פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים היום קניתי כונן חדש, intel 330לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה,המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר הרצתי בדיקה בssd tool boxוהשוואתי דיווח smart לכוננים אחרים חדשים והכל תקיןהמחשב עובד נפלא
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים כשקורה דבר כזה, רוב הסיכויים זה נזק לוגי ל FAT (אם בכלל) ופחות לנזק פיזי.תעשה chkdsk לכונן, דרך המאפיינים של כונן C, בחירה בכלים, ובדיקת דיסק. סמן ב-V תיקון אוטומטי, ותפעיל את המחשב מחדש.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר העדפתי כבר להתקין את מערכת ההפעלה מחדש,פשוט תענוג הדיסק הזה,הדבר שהכי רציתי זה שקט, המהירות זה רק בונוס,תענוג לעבוד ככה.
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים תתחדש, יש לי גם אחד כזה.אגב, היה מיותר התקנה מחדש אם עשית זאת רק בגלל זה..
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים מחבר אגב, האריזה הקטנה והכל כך קלה וגם הגימור ה"מתכתי" הזה גרמו לי להרגיש שהמוצר דיי "זול" לעומת מחירו היקרזה פשוט מרגיש צעצוע לעומת דיסק מכני גדול וכבד, נו טוב, זאת כנראה הטכנולוגיה..
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים הציפוי של הכונן ב SSD הוא מיותר. (שלא כמו בדיסק מכני)בתוך הקופסה יש רק לוח קטן עם צ'יפים שמולחמים עליו.אני מעדיף שיחסכו כמה שיותר על הציפוי הזה, וישקיעו בתוכנו. על תסתכל בקנקן, במיוחד כשהוא בתוך עוד קנקן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.