עבור לתוכן

בעיה במהירות הורדה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחובר כרגע לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי, מסלול 10 מגה.

לאחרונה אני חווה איטיות בגלישה באינטרנט.

מבדיקת מהירות שאני מבצע דרך המחשב שלי מהירות העלאה תקינה, אך מהירות הורדה תמיד קטנה באופן משמעותי ממה שאמורה להיות, בדרך כלל בין 2-5 מגה.

ניסיתי לבצע את אותה הבדיקה כאשר אני מחובר ל @1 ו @2, כלומר בדיקת תשתית בלבד והתופעה ממשיכה שם.

העניין המעניין, כשאני מבצע את אותה הבדיקה במחשב השני שנמצא בבית, התוצאה יוצאת תקינה לחלוטין.

לצערי, אין לי מושג איפה להתחיל לחפש את הבעיה.

הגדרתי ידנית את הכרטיס הרשת שלי ל Full Duplex למקרה וזה משנה משהו.

אשמח לקבל יד עוזרת בפתירת הבעיה, אני כבר עובד עצות.

תודה,

שרון.

פורסם

האמת שקצת התבלבלתי מההסבר שלך.

אבל תתחיל מלעשות את הבדיקות האלה בשני המחשבים ולראות אם התופעה היא בשני המחשבים או רק באחד. אם זה רק באחד, סביר להניח שזה משהו במחשב עצמו.

אם זה בשני המחשבים ולפי מה שאני מבין בדיקות מהירות ב-@1 ו-@2 לא תקינות, תתקשר לבזק.

פורסם
  • מחבר

הבעיה מופיעה רק במחשב שלי.

אותם הבדיקות במחשב אחר מעלות תוצאות תקינות לחלוטין וכנראה הבעיה היא במחשב ספציפית.

אבל כאן עולה השאלה, מה במחשב עצמו יכול לגרום לבעיה הזאת?

פורסם

אם זה קורה רק ב-@014 וב-@1 תקין, כנראה רוגלה כלשהי שנכנסה לך למחשב.

אם זה קורה גם ב-@1, הדבר הראשון שעולה לי לראש זה כרטיס רשת לא תקין. אבל אולי גם החיבור בנתב לא תקין, תנסה לחבר אותו ליציאה אחרת ולבדוק.

אם זה כרטיס רשת, תוכל לנסות פקודה שנקראת netsh או לקנות אחד אחר.

פורסם

תמחק את הדרייבר של הכרטיס רשת ותתקין מחדש.

תחליף כבל רשת ותחבר לכניסה אחרת בראוטר.

האם אתה מצליח לקבל מהירות תקינה בהורדת קובץ ? - http://2.i014.net/Check1.html

פורסם
  • מחבר

בהורדת הקובץ קיבלתי מהירות של סביבות 50 KB/s.

חבר המליץ לראות את ההגדרות הבאות, האם זה עוזר במשהו:

[pre]« SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 2012.12.30 09:24 IP address: 79.177.xxx.xxx Client OS/browser: Windows 7 (Firefox 17.0) TCP options string: 0204055001010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 65280 (multiple of MSS) RWIN Scaling: 0 bits Unscaled RWIN : 65280 Recommended RWINs: 65280, 130560, 261120, 522240, 1044480 BDP limit (200ms): 2611kbps (326KBytes/s) BDP limit (500ms): 1044kbps (131KBytes/s) MTU Discovery: ON TTL: 111 Timestamps: OFF SACKs: ON IP ToS: 00000000 (0)[/pre]

פורסם

זה לא.

ומה הצעתי לעשות עזר ?

פורסם

למה הMTU אצלך נמוך? אתה שינת?

והאם זה ככה במחשבים אחרים?

וכן נראה שיש אצלך בעייה.

תוריד את זה:

http://www.speedguide.net/files/TCPOptimizer.exe

ותלחץ שם על OPTIMAL ותפעיל מחדש, לאחר מכן תבדוק את המהירות.

תעדכן אותנו אם יש שינוי.

פורסם
  • מחבר

תמחק את הדרייבר של הכרטיס רשת ותתקין מחדש.

תחליף כבל רשת ותחבר לכניסה אחרת בראוטר.

האם אתה מצליח לקבל מהירות תקינה בהורדת קובץ ? - http://2.i014.net/Check1.html

עדכון דריבר עשיתי, לא עזר.

מהירות ההורדה שמתקבלת מהאתר הזה לא תקינה.

ה MTU הוא כברירת המחדל, הראוטר שלי לא מאפשר להגדיר אותו על 1500, אומר ש 1492 זה המקסימום וזאת ההגדרה שלו.

במחשבים אחרים כל התוצאות תקינות.

הפעלתי TCP Oprimizer והתקלה ממשיכה.

הדבר המוזר מבחינה, זה מהירות הורדה איטית ומהירות העלאה נורמלית.

אם יש תקלת איטיות היא אמורה להיות גורמת לא?

פורסם

כשאתה עושה את הבדיקה בחיבור לספק, אתה עושה אותה כשרק מחשב אחד דולק והשני כבוי או ששניהם דולקים?

אם רק מחשב אחד דולק (או מחובר לרשת) כשאתה עושה את הבדיקה, יש מצב שנכנסה לך רוגלה למחשב.

תהיה באותו מצב של תוכנות כמו כשאתה בודק מהירות (רק שגם הדפדפן סגור), תפעיל את ה-CMD כמנהל ותרשום netstat -b

בטור השמאלי מתחת לכל רשימת חיבורים תוכל לראות לאיזה תוכנה החיבורים שייכים. תסתכל שאין שם איזה תוכנה שאתה לא מכיר.

פורסם

תוריד כמה תוכנות נגד רוגלה כמו SPYBOT SEARCH &DESTROY או LAVASOFT או משהו אחר חזק

תפעיל את המחשב שלך במצב SAFE MODE

אם יש לך ווינדוס 7 אז כפתור F8 אחרי שהביוס מעלה את עצמו

F6 בווינדוס XP

ופשוט תריץ בדיקה מלאה. אם גם אפשר עם האנטי וירוס אם קיים לך על המחשב.

רק אל תשכח לעדכן אותם לפני שאתה נכנס למצב סייף.

שמע הNETSH שהציעו פה יכול לפעמים לעזור פשוט לאפס את הרכיבי רשת תראה אולי זה יפתור משהו.

פורסם

שלום לכולם.

אני מחובר כרגע לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי, מסלול 10 מגה.

לאחרונה אני חווה איטיות בגלישה באינטרנט.

מבדיקת מהירות שאני מבצע דרך המחשב שלי מהירות העלאה תקינה, אך מהירות הורדה תמיד קטנה באופן משמעותי ממה שאמורה להיות, בדרך כלל בין 2-5 מגה.

ניסיתי לבצע את אותה הבדיקה כאשר אני מחובר ל @1 ו @2, כלומר בדיקת תשתית בלבד והתופעה ממשיכה שם.

העניין המעניין, כשאני מבצע את אותה הבדיקה במחשב השני שנמצא בבית, התוצאה יוצאת תקינה לחלוטין.

לצערי, אין לי מושג איפה להתחיל לחפש את הבעיה.

הגדרתי ידנית את הכרטיס הרשת שלי ל Full Duplex למקרה וזה משנה משהו.

אשמח לקבל יד עוזרת בפתירת הבעיה, אני כבר עובד עצות.

תודה,

שרון.

היי שרון,

אם במחשב השני הכל תקין ובהנחה ששניהם מחוברים קווית אז כנראה שישנה תקלה במחשב עצמו, יכול להיות רכיב חומרה (משאבי מערכת) או וירוס- שווה לעשות בדיקה גם ב- safe mode. במידה ואת מעוניינת בהדרכה פרטנית בנושא אנא שלחי את שמך המלא, שם המשתמש בבזק בינלאומי, מספר נייד ושעות נוחות לחזרה למייל online@bezeqint.net ונציג טכני יחזור אלייך בנושא.

תודה,

לוטם

בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

כל מה שהוצע כאן ניסיתי וולא הועיל.

יש דרך לבדוק אם קיימת תקלה בחיבור הרשת בלוח אם?

מסתמן שהבעיה נמצאת שם אם אף פתרון לא עזר עד עכשיו.

פורסם

ניסית כ.רשת אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים