פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים אני רוצה לתת את הטלפון לאמא שלי ,הבעיה שהזונות אמרו שפתחו אותו ,שבפועל הוא ניסאר סגור ואין לי כח לשטויות של פאלפון בגדול אני רוצה לנסות ליפתוח ,בלי ליקנות שרותים מאתרים מפוקפקים ומדריכים שראיתי זה על חברות מחול הבעיה הגדולה שזה סלולרי שפאלפון הכניסה לו את התוכנה שלה אין לי בעיה אפילו לעשות ניסוים עם זה אפשרי כמו להתקין את התוכנה הרישמית של סאמסונג ,עם יש דרך לזה ועם זה יפתח את המכשיר בגדול זה או לתקן לבד ,או ליקנות משהו מאוד זול מהדואר או משהו בכל מיקרה תודה לעוזרים מראש
פורסם 2013 בינואר 712 שנים אם הכוונה לפתיחה של המכשיר שיקבל כל כרטיס SIM..חברת פלאפון מחוייבת לכך בחוק.פנה אליהם בצ'אט באתר(ככה אני עשיתי עם מכישרים מחברה אחרת) ובקש לקבל את הקוד הפתיחה של המכשיר.
פורסם 2013 בינואר 812 שנים סתם שאני אבין. אין לך כוח לשטויות של פלאפון, אבל יש לך כוח להתחיל להתעסק עם לפחות אותו בעצמך, להתקין גירסאות, לקנות שירותים מאיביי...מוזר...
פורסם 2013 בינואר 812 שנים מחבר לא אני לא ישלם על זה אגורה יש סלולרי ב200 שקל שיתאים לה אני פשוט רוצה ליראות עם יש דרך קלה יחסית לעשות את זה אין לי כוח ליתרוצץ למרכז שרות ששיקרו לי בפנים כבר שאמרו שפתחו ,ובפועל לא פתחו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.