פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, והורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA, NFS, COD, Assassins Creed, Prototype וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון חשבתי לקנות מסך Samsung מסוג T27B300MA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מקלדת ועכבר אלחוטיים אין העדפה לדגמים מסויימים4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רציתי לקבל גם חוות דעת על windows 88. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חשבתי לקנות בKSP או בTMS9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). טוב אז קודם כל חשבתי ללכת על מערכת מחשב AMD הבנתי שהם יותר זולים והם אחלה מחשבים, אשמח לקבל חוות דעת על מה כדאי AMD או Intel, וחשוב לי USB3 כי אני מתעסק הרבה בהורדות והעברות קבצים לדיסקים קשיחים חיצוניים, מה שאומר שדיסק קשיח פנימי יהיה לפחות 2TB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין תכנון לשדרג את המחשב בזמן הקרוב, רוצה מחשב שיחזיק לי מעמד לפחות 2-3 שנים.תודה רבה מראש על העזרה המשך יום מצוין.
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים אז התקציב הוא ללא מסך או עם מסך? כמובן שבמידה ועם זה ישפיע על רמת הביצועים אם אתה מחפש מערכת גיימינגברמה גבוהה.
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים לא תצטרך יותר מזה:(ממליץ לך להצטרף לקניייה הקבוצתית של הכרטיס מסך ולחסוך 400 שקל)מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪915קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪40לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0כמות: 1 - מחיר: ₪303מארז:FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪550זיכרון:Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9כמות: 1 - מחיר: ₪236קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5" SATA 3כמות: 1 - מחיר: ₪376כרטיס מסך:MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪2099כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105סה"כ: ₪4624מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4532 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/rcpz8wlg
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים מחבר אז התקציב הוא ללא מסך או עם מסך? כמובן שבמידה ועם זה ישפיע על רמת הביצועים אם אתה מחפש מערכת גיימינגברמה גבוהה.מצטער ששכחתי לציין מחשב לא כולל מסך...המסך של סמסונג שרשמתי הוא ללא קשר לתקציב, רציתי פשוט ליידע איזה מסך אני הולך לקנות.תודה רבה לך!
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים BarM, מבלי לחרוג מהתקציב, אפשר לקחת קירור מעבד נורמאלי, לוח של יצרן עדיף, ומומלץ גם לא לוח MICRO. וקשיח של SEAGATE כמו הM003 יהיה יקר רק במעט ועדיף בביצועים.
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים אם נוסיף תקציב של 1K בממוצע בשביל המסך, ועל מנת להתקרב כמה שיותר לרמת השקט המתבקשתזה יכול להיראות כך:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪915קירור למעבד:ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪120לוח אם:Gigabyte GA-H77-DS3Hכמות: 1 - מחיר: ₪464מארז:FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪550זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 2 - מחיר: ₪118קשיח למחשב שולחני:Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MBכמות: 1 - מחיר: ₪547כרטיס מסך:MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITIONכמות: 1 - מחיר: ₪1528כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105מקלדת:Natural Wireless Ergonomic Desktop 7000 Microsoftכמות: 1 - מחיר: ₪360מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HMכמות: 1 - מחיר: ₪899הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪5724מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5610 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/qwch97n8אם התקציב לוחץ אפשר לקצץ פה מספר דברים מבלי לגרוע בביצועים:-סט בסיסי יותר של מקלדת ועכבר. לדעתי הנאה בגיימינג קשורה מאוד לכלים שברשותך וזה המינימום, אך ניתן גםללכת על סט ב-200 שקלים בערך.-קירור פשוט יותר, יעשה את העבודה מבחינת קירור מינימלי אך יגרע מרמת השקט.-מארז וספק זולים יותר, גם פה אולי יעשו את העבודה אך יגרעו מרמת השקט.-לוח מיקרו שצפוף יותר ויתכן שבחיבור הכרטיס יסתיר חלק מחיבורי ה-SATA, עם חיבור SATA3 יחיד ופחות פיצ'רים. ניתן להתגבר על זה במידה וחוסם עם כבל SATA מכופף, ופיצ'רים זה עניין של צורך. כאמור הכל תלוי בתקציב.
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים מה לא נורמלי בזה? שקט ועושה את העבודה,הוא לא עושה OC למעבד,הוא לא צריך יותר מזה.מה הבעיה עם לוח של MSI?היא יצרן טוב מבחינתך?למה לוח לא מיקרו מומלץ?איזה פלוסים יש לו שהוא צריך?כל קשיח טרה עם פלטה בודדת יהיה זהה בביצועים.נ.ב. לגיימינג לא מומלצים מקלדת ועכבר אלחוטיים!עריכה:לא שמתי לב שביקשת 2TB של קשיח,אם אתה תרצה את המפרט שלי אשנה לך את הקשיח.
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים מחבר חבר'ה ממש תודה לכם אני כנראה אלך על המפרט שהביא לי BarM רק עם דיסק קשיח של 2TB.. עזרתם לי מאוד לילה טוב
פורסם 2013 בינואר 112 שנים שים לב לקחת דיסק עם כמה שפחות פלטות,מה שנותן יותר מהירות.שים לב לאשכול הקשיחים המומלצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.