עבור לתוכן

GTX670 נגד HD7970 - מי עדיף באותו המחיר?

Featured Replies

פורסם

נוידיה מאז ומעולם היו יותר מלותשים מבחינת דרייברים.

עד היום GTA IV לא עובד כמו שצריך על כרטיסי RADEON . אני אומר את זה בתור אחד שרוב הכרטיסים שלו היו של ATI (סדרה 4 5 ו 6) .

הכרטיסים של נוידיה עובדים יותר יציב ויש להם פחות באגים . נוידיה זה ראש שקט :).

בנוסף יש לכרטיס תמיכה ב 3D כמו שצריך, אישית אני לוקח נוידיה הפעם. כל הזמן נופל בפח של ATI . חלאס.

• תגובות 61
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאחר קריאת לא מעט ביקורות על הכרטיסים הנ"ל היתי אומר את דעתי בקצרה :

לגיימינג ברז' עד 1920*1200 (מסך יחיד כמובן) - אין ממש חשיבות ושניהם יתנו ביצועים כלליים דומים - תלוי במשחק - יש לכאן ויש לכאן - בהבדלים לא גדולים בכל מקרה, וזה נכון גם אם מכניסים מעט פלפל בצורת OC למשוואה... , יתכן שעכב מערכת דרייברים מעט מלוטשת ומוצלחת יותר יש ל 670 יתרון במצב כזה.

אם יש מחשבה על רזולוציה גבוהה יותר או ריבוי מסכים - יש ל 7970 יתרון בולט והוא גדל ככל שהרז' גדלה מעל 1920*1200..

אם יש שימוש בחישובי GPU שאפשר לנצל בהם את ה 7970 - יש כאן יתרון גדול ל 7970 החזק יותר מבחינה זאת..

ברזלים נטו - ה 7970 חזק יותר חומרתית - אם לא נתחשב לרגע בצריכת החשמל הגבוהה יותר שלו ובשאר הפרמטרים והבנצ'מרקס...

החלטה קשה - אבל קשה להגיד שזאת תהיה טעות לקנות את X ולא Y - בשני המקרים מדובר בכרטיסים מצויינים !

כל הכבוד על הרמת הקניה :xyxthumbs:

פורסם

בהקשר לקנייה הקבוצתית ממנה נובע הדיון הזה- לא עדיף לחכות כבר ל HD 8XXX ול- GTX 7XX שאנוידיה מחכה איתו רק ש AMD יראו את הסחורה קודם?!

ברשת מדובר על מרץ כשהם אמורים לצאת....

יש לי GTX 470 שכבר מתחיל לא לסחוב BF3 והחלטתי לחכות שני דורות לפני השידרוג. אבל AMD פיקששו עד כדי כך שהיה מספיק לאנוידיה להוציא את הדור השני בחוזקתו על מנת להתחרות עם הטופ של AMD. אז עכשיו לא ברור מה ילך לגבי 7XX האם יבוא דור מעבדים הבכיר של של KEPLER או MAXWELL.

פורסם

הם יצאו רק ברבעון השלישי של השנה. אם מתחשק לך לחכות תשעה חודשים, בבקשה ;)

הנקודה היא שגם שם FPS ממוצע לא מספר את כל הסיפור.

ב-Xbitlabs הם כוללים FPS מינימלי כל פעם שהם יכולים בדיוק בשביל זה. אני קורה עכשיו את הביקורות שנתת, מעניין הנושא.

פורסם

ּ+אפשר לחלום שהמחיר שלהם יהיה כמו 670 או 7970 כיום.

אני כבר צופה למחירי השקה של 600$. :smile1:

ו700$ לגרסאות צד שלישי :jump:

פורסם

כמה שאלות:

אפשר לקבל נתונים של צריכת חשמל של שני הכרטיסים? אני לא חושב שזה כזה קריטי, הרי רוב הזמן הכרטיס לא במאמץ כך שהצריכה גבוהה לא ממש משפיעה על הצריכה הכללית

עד כמה נושא הפיזיקס בכרטיסי הג'יפה של NV באמת תורמים?

האם ניתן לקנות HD7970 ולהשאיר את הג'יפה הישן שלי (gfx260) בשביל הפיזיקס? או שזה יעשה לי שעטנז ? (ריבוי דרייברים)

עריכה:

לגבי השאלה האחרונה- ראיתי את התשובה

פורסם
power_peak.gif
פורסם

אז מה עדיף לדעתכם?אני גם בהתלבטות..670 נגד 7970..

פורסם

HD7970 לפי דעתי.

פורסם

Techreport כותבים שחור על גבי מסך שה-FPS ב-HD 7970 גבוה יותר, אבל ה-GTX 670 מספק חוויית משחק חלקה יותר. דווקא הייתי הולך עליו בגלל זה.

פורסם

מה הכוונה חלקה יותר?הרי אם הFPS הוא מעל 60 המשחק בעצם זז חלק לא?(ברוב המשחקים)

פורסם

יותר חשוב תאימות של הדריברים למשחקים ובזה nvidia תמיד היו טובים יותר.

פורסם

נו באמת, רשמתי הודעה כל כך ארוכה,, בנוגע לכל דבר ועכשיו זה לא התפרסם פעם עשירית עם הפורום הזה.

פורסם

לא משנה מה תבחר, אתה תהנה משניהם :xyxthumbs:

אולי קצת "בשר" יעזור :)

*לא מצאתי ל670 עם WF2 :nixweiss:

אבל מצאתי לMSI שTMS מוכרים

פורסם

Techreport כותבים שחור על גבי מסך שה-FPS ב-HD 7970 גבוה יותר, אבל ה-GTX 670 מספק חוויית משחק חלקה יותר. דווקא הייתי הולך עליו בגלל זה.

AMD עובדים כרגע על בעיית הLatency של הGCN שגורמת לו לתת חוויה חלקה פחות מזו של הGeforce.

יש להם כבר גרסה שלטענתם מטפלת בבעיה במספר מצבים. הם מעבירים אותה כרגע ל-QA (=בדיקות).

קישור: http://www.techpowerup.com/178129/AMD-to-Fix-GCN-Latency-Issues-with-Driver-Updates.html

עריכה: והבעיה באה לידי ביטוי בכלל ב-HD 7950. אני לא זוכר שהTech Report ציינו פער משמעותי כאשר היה מדובר ב-HD 7970.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים