראתי שהם קורסים המון וזה מה שמפחיד אותי... אני אחד שמשתמש בטורנטים אם זה ככה אני מעדיף להשאר על ה 15 מגה .

האם מה ששמעתי נכון או שזה סודר מאז

פורסם

אתה תמיד יכול להפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד ולהשתמש בראוטר יותר טוב בנפרד.

אני במהירות 50 מגה עם D-Link DIR-655 שמחובר ל-D-Link 6740U של בזק במצב מודם (Bridge) וזה עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

הלכתי על ה 7850 השאלה שלי היא כזו... הקרינה שלו מסוכנת?! יש לו גם רשת 2.4G וגם רשת 5G.

זה לא מסוכן??? אני ישן בחדר הזה

פורסם

למה מסוכן? תחשוב על כמה תוכל להספיק עם עוד יד :lol:

לא נראה לי שתצטרך את שתי הרשתות, תכבה אחת.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם ה 5G יותר קורן ומסוכן מה 2.4G?

פורסם

צא מהסרט.

לא תחטוף סרטן מנתב, גם לא מאחד שפועל ב 50 ג'יגהרץ.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם יש הבדל בקרינה בין 2.4 ל 5G או שזה רק תדר אחר.

פורסם

הבעיה הינה בהספק ותדר יחד, ולמרות זאת הראוטר הממוצע אינו עובד בהספקים שמסוכנים לבני אדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים