עבור לתוכן

תחליף ל- uTorrent ?

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בזה כבר בכמה אתרים. צריך גם לשים לב למילים חשודות בEULA. הSWEETPACKS הארור הזה דוחף את עצמו לכל מקום.

פורסם

עצוב שהגענו למצב בו אתרי תוכנה(כמו TIXATI למשל) יוצאים בהצהרות:

NO Spyware NO Ads NO Nonsense

כדי להרגיע חששות של גולשים להתקין את התוכנה ולהבטיח להם שהיא לא מזיקה.

פורסם

למי שלא יודע , ביטורנט ויוטורנט זו אותה תוכנה.

ביטורנט קנו את יוטורנט.

פורסם

יוטורנט פור לייףזז!!11

נראה שהיא גם מתעדכנת לעיתים קרובות יותר.

פורסם

לפני שאתה משנה תוכנה, תבדוק את האתר בו אתה משתמש (במיוחד סגורים) האם אתה יכול להשתמש בתוכנה החדשה לניהול טורנטים בראש שקט באתר עצמו .

למשל bitcomet אסורה במספר אתרים סגורים (באגים/אפשריות זיוף/זבל שמכביד על הטראקר ).

פורסם
  • מחבר

אם תשים לב, בעמוד ההורדה של התוכנה - http://www.utorrent.com/utorrent-plus/index/frmnvh - ברגע שאתה מצביע עם העכבר על "free download" החלון משתנה, ואם תלחץ מיד על download התוכנה תתקין את הסרגל שלהם ותשנה את דף הבית.

זה מאופשר בתור ברירת מחדל וצריך לבטל את זה לפני שלוחצים על הורדה (אותו הדבר גם ב-bittorent).

יכול להיות שאני טועה, אבל הסברה שלי היא שלא ביטלת את האפשרויות האלה.

כנראה שזה באמת מה שקרה.

עקבתי אחרי ההוראות בהתקנה ולא שמתי לב שמצאו דרך לעקוף אותה.

עם זאת זה לא משפר את ההרגשה שלי שדוחפים לי תוכנות מיותרות בכל דרך אפשרית ושבגרסה הבאה הם ימצאו עוד שיטה לחמוק מהעיניים.

לפני שאתה משנה תוכנה, תבדוק את האתר בו אתה משתמש (במיוחד סגורים) האם אתה יכול להשתמש בתוכנה החדשה לניהול טורנטים בראש שקט באתר עצמו .

למשל bitcomet אסורה במספר אתרים סגורים (באגים/אפשריות זיוף/זבל שמכביד על הטראקר ).

הבנתי ש- bitcomet יכולה להיות בעייתית, לכן כרגע אני מנסה 2 תוכנות:

qbittorent שמזכירה מאוד גרסת low-tech של יו-טורנט - הממשק ממש דומה, קלילה יחסית, כמעט כל הפונקציונליות נמצאת באותם מקומות, רק הצבעים והתחושה קצת פחות מלוטשים.

tixati - שעושה רושם בסדר, אבל ממשק המשתמש שלה די מכוער, יכול להיות שאחרי כל כך הרבה זמן עם יו-טורנט מתרגלים למשהו וקשה לשנות. בכל זאת, אני הולך לתת לה הזדמנות.

כמובן שבשתיהן אין adwares או toolbars

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים