פורסם 2013 בינואר 3012 שנים מחבר נראה שהרבה מהגל הראשון של המזמינים מקבלים את הטאבלטים עכשיו (לקח כצפוי 3-4 שבועות) ועד כה הכל הגיע בזמן ובשלום אם מישהו מעוניין לתת סקירה קצרה על הטאבלט שקיבל כולם ישמחו אני מניח. ה-FIRE ככל הנראה כבר לא יחזור למלאי אז הוספתי בפוסט הראשון את ה-VENUS שגם נמכר במחיר מצויין! כ~25$ פחות מה-FIRE עם מפרט כמעט זהה מלבד מעבד 4 ליבתי וליבה גרפית עדיפה. חסרונו הוא בעיקר היעדר BT ומצלמות מעט פחות מוצלחות (שמראש לא היו גולת הכותרת של הטאבלט).
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים כמה ימים לוקח למשלוח לעבור ממצב Processing לנשלח ?אני סובל מאותה בעיה. אצלי כבר יותר מיומיים זה תקוע על הסטטוס של processing ואני מודאג שזה יתקע שם כל החג שלהם. כמה זמן זה אצלך?
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים זהו השתנה הסטאטוסקיבלתי הודעה שעבר ל-swisspostהאתר שלהם מדווח שהם קיבלו אותו בסינגפור
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים אצלי זה תקוע על Processing כבר מה- 22/1.. קיבלתי את המכשיר היום (Venus). - באתר הסטטוס עדיין על Processing אז כנראה שזה סתם לא מתעדכן. מהתעסקות ראשונית המכשיר נראה די בסדר, אעדכן בימים הקרובים אחרי שאשחק איתו קצת יותר אם תרצו.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים קיבלתי את המכשיר היום (Venus).- באתר הסטטוס עדיין על Processing אז כנראה שזה סתם לא מתעדכן.מהתעסקות ראשונית המכשיר נראה די בסדר,אעדכן בימים הקרובים אחרי שאשחק איתו קצת יותר אם תרצו.תודה על העדכון. אשמח לשמוע אם נתקלת או לא בבעיות תאימות בהרצה של משחקים ותוכנות אחרות.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים שלום רב,מעוניין לרכוש את ה- Ainol Novo9 Quad Core Spark, הבנתי שעדיף להזמין דרך הקישור כדי לקבל את ההנחה, הבנתי גם שהם בחופשה עד ה-18 בפברואר.האם למכשיר יש GPS ?תודה מראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.