פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר לפחות אל תנדב מידע שאתה לא יודע.. אם טעיתי אתה מוזמן לתקן ולא להגיב לי כמו טרול בן 2. משלוח לישראל, גם אם יש וגם אם אין זה לא הנקודה ולא בשביל זה פתחתי את האשכול. הנקודה היא שעכשיו אפשר להזמין מהאתר גם אם אתה לא מקנדה או ארה"ב. מי שסיפר לי על זה טען שהוא ראה את ישראל ברשימה, כנראה שהוא התבלבל. לא טרחתי לבדוק כי זה לא מעניין אותי, המחירים יהיו גבוהים (אל תגיד לי שציפית למחירים זולים, כן?).
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים אם טעיתי אתה מוזמן לתקן ולא להגיב לי כמו טרול בן 2.משלוח לישראל, גם אם יש וגם אם אין זה לא הנקודה ולא בשביל זה פתחתי את האשכול. הנקודה היא שעכשיו אפשר להזמין מהאתר גם אם אתה לא מקנדה או ארה"ב. מי שסיפר לי על זה טען שהוא ראה את ישראל ברשימה, כנראה שהוא התבלבל. לא טרחתי לבדוק כי זה לא מעניין אותי, המחירים יהיו גבוהים (אל תגיד לי שציפית למחירים זולים, כן?).מה קשור להגיב כמו טרול ??אני כמו מפגר מחפש משלוח לישראל ולא מוצא בשום מקום ואתה גם מתעלם מהתגובה הראשונה ששאלתי איפה המשלוח.אז פעם הבאה אל תנדב מידע שאתה לא יודע. תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים אני אמרתי לו שהם שולחים לישראל, לא הסתלבטתי, לפיהם הם יכולים לשלוח לכל מקום שפייפל יכול לגבות ממנו תשלום, וישראל ברשימה. עדיין זה יצא יקר להחריד וזו לא הנקודה, אפשר להשתמש בכתובת חיוב ישראלית
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר מה קשור להגיב כמו טרול ?? אני כמו מפגר מחפש משלוח לישראל ולא מוצא בשום מקום ואתה גם מתעלם מהתגובה הראשונה ששאלתי איפה המשלוח. אז פעם הבאה אל תנדב מידע שאתה לא יודע. תודה. וואו, חיפשת שעות ולא מצאת, הא? פשוט אסון. איך נחייה ככה. אני לא שואל אותך מה לרשום בפורום. תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים חחח בואו נפסיק את הוויכוח הטיפשי הזה, אני לכאורה הטעיתי את עדי לגבי המשלוח לארץ (שלדעתי קיים) בואו נתדיין (מלשון דיון) כמו אנשים בוגרים (אמר הילד בן ה-14 )
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר כן, זה ויכוח טיפשי ואני לא מעוניין להמשיך איתו את הדיון רק מצער אותי שיש בפורום משתמשים שלא יודעים לפרגן אחד לשני, שלא יודעים להגיב אחד לשני כמו שצריך בלי לעקוץ ולהעליב. פשוט אצבע קלה מדי על "שליחה" מבלי לחשוב על התוצאות ויש פה גם כאלה שמשחקים אותה "בעל הבית" בגלל שבמונה הודעות שלהם יש כמה אלפי הודעות. לא מתאים. אני בא לפורום מתוך כוונה לשתף ושכולם יפיקו מזה תועלת, אפשר להעיר ולתקן ולשפר ולעשות מה שרוצים אבל צריך לעשות את זה בטאקט ולא בצורה מחורבנת. "לא לנדב מידע". אז אולי פעם הבאה פשוט לא נפרסם כלום? הנקודה היא שזה פועל נגד הפורום. יש מבין? //rant over אפשר להמשיך את הדיון.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים שעות חיפשת ?אחרי חיפוש של 20 שניות באתרhttps://secure1.ncix.com/customercare/#countries
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר נייס. חבל רק שהם לא מציינים שישראל (ואולי עוד מדינות) מופיעות רק שמשלמים עם פייפל.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים אז אני לא מטעה!! כתוב בקישור ש Phantomll הביא בקטן תחת "To which countries can I ship my order?" רשומה ארץ הקודש. ולדעתי בהזמנה בינלאומית אפשר רק פייפל (לא חייבים חשבון, אפשר רק דרכם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.