פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים כמה שווה המחשב הזה\בכמה אפשר למכור אותו כיחידה אחת ? ואם לא כיחידה אחת בכמה אפשר למכור כל רכיב שבו ? לוח אם Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5KPL-CM Chipset : Intel G31/G33/G35 מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 2500 MHz זיכרון 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) ספק כח HEC-300VN-2RX כונן DVD HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40, ATAPI Model, Recordable רשת Attansic (Now owned by Atheros) Attansic (Now owned by Atheros) מסך V-7005L של ViewCom 17 אינצ' דיסק קשיח 80GB IDE Western Digital Caviar כרטיס מסך: Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family Video Processor Intel® GMA 3100 עכבר: משהו גנרי של LOGITEC רמקולים: משהו גנרי, לא רשום חברה, קטנים, סטדנדרטים מקלדת: משהו גנרית מארז משהו גנרי של IVORY, לא מצאתי מדבקה רלווטנית על המארז אז אני לא רואה דרך לדעת מצרף תמונה אולי זה יעזור: קירור מעבד לא יודע, לא מצאתי תוכנה שיודעת להגיד לי דבר כזה ניסיתי את אלה: pc wizard cpu-z SIWPortable
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים לוח אם-100 שקלמעבד-100-120 שקלזיכרון 2G בסטיק אחד -70 שקלמסך -100-120 שקל.
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים מחבר לוח אם-100 שקלמעבד-100-120 שקלזיכרון 2G בסטיק אחד -70 שקלמסך -100-120 שקל.כמה לכל המחשב כיחידה אחת ? שמת לב שאין לו דיסק קשיח ומקלדת ?
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים שמתי לב שלא רשמת מפרט מלאמארזספק כחלוח אםמעבדקירור מעבדזיכרוןדיסק קשיחכונןכרטיס מסךמסךעכבר מקלדתרמקוליםמצלמה...אני יכול להמשיך...שולחן כסאתפרט בדיוק מה יש לך למכירה.
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים מחבר שמתי לב שלא רשמת מפרט מלאמארזספק כחלוח אםמעבדקירור מעבדזיכרוןדיסק קשיחכונןכרטיס מסךמסךעכבר מקלדתרמקוליםמצלמה...אני יכול להמשיך...שולחן כסאתפרט בדיוק מה יש לך למכירה.ערכתי את ההודעה המקורית לפי הרשימה הזאת.מקווה שעכשיו זה יותר ברור.מחכה לתשובה.תודה
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים המארז הזה ממש לא גנרי מארז איכותי מאוד ! המארז הוא HEC COMPUCACE אומנם דגם ישן אבל ממש רחוק מזבל ג'נרי.
פורסם 2013 בינואר 212 שנים מחבר המארז הזה ממש לא גנרי מארז איכותי מאוד ! המארז הוא HEC COMPUCACE אומנם דגם ישן אבל ממש רחוק מזבל ג'נרי. לא אמרתי זבל, אמרתי גנרי אבל שמח לדעת שעשיתי קנייה נכונה כשקניתי אותו אם בא לך אתה מוזמן לקנות, זה בחתימה שלי.
פורסם 2013 בינואר 212 שנים אין צורך לרשום במודעת המכירה שלך.שאין מקלדת וגם עכבר לא מעניין אף אחד.איך הולך לך בנתיים עם המכירה ?
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מחבר אין צורך לרשום במודעת המכירה שלך.שאין מקלדת וגם עכבר לא מעניין אף אחד.איך הולך לך בנתיים עם המכירה ?עוד לא נמכר, היו כמה טלפונים, לא הרבה יותר מזהמנסה עכשיו לגרד דיסק ומקלדת מאיפשהוא ולמכור את זה בצורה נורמלית
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר עדכון: השגתי מקלדת ודיסק (ערכתי את ההודעה המקורית) התקנתי שם אובונטו עם אובונטו המחשב הזה יותר מהיר מהחדש שלי בכל מקרה: מבקש עכשיו הערכת מחיר מחדש כי עכשיו יש ביד מחשב שעובד
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים כל הכבוד על ההשקעה...עכשיו הוא שווה עוד 30 שקל.כבר עברו שבועים מאז שפירסמתה את המחשב.אולי כדאי להוריד מהמחיר.משהו כמו 400 שקל עם הדיסק 80Gתמחק את המודעה הישנה ותרשום אחת חדשה.
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים מחבר כל הכבוד על ההשקעה...עכשיו הוא שווה עוד 30 שקל.מדכא...אבל אוקיתמחק את המודעה הישנה ותרשום אחת חדשה.איך מוחקים את ההודעה ?אני רואה אופציה של עריכה אבל לא של מחיקה. גם בתוך עריכת הודעה אני לא רואה מקום למחוק שם.
פורסם 2013 בינואר 1712 שנים לא אמרתי זבל, אמרתי גנרי אבל שמח לדעת שעשיתי קנייה נכונה כשקניתי אותואם בא לך אתה מוזמן לקנות, זה בחתימה שלי.אל תטעה המארז הזה לא רחוק מגנרי, מה גם הגודל שלו שלא מוסיף לו פופולריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.