פורסם 2013 בינואר 312 שנים כתבה בעברית על הבעיה של 7950?הבעיה כבר ידועה לרבים בפורום, להערכתי יותר סביר שיפרסמו שעובדים על הפתרון..
פורסם 2013 בינואר 312 שנים כתבה בעברית על הבעיה של 7950?אם הדרייברים הם אכן הבעיה כמו ש-AMD טוענת, הסדרה כולה מושפעת מזה.הבעיה כבר ידועה לרבים בפורום, להערכתי יותר סביר שיפרסמו שעובדים על הפתרון..שניהם.
פורסם 2013 בינואר 312 שנים אורן, מצויין, אשמח לקרוא. על איזו בעיה בדיוק אתם מדברים?חבל שלא קניתי 660TI אני ממליץ לך לקרוא את החדשה לפני שאתה מסיק מסקנות.
פורסם 2013 בינואר 312 שנים היא טרם פורסמה אבל אורן טוען שתפורסם ביממה הקרובה: צפויה לעלות ב-24 שעות הקרובות חדשה בעברית על זה אני מניח שתוכל למצוא אותה בעמוד הראשי.
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אני משתמש בHD7950 DUAL X - חוץ מהביצועים המעולים שהוא נותן לי והקופון שקיבלתי עם המשחקים (זה קנה אותי חח.. זה לחסוך הרבה דולרים), מרגישים במשחק FC3 מהדבר המוזר הזה שיש לו (אמרו שיתקנו בדרייברים חדשים) - מרגישים אבל זה לא מוציא אותי מדעתי. במשחק CS GO למשל אין את זה.. מקווה שיסדרו מתישהו
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אני בעלים מאוכזב מאוד של 7950 gigabyte windforce.tms החליפו לי את הכרטיס כבר 4 פעמים במשך שבועיים שלוש, ובדקו את כל המחשב אצלהם במעבדה.עד שבסוף החליפו לגרסא הזאת שנראתה הכי יציבה.יש בעיות כמו ארפיטקטים שכנראה באות מהדריבר של amd.כמו בסרטון כאן:Battlefield 3 - Flickering Textures PCאני יודע שזה בבאטלפילד והרבה אנשים חווים את זה, אבל אפשר לראות את זה בקטנה בכל משחק אחר אצלי.ואי אפשר להתעלם מהכתבה שהעלו היום.בכל מקרה היה לי גם את ה4850 במערכת ישנה והבעיות האלה היו עדיין קורות במשחקים יותר ישנים.זאת הפעם האחרונה שלי עם ati כנראה.לדעתי אם או בלי oc, עדיף את ה670.יש לציין שעדיין אני משחק על max בכל המשחקים.
פורסם 2013 בינואר 412 שנים yonash53 גם אני עם בדיוק אותו כרטיס אותם תופעות ..אבל כבר לא מתרגש ולא שם לב מאז שהגדרתי בהגדרות של הכרטיס עצמו שיתן 16X AF וגם 4XAA ועוד כל מיני תוספות כנראה שזה נעלם מאז , לא בדקתי גם זה לא כזהההה קריטי ...
פורסם 2013 בינואר 512 שנים לאור הכתבה האחרונה אני שוב התחלתי לחשוב איזה כרטיס לקחתכרגע אני יותר חושב על ה670, הבנתי מחברים שהם לא אוהבים את כל הקטע של העדכונים של AMD או משהו כזההמשחקים הם סתם בונוס נחמדבסופו של דבר רק FC הוא אולי נתון שיכול להשפיע על הבחירה שלי אבל אם כל המשחקים שבמלא מגיעים עוד מעט גם ממנו אפשר להתעלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.