עבור לתוכן

מציאת חבילת תקשורת אידיאלית

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק.

ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש.

וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש.

אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח.

בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps.

ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח.

איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם.

איך התשתית שלהם? יציבה?

בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהירות? איך הפינגים?

תודה!

פורסם

במילה אחת חרא בשתי מילים אל תתקרב

קצת בפירוט תראה המחיר בהתאם למה שתקבל אתה יכול לקבל שם מהירות 30 פה בארץ אבל אם תצפה לקבל שירות תהיה סמוך ובטוח שזה לא יקרה בקלות עם הנציגים שלהם.

אם אתה רוצה קצת מעל עדיף לך להישאר על תשתית בזק,לא שהם כזאת מציאה אבל עדיין הם עדיפים מהוט לפי דעתי.

מבחינת פינגים תלוי לאיזה שרת אתה תעשה את הפינג אם זה יהיה בחול אז המספרים יעלו קצת.

המחירים שלהם זה הפיתוי אבל זאת צרה צרורה!

פורסם

למה להגיד סתם דברים לא נכונים מדויקים לי יש את הטריפל של הוט באתו מחיר יש לי 100MBPS המהירות של הרשת מצד הוט יש 100MBPS אבל היום אין אתרים שמסוגלים לתת כזואת מהירות זה לא בעיה של הוט אצלי הרשת עובדת יציב ומהיר אין כימעט ניתוקים ובעיות ובקשר לשרות השרות שלהם טוב ובזמן האחרון הם שפרו יותר את השרות שלהם ל24/7 וגם מיתחיבים לטכנאי תוך 24 שעות עם יש טכנאי זמין את הדברים האלה אין למתחרים גם לא לבזק אני תמיד כבלתי שרות מעולה כול דבר טפלו בי ברצנות ולא עזבו אתי עד שפטרו לי את הבעיה בגדול אני ממליץ

פורסם

למה להגיד סתם דברים לא נכונים מדויקים לי יש את הטריפל של הוט באתו מחיר יש לי 100MBPS המהירות של הרשת מצד הוט יש 100MBPS אבל היום אין אתרים שמסוגלים לתת כזואת מהרות

מאיפה אתה ממציא את זה? יש היום שרתים שגם תומכים ב10GE

ככה ש100 מגה זה ממש לא בעייה, וגם אם לא בסשן בודד יש מנהלי הורדות וכו שמורידים תמיד במספר חיבורים במקביל.

פורסם

בהורדות אתה יכול לקבל 100MBPS ויותר אבל הבעיה זה בגלישה רגילה אין הרבה אתרים שיכולים לתת 100MBPS פר כול גולש שזה יקר ולא מישתלם תחשוב כמה רוחב פס צריך אתר בשביל לתת 100MBPS ל 10 גולשים מינמום באתו זמן זה יקר ולא מישתלם להם במיוחד עם יש יותר משתמשים בוא זמנית באתר וכולם רוצים 100MBPS וגם אתר של חדשות רק מאמרים בלי סרטונים לא צריך מהירות גדולה בשביל לעבוד וגם עם סרטונים אפשר לתת הרבה פחות הם לא צרכים הרבה רוחב פס יקר שרוב הזמן הגולשים לא ינצלו אתו

פורסם

לי יש את הטריפל של הוט כבר כמה שנים מאז שהוא יצא, יש לי את הטלפון ללא הגבלה, טלוזיה עם כל הערוצים וחיבור 100 מגה וספק הוטנט,

אני בסה"כ מרוצה, האיטרנט 90% עובד על 100 מגה ו10% מהזמן על 80 מגה לפחות,

הדבר היחידי שמפריע לי כל השנים האלה זה הJITTER כי אני משחק משחקי מחשב אונליין, חוץ מזה, הכל עובד פיקס

פורסם

גם אני בטריפל החדש, הוט והוטנט 100MB, טלוויזיה, טלפון. ואני מרוצה מאוד.

פורסם

בהורדות אתה יכול לקבל 100MBPS ויותר אבל הבעיה זה בגלישה רגילה אין הרבה אתרים שיכולים לתת 100MBPS פר כול גולש שזה יקר ולא מישתלם תחשוב כמה רוחב פס צריך אתר בשביל לתת 100MBPS ל 10 גולשים מינמום באתו זמן זה יקר ולא מישתלם להם במיוחד עם יש יותר משתמשים בוא זמנית באתר וכולם רוצים 100MBPS וגם אתר של חדשות רק מאמרים בלי סרטונים לא צריך מהירות גדולה בשביל לעבוד וגם עם סרטונים אפשר לתת הרבה פחות הם לא צרכים הרבה רוחב פס יקר שרוב הזמן הגולשים לא ינצלו אתו

אתה נראה לי קצת מתבלבל איך הכל עובד מאחורי הקלעים.

כשאתה מתחבר לאתר אתה מוריד כמות נתונים כל כך קטנה שרוחב פס נהפך ללא רלוונטי. 5 מגה או 100 מגה, אתרים יעבדו אותו הדבר. החיבור הוא לא קבוע ואתה לא מוריד מאתר מידע באופן קבוע.

שרת שנותן מהירות 100 מגה ל-10 משתמשים לא הופך אותו ל 100*10, ההורדה היא רגעית ועד הרגע שתכנס למשהו אחר באותו האתר התקשורת ביניכם מפסיקה. שרת WEB של 100 מגה יכול לתת מידע למאות אלפי משתמשים בלי שום בעיה.

גם בצפייה ישירה ההבדל הוא דיי זניח. עם 10 מגה תוכל לראות סרטונים ב-1080 בלי שום בעיה. לסרטונים יש קידוד שונה מסרטים שאתה מוריד למחשב וכמות המידע שמגיעה אלייך בזמן צפייה ישירה לא מגיע לג'יגות כמו שאתה מגיע כשאתה ממש מוריד את הסרט למחשב.

רוחב פס חשוב להורדות קבצים בפועל כדי שתוכל להוריד כמות גדולה יותר בזמן נתון וככה להוריד את כל הקובץ מהר יותר וחשוב אם אתה עושה הרבה דברים במקביל (כמו צפייה ישירה במחשב אחד, מחשב שני בפייסבוק, הורדה במחשב שלישי ומישהו בסלון משחק בפלייסטיישן).

ובחזרה לנושא, הניסיון האישי שלי מול הוט כל כך מר שלא משנה גם אם יציעו לי בחינם אני לא מתחבר אליהם.

מסכים שמבזק השירות הוא לא הכי טוב שיש, אבל בהיעדר תחרות, זה הרע במיעוטו.

מספיק לעשות חיפוש כאן בפורום כדי למצוא כל כך הרבה סיפורים על הוט, על בזק לא נתקלתי בכל כך הרבה.

ודרך אגב, אני משלם לבזק 100 שקל על 50 מגה ולספק 30 שקל.

פורסם
  • מחבר

בכמה הוט הציעו לכם את החבילה עם 100MBps?

פורסם

אני אשמח מאוד אם תראה לי איך אתה מוריד במהירות שאתה אומר שהיא 100MBPS על חיבור על 100MBIT זה חייב להיות משהו מיוחד מאוד.

אם עדיין אתם לא יודעים את החישוב אז זה די פשוט

100MBIT/8 = 12.5MBPS

לגבי הורדות במהירויות האלה יש כמובן שרתים שיכולים לתמוך בזה.

אבל זה כמובן מתבצע לא עם הורדה עם חיבור אחד אלא כקובץ שמורידים אותו עם מנהל הורדות שמחלק את ההורדה לכמה חלקים שמורדים מכמה שרתים ועם זה מתקבלת המהירות הגבוהה.

שמע בסופו של דבר אתה מחליט מה לעשות עם כספך. אם אתה כל כך להוט על המחיר הזה אז תתחבר אליהם תבדוק איך הם בכל מקרה היום אין לך התחייבות על שום דבר לא יימצא חן בעינייך תעבור.(לא שיש לך כל כך הרבה אופציות) אולי תחכה שחברת החשמל תצוץ היא תיתן פייט לבזק.

פורסם

אני לא מידבר על הורדות סרטים אני מידבר על גלישה רגילה שרתי משחקים וסטרמינג בזמן אמת כמו שדור חי פה הבעיה ברוחב פס הקטן שיש לאתרים ולא בספק בהנחה שהכול תקין לא משתלם לאתרים לעשות מהיריות גדלות יותר פשוט זה יקר ולא משתלם והגולש זה שסובל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים