עבור לתוכן

רעיון לסטרטאפ עתידי בתחום התחבורה

Featured Replies

פורסם

מה?

מעולם לא שמעתי על תביעות נגד סחטנות של טרמפיסטים.

חשבתי שהם אומרים תודה, או לפחות שולפים סכין ומנסים לדקור את היהודי הכובש.

מה, הם כאילו אומרים קח אותי עד הבית או שאני משתין על הריפוד?

חיות!!!!

פורסם

היה איזה סיפור בשנים האחרונות על גבר שזוכה מאשמת אונס של טרמפיסטית כאשר התברר שהיא בדתה את הסיפור כיוון שהנהג לא הסכים לתת לה סכום כסף מסויים שהיא דרשה. יש פסיכים פה ושם, אני יודע? :nixweiss:

פורסם

הגיוני.

באמת עושה רושם שאין לך רישיון נהיגה.

אין ממש קשר.

יש לי רישיון נהיגה ויוצא לי לסוע לא מעט באוטובוסים/מוניות. (אני בטוח שהרבה אנשים במצב דומה)

פורסם
  • מחבר

לרקורד יש לי רשיון אבל אני באמת בקושי נוסע ברכב

אגב אתם מכירים את כל הסרטונים האלו של רוסים שעושים תאונות והכל מצולם במצלמת דשבורד?

זה נראה שלכל רכב שם יש מצלמה אולי זה ממחיש את הקורלציה בין מצב של מדינה והמשטר שלה לבין אחוז האנשים שיש להם מצלמה ברכב

אגב סרטון

זה מה שעושים למישהו שמנסה לקפוץ לפני הרכב שלך בזמן נסיעה...עוצרים יורדים ודופקים לו מכות

ועכשיו אני רואה תגובה ששופכת קצת אור על העניין

It is not attempted suicide you moron, he is trying to get insurance money, since most people in russia are broke, it is common for them to jump in front of cars to sue the drivers, hence also why so many russian drivers have cameras in their car.r.

פורסם

מה?

מעולם לא שמעתי על תביעות נגד סחטנות של טרמפיסטים.

חשבתי שהם אומרים תודה, או לפחות שולפים סכין ומנסים לדקור את היהודי הכובש.

מה, הם כאילו אומרים קח אותי עד הבית או שאני משתין על הריפוד?

חיות!!!!

אני מכיר מישהו שהעלה זוג טרמפיסטיות לפני כ15 שנה והן דרשו ממנו לקחת אותן לאן שהן רוצות או שהן יגישו מולו תלונה על ניסיון אונס. הוא נסע איתן לתחנת המשטרה הקרובה ואמר להן שהוא מוכן להיכנס איתן כשהן מגישות את התלונה. למותר לציין שהן לא עשו זאת.

פורסם

אין ממש קשר.

יש לי רישיון נהיגה ויוצא לי לסוע לא מעט באוטובוסים/מוניות. (אני בטוח שהרבה אנשים במצב דומה)

איפה כתבתי שבגלל שהוא נוסע באוטובוס זה מה שאומר שאין לו רישיון?

הגיוני שאין לו רישיון (והנה, הוא כתב בעצמו שהוא בקושי נוהג - זה הינוח) בגלל כל הדברים שהוא כתב, לא בגלל שהוא נוסע באוטובוס..

פורסם

כל מי שנוהג מבצע עבירות תנועה, אבל ממש לא כל אחד מבצע עבירות תנועה מסוכנות באופן שוטף. אין דינו של מי שלא עצר עצירה מוחלטת בעצור בצומת נידח וחסר תנועה עם שדה ראיה טוב כדין נהג שמתעלם באופן גורף מתמרורי זכות קדימה (או מזכות הקדימה באופן כללי) או חותך רכבים בכביש בינעירוני ואז מאט ללא סיבה. יוצא לי להתקל בנהגים שבכיף הייתי שולח סרט שממחיש את צורת הנהיגה שלהם למשטרת התנועה - אבל זה עדיין לא הופך את הרעיון הנידון להגיוני או פרקטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים