עבור לתוכן

חוסר יכולת לגשת לממשק נתב DIR-655

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום רב.

בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום.

בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב.

ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע.

יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה.

אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים קווים ועוד לפטופ שאני מפעיל לעיתים רחוקות על ה WIFI בבית.

בנוסף מדי פעם אני מתחבר עם הסמארטפון לרשת האלחוטית.

הם טוענים שמקור הבעיות אצלי זה הטורנטים שאני משתף, אמרו לי לשנות הגדרות ב UTORRENT להוריד מס' חיבורים מקסימלי ולהגביל משמעותית את רוחב הפס, עשיתי זאת, עדיין התקלה ממשיכה, וגם חוסר היכולת לגשת לנתב ב 192.168.0.1

הלכתי יותר רחוק, סגרתי לחלוטין את ה UTORRENT, הנתב עדיין קורס.

הם לא מוכנים לתת לי נתב חלופי מאחר והוא תקין להגדרתם.

בנוסף לכך גם אמרו לי שאין עליו את המדבקה האפורה של האחריות בתחתית המוצר, דבר שלא שמתי לב אליו כשרכשתי את הנתב לפני כשנה מאייבורי מחשבים.

מה ניתן לעשות בנושא? איך פותרים את הבעיות האלה? אני מעוניין לקבל מהם נתב אחר אך הם לא מוכנים להחליף לי.

גרסת חומרה B1 קושחה 2.05

פורסם

הגישה לנתב זה משהו אחד.

אבל איך אתה יודע שזה הנתב שקורס ולא ניתוק מהספק/תשתית? סינכרון זה לא הכל.

פורסם
  • מחבר

אני יודע כי הנורות של הנתב משתנות ונורית POWER נכבית ונדלקת, חיברתי את המודם ישירות במשך שבוע, והאינטרנט עובד בצורה נקייה וחלקה לגמרי, ללא שום נפילות.

אני במהירות 12M בהוט חיבור MPLS ללא חייגן, עם ספק 013 נטויז'ן.

כך שבמקרה הזה אני בטוח שהבעיה נעוצה בנתב עצמו כבר, ולא בתשתית במקרה הזה.

הבעיה היותר גדולה זה לשכנע את D-LINK שאכן קיימת בעיה ויש סיבה אמיתית להחליף את המוצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים