עבור לתוכן

איזה מכונת כביסה+מקרר מהגריטה מומלץ לקנות היום

Featured Replies

פורסם

טיילתי בחנויות וכל מוכר הציע לי חברות ודגמים שונים :-D שמתאימים לי.

..אנחנו זוג

המליצו לי על הנעה ישירה של סאמסונג

ועל מכונות של קריסטל 7 קילו 1000 סלד

או 5 קילו 800 סלד ב 1400 שקל

קראתי ברשת כל מיני המלצות אבל משנת 2009 והיום יש כלכך הרבה שמות ומחירים שאני לא יודע מה

כדאיי...

בנוסף התענייתי במקרר אמקור

שבמבצע הגריטה 500 ליטר 2400 שח

האם הוא משתלם? אמין? מיוצר בטורקיה..

פורסם

בקשר למכונת כביסה אני לא יודע, אבל בקשר למקרר יש לי אמקור 500 כבר 3 שנים והוא עונה עובד מעולה. אני לא יודע מה מציעים היום אבל נתנו לי אותו עם שנה אחריות + 9 שנים על המנגנון. תודה לאל בינתיים לא הייתי צריך אותו.

פורסם

יש במבצע הגריטה גם AMCOR 510NB מיוצר בישראל.

עולה קצת יותר מהטורקי והנפח שלו קצת פחות.

מקררי אמקור המיוצרים בישראל ידועים כבעלי אמינות מופלגת.

לעניות דעתי התכונה החשובה ביותר במקרר היא אמינות, היות וכאשר הוא מפסיק לעבוד אתה משלם בעצבים והרבה כסף על המוצרים שהלכו.

ד"א רכשתי כזה במכרז.

פורסם

מקררי אמקור ותדיראן משנות השמונים הם הכי אמינים. בבית של אמא שלי יש מקרר אמקור No Frost משנות ה-80, שעדיין עובד ומעולם לא עשה בעיות.

מקררי אמקור של היום, גם אלו המכניים שמיוצרים בישראל, יחזיקו פחות זמן מעמד.

ומסמסונג ו-LG בקשר למקררים, להתרחק: הם תמיד מגיעים עם פגמים ביצור. יש להם אלקטרוניקה מיותרת, הם מגיעים בעיצובים מוגזמים שאינם תורמים לאף אחד, מכילים לדים חסרי תועלת, מכילים מייצרי קרח וברי מים מיותרים, ואף פעם לא מחזיקים מעמד.

בכלל, לא להתקרב לאלקטרוניקה בכל מה שקשור למקררים. אין בזה צורך ויתרונות. זה רק אמצעי להשבתה מתוכננת.

אם יש מקרר ישן שעדיין עובד, אין כל סיבה להחליפו. אם יש לו בעייה שניתן לתקן, אז לתקן. רק מקררים שהלכו טוטאל לוס, צריך להחליף.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הטורקי והישראלי

הטורקי בא בגימור נרוסטה והישראלי בצבע לבן

מה הבדלים בין המקררים בתאחלס חוץ מהגודל? המדחסים אותם מדחסים לא? הונטות? רק ההרכבה היא השונה. ישראל או טורקיה .. ההפרד ב 300 שקל

2400-2700

פורסם

מקררי אמקור ותדיראן משנות השמונים הם הכי אמינים. בבית של אמא שלי יש מקרר אמקור No Frost משנות ה-80, שעדיין עובד ומעולם לא עשה בעיות.

מקררי אמקור של היום, גם אלו המכניים שמיוצרים בישראל, יחזיקו פחות זמן מעמד.

ומסמסונג ו-LG בקשר למקררים, להתרחק: הם תמיד מגיעים עם פגמים ביצור. יש להם אלקטרוניקה מיותרת, הם מגיעים בעיצובים מוגזמים שאינם תורמים לאף אחד, מכילים לדים חסרי תועלת, מכילים מייצרי קרח וברי מים מיותרים, ואף פעם לא מחזיקים מעמד.

בכלל, לא להתקרב לאלקטרוניקה בכל מה שקשור למקררים. אין בזה צורך ויתרונות. זה רק אמצעי להשבתה מתוכננת.

אם יש מקרר ישן שעדיין עובד, אין כל סיבה להחליפו. אם יש לו בעייה שניתן לתקן, אז לתקן. רק מקררים שהלכו טוטאל לוס, צריך להחליף.

לLG יש פגמים בייצור? יכול להיות. להורים שלי יש מקרר שלהם ובאמת הוא התקלקל כמה פעמים בשנת האחריות הראשונה. אבל בחברה שלו (ברימאג) דווקא טיפלו בהם מאוד יפה וכל פעם הגיעו לסדר. בשנתיים האחרונות הוא דווקא שקט. טפו טפו. אבל הרשימה של המקררים מהמבצע גריטה מאוד ארוכה (שלחו לי לינק לרשימה המלאה אפושהו) ונראה לי שלא בעיה למצוא שם משהו שמתאים.

פורסם

ראיתי את הטורקי והישראלי

הטורקי בא בגימור נרוסטה והישראלי בצבע לבן

מה הבדלים בין המקררים בתאחלס חוץ מהגודל? המדחסים אותם מדחסים לא? הונטות? רק ההרכבה היא השונה. ישראל או טורקיה .. ההפרד ב 300 שקל

2400-2700

ראה את דעתם של טכנאי מקררים בקשר למקררי אמקור המיוצרים בישראל:

המלצות על מקררים - באתר מידרגהמלצה על מקרר אמין עבור משפחה ישראלית ממוצעת :

שימו לב, מספר טכנאים ציינו במפורש שההמלצה שלהם היא לא על מקררי אמקור שמיוצרים במדינות אחרות כמו טורקיה אלא המקרר הישראלי המיוצר בעפולה.

http://www.midrag.co.il/Products/Products19_4.asp

ודרך אגב, המקרר המיוצר בארץ מגיע גם בצבע בז' בהיר מאד בגימור מעונן על דלתות החזית. לטעמינו יפה מאד.

פורסם

יש לי את הישראלי, מקרר פשוט וטוב, הלוואי שנהיה יחד לנצח :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים