עבור לתוכן

המלצה למגדיל טווח ברשת של הוט

Featured Replies

פורסם

הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.

פורסם

אתה מתכוון לאלחוט בבית ?

איזה דגם הם מציעים לך?

בכל מקרה, נשמע יקר. ישנם ראוטרים טובים בחצי מזה, וניתן באותו מחיר לקנות 2 נוספים, ובטוח לכסות את כל הבית.

פורסם
  • מחבר

כן אני מתכוונת לאלחוטי בבית.יש להם משהו שלהם אני לא יודעת עדיין איזה.השאלה האם כדאי שאקנה אחר ואיזה?

תודה.

פורסם

בלי לדעת איזה מוצר הם מציעים לך, הכל ניחוש.

האם היום יש לך אלחוט? עם איזה מוצר?

בכל אופן, מה הדרישות מהמכשיר?

הוא צריך להגדיל טווח באלחוט ללא כבל לציוד הקיים, או שהוא יחובר בחוט לציוד הקיים?

מה המהירות האלחוטית המבוקשת מהמכשיר? אם מדובר בהגדלת טווח, חשוב לדעת גם מה המהירות המקסימלית הקיימת בראוטר כיום.

את רוצה אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני למכשיר, (שישמש כשרת קבצים) או מדפסת USB ?(שתהפוך כך למדפסת רשת)

פורסם
  • מחבר

המטרה היא שזה יגדיל טווח על מנת שאפשר יהיה לקלוט את הרשת בקומה השניה גם כן.המחשבים השוטפים לפעילות יומיומית יחוברו קווית. מהירות 100 מגה.

פורסם

אני מניח שהם הציעו לה מתאמי HOME PLUG להעברת תקשורת על גבי קווי חשמל. אם אכן זה כך, תקראי את הסיקרה הזו - http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

פורסם

בגדול מהירות 100 מגה בהוט מסופקת רק עם ההוטבוקס המהולל שלהם שהאלחוט שלא לא משהו בכלל.

הנתב הזה לא תומך בשרשור אלחוטי וקשה מאד לקשר אליו REPEATER שיגדיל את טווח הקליטה.

הדרך הכי פשוטה היא לבקש מהוט לבטל את פונקצית הנתב של ההוטבוקס ולחבר אליו את אחד הנתבים המומלצים למהירויות גבוהות (כמו דגמים נבחרים של TP LINK, ה DIR655 של דילינק ועוד כמה שנטצ'יפ יכול להמליץ עליהם).

פורסם
  • מחבר

כלומר להוסיף נתב ומגדיל טווח?

פורסם
  • מחבר

מה זה או מי זה נטציפ?

פורסם

מה זה או מי זה נטציפ?

הודעה אחת מעליי.. קיבלת ממנו קישור לאתר שלו עם סקירה על מוצר שמאפשר הקמת רשת בייתית על גבי רשת החשמל בלי שצריך להעביר חוטים בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים