פורסם 2002 במרץ 2423 שנים הדבר הזה גרם לי לבכות וגרם לי לכאב בטן אחד ענק .... " .... הוא יורד לקוף , יורד לקוף ......... " ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פבל.. אתה בא אליי מחר? אם כן.. אינ יראה לך סרט שבאמת יגרום לך לכאב בטן (במקרה הטוב כמובן, אם לא תקיא אח"כ)... נ.ב Steve-O Rullezz יש לי את כל ה3 עונות שלהם צרובות איפהשהו . אם אני אמצא אותם , אני אביא לך אותם מחר . ומצטער על הפנייה האישית , אבל אני לא התחלתי את זה !!! ;D למה אתה מתכוון שלוש עונות 3 עונות של JACKASS ובסוף זה היה דברים שונים לגמרי , אבל לא חשוב
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים הדבר הזה גרם לי לבכות וגרם לי לכאב בטן אחד ענק .... " .... הוא יורד לקוף , יורד לקוף ......... " ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פבל.. אתה בא אליי מחר? אם כן.. אינ יראה לך סרט שבאמת יגרום לך לכאב בטן (במקרה הטוב כמובן, אם לא תקיא אח"כ)... נ.ב Steve-O Rullezz יש לי את כל ה3 עונות שלהם צרובות איפהשהו . אם אני אמצא אותם , אני אביא לך אותם מחר . ומצטער על הפנייה האישית , אבל אני לא התחלתי את זה !!! ;D למה אתה מתכוון שלוש עונות 3 עונות של JACKASS ובסוף זה היה דברים שונים לגמרי , אבל לא חשוב אבל תודה שחזק?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר אם כבר אז טום גרין הכי קורע. אגב, מישהו ראה את הסרט החדש שלו? בחיים שלי לא כאבה לי ככה הבטן אחרי סרט...זה היה קורע!
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אם כבר אז טום גרין הכי קורע. אגב, מישהו ראה את הסרט החדש שלו? בחיים שלי לא כאבה לי ככה הבטן אחרי סרט...זה היה קורע! איזה סרט ? freddy got fingered ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.