עבור לתוכן

ATHLON XP 1600

Featured Replies

פורסם

האם זה נכון שמעבדי AMD 1600+ זהו מעבד 1400 מגה הרץ למעשה?

:hi:

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

כן, זה נכון.

פורסם
  • מחבר

תן לי קשור בבקשה שיכול להוכיח לי את זה. התערבתי עם בן דוד שלי, והוא אומר שזה 1600 מגה הרץ ושמעבד של כרטיס מסך אינו חשוב כלל והדבר היחיד שחשוב זה הזכרון, אז ככה שהוא אומר שהכרטיס-

GEFORCE2 MX400 64MB ? TV

יותר טוב מה-

GEFORCE2 TITANIUM 32MB + TV

אבל הוא רק בן 12

פורסם

קרא אתה הת'רד הבא! אני בטוח שהכל יהיה מובן.

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל לא כתוב שם כלום שנוגע בדבר...

פורסם

הוא במקרה עובד אצל איזה עושק קברים או חנות קברים מקומית או קיבל את חינוך המחשבים שלו ממקום כזה שהוא אמר לך את הדברים האלה? או אולי ממוכר את אקסלנט או ניורון? זה ממה בולשיט אחד גדול מה שהוא אמר לך כאן.

כמות זכרון משפיע על כרטיס מסך על עוד היא רלוונטית לגביו, לגבי GEFORCE 2 רגילים(לא TI) ולגבי GEFORCE 2 MX יותר מ32 מגה בכלל לא ישנו לכרטיסים האלה ולGPU שלהם נקודה.

XP1600 הוא מעבד שעובד ב1400 מגה"צ אבל עובד כמו מעבד 1600 מגה"צ של אינטל, כי יש לו טכנלוגיה עדיפה כמו PREFETCH למטמון שלו, וQuantiSpeed Architecture שמאפשרים לו לעבוד יותר מהר ממעבדים מקבילים של אינטל במהירויות זהות. מעבד XP1600 במקרים מסויימים יכול לעבוד כמו יותר מהר ממעבד ב1700 מגה"צ, ולמה? כי אינטל רק עובדת כל כח בורטאלי ולא על טכנלוגיה(כמעט).

פורסם

תן לי קשור בבקשה שיכול להוכיח לי את זה. התערבתי עם בן דוד שלי, והוא אומר שזה 1600 מגה הרץ ושמעבד של כרטיס מסך אינו חשוב כלל והדבר היחיד שחשוב זה הזכרון, אז ככה שהוא אומר שהכרטיס-

GEFORCE2 MX400 64MB ? TV

יותר טוב מה-

GEFORCE2 TITANIUM 32MB + TV

אבל הוא רק בן 12

ROFL!!

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

תנו לי קישור ממשי שיוכיח זאת. אני חייב להראות לו שהוא טועה.

הוא אפילו לא יודע מה זה שרת ולמה חשוב לוח-אם.

פורסם

תגיד לו:

כשתגדל, תבין

;D

פורסם

תגיד לו:

כשתגדל, תבין

;D

לא, צריך לומר לו:

כשייגדל, תבין.

פורסם

תנו לי קישור ממשי שיוכיח זאת. אני חייב להראות לו שהוא טועה.

הוא אפילו לא יודע מה זה שרת ולמה חשוב לוח-אם.

אם היית מתקדם קצת וקורא את כל הת'רד לא היית מבקש את זה כי יש שם הכל.

עריכה:בבקשה.

אולי בגלל זה AMD מגדילה כל שנה את המכירות שלה. לכתבה.

במצ'מרקים.

1 - כתבה 1

2 - כתבה 2

3 - כתבה 3

כפי שניתן לראות ATHLON או DURON באותה מהירות שעון כמו PENTUM 4 או CELERON בהתאמה אוכל את המעבדים של אינטל בהליכה.

עריכה: ובמבחני 3D MARK2001

פורסם

תגיד לו:

כשתגדל, תבין

;D

לא, צריך לומר לו:

כשייגדל, תבין.

:lol::lol:

פורסם

תגיד לי, כל כך קשה לפתוח חיפוש בגודל ולחפש :"AMD ATHLON 1600 1.4GHZ"???!!!!!

הנה תוצאה אחת שהחיפוש הזה הניב:

http://www.gen-x-pc.com/amd_xp_1600_1_4_firewire.htm

חנות מחשב שמוכרת מחשב שהיא קוראת לו AMD Athlon XP 1600 1.4GHz Firewire....... כבר לפי השם רואים שזה 1.4GHz אבל אם גם לזה הוא לא מאמין תלך טיפה למטה ותראה את המפרט של המחשב, ובמעבד רשום "AMD ATHLON XP 1600 1.4 Ghz"...

תינוקות אף פעם לא מבינים על מה הם מדברים...

פורסם

אם היה לך את הכרטיס היה הרבה יותר קל לבדוק... אולי תבדוק אצל מישהו שיש לו את המעבד הזה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים