עבור לתוכן

חדשות נהדרות! NCIX (ליינוס טק טיפס) התחילו לקבל הזמנות בינלאומיות

Featured Replies

פורסם

מה עם איזה לינק לאתר/מבצעים?

אמריקאי זה פה אני חושב:

http://us.ncix.com/

ncix_logo.gif

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

:facepalm:

לפחות אל תנדב מידע שאתה לא יודע..

אם טעיתי אתה מוזמן לתקן ולא להגיב לי כמו טרול בן 2.

משלוח לישראל, גם אם יש וגם אם אין זה לא הנקודה ולא בשביל זה פתחתי את האשכול. הנקודה היא שעכשיו אפשר להזמין מהאתר גם אם אתה לא מקנדה או ארה"ב. מי שסיפר לי על זה טען שהוא ראה את ישראל ברשימה, כנראה שהוא התבלבל. לא טרחתי לבדוק כי זה לא מעניין אותי, המחירים יהיו גבוהים (אל תגיד לי שציפית למחירים זולים, כן?).

פורסם

יכול להיות שהוא הסתלבט עליך? עדיין עושים זאת בימינו.

פורסם

אם טעיתי אתה מוזמן לתקן ולא להגיב לי כמו טרול בן 2.

משלוח לישראל, גם אם יש וגם אם אין זה לא הנקודה ולא בשביל זה פתחתי את האשכול. הנקודה היא שעכשיו אפשר להזמין מהאתר גם אם אתה לא מקנדה או ארה"ב. מי שסיפר לי על זה טען שהוא ראה את ישראל ברשימה, כנראה שהוא התבלבל. לא טרחתי לבדוק כי זה לא מעניין אותי, המחירים יהיו גבוהים (אל תגיד לי שציפית למחירים זולים, כן?).

מה קשור להגיב כמו טרול ??

אני כמו מפגר מחפש משלוח לישראל ולא מוצא בשום מקום ואתה גם מתעלם מהתגובה הראשונה ששאלתי איפה המשלוח.

אז פעם הבאה אל תנדב מידע שאתה לא יודע. תודה.

פורסם

אני אמרתי לו שהם שולחים לישראל, לא הסתלבטתי, לפיהם הם יכולים לשלוח לכל מקום שפייפל יכול לגבות ממנו תשלום, וישראל ברשימה.

CM8Rz.png

עדיין זה יצא יקר להחריד וזו לא הנקודה, אפשר להשתמש בכתובת חיוב ישראלית :)

פורסם
  • מחבר

מה קשור להגיב כמו טרול ??

אני כמו מפגר מחפש משלוח לישראל ולא מוצא בשום מקום ואתה גם מתעלם מהתגובה הראשונה ששאלתי איפה המשלוח.

אז פעם הבאה אל תנדב מידע שאתה לא יודע. תודה.

וואו, חיפשת שעות ולא מצאת, הא? פשוט אסון. איך נחייה ככה. :nixweiss:

אני לא שואל אותך מה לרשום בפורום. תודה.

פורסם

חחח בואו נפסיק את הוויכוח הטיפשי הזה, אני לכאורה הטעיתי את עדי לגבי המשלוח לארץ (שלדעתי קיים)

בואו נתדיין (מלשון דיון) כמו אנשים בוגרים (אמר הילד בן ה-14 :lol: )

פורסם
  • מחבר

כן, זה ויכוח טיפשי ואני לא מעוניין להמשיך איתו את הדיון רק מצער אותי שיש בפורום משתמשים שלא יודעים לפרגן אחד לשני, שלא יודעים להגיב אחד לשני כמו שצריך בלי לעקוץ ולהעליב. פשוט אצבע קלה מדי על "שליחה" מבלי לחשוב על התוצאות ויש פה גם כאלה שמשחקים אותה "בעל הבית" בגלל שבמונה הודעות שלהם יש כמה אלפי הודעות. לא מתאים. אני בא לפורום מתוך כוונה לשתף ושכולם יפיקו מזה תועלת, אפשר להעיר ולתקן ולשפר ולעשות מה שרוצים אבל צריך לעשות את זה בטאקט ולא בצורה מחורבנת. "לא לנדב מידע". אז אולי פעם הבאה פשוט לא נפרסם כלום? הנקודה היא שזה פועל נגד הפורום. :nono: יש מבין?

//rant over

אפשר להמשיך את הדיון. :hi:

פורסם

אוי, לא קיבלת טפיחה על השכם ? טעות שלי..

פורסם
  • מחבר

נייס. חבל רק שהם לא מציינים שישראל (ואולי עוד מדינות) מופיעות רק שמשלמים עם פייפל.

פורסם

אז אני לא מטעה!! :yelclap::lol:

כתוב בקישור ש Phantomll הביא בקטן תחת "To which countries can I ship my order?" רשומה ארץ הקודש. ;)

ולדעתי בהזמנה בינלאומית אפשר רק פייפל (לא חייבים חשבון, אפשר רק דרכם)

פורסם

זה רק אני או שהמשלוח בחינם?

פורסם
  • מחבר

אין מצב.. איך בחינם.

פורסם

כתוב free delivery ליד המחיר של חלק מהמוצרים,או שבעצם זה רק לUSA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים