פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים..יש לי כרטיס קול :Creative sound blaster x-fi xtreme audioהצדדים הפוכים ואני לא מצליח לשנות אותם ולא משנה מה עשיתי, בבדיקה שמאל היא אומרת ימין ולהיפך.למישהו יש מושג איך להפוך את זה?
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים למה לא להפוך את הכבל שרץ בין הכרטיס לרמקולים? אם הוא חיבור בודד (1/8") בשני הצדדים, אז אפשר גם להפוך את החיבורים של הרמקולים למגבר שלהם, או המיקום הפיסי שלהם.סביר להניח שיש אפשרות תוכנתית לעשות את זה, אך לצערי אני לא מכיר דרך לעשות את זה בצורה שתתפוס לכל תוכנה שתפעיל.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר לא הסברתי את עצמי נכון...אני מחובר עם אוזניות לכניסה הירוקה בכרטיס הקול, מה יש להפוך פה?
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים את האוזניות על הראש?! : בדר"כ הכניסה של הכבל היא בצד שמאל של האוזניות. אם אתה שם את האוזניות על הראש נכון (מה שרשום כצד שמאל נמצא בצד שמאל) אז כנראה שהרכיבו את האוזניות הפוך. כמו שאמרתי, פיתרון תוכנתי שעובד לכל התוכנות אני לא מכיר.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר אחי לפני שבדקתי את מה שאמרת גיחכתי לרגע.. אחרי הכל אוזניות של AKG ואני לא דיסלקט ויודע מה זה R ומה זה L.לקחתי זוג אוזניות אחרות והפלא ופלא עובד כמו שצריך, מה שישר העלה בי חשד הוא המאריך שהמנתי מEBAYניתקתי אותו וחיברתי ומסתבר שזה עובד מצויין חחח.תאמין לי הסינים האלה..בא לי להגיע לשם עם RPG ולסגור כמה חשבונות מרוב שהם עבדו עלי חח.המאריך הסורר:
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים חחח אני לא מאמין איזו בדיחההם אשכרה התבלבלו בין הwires בפנים.מזל שהם התבלבלו בין ימין לשמאל ולא עם הpower המרכזי...
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר אחי אין לי כח לספר אפילו כמה דברים מצחיקים גיליתי בדברים שרכשתי מהם..פשוט תעשיה של שקרנים.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר פניתי לסיני הקטן שמכר לי את המאריך, בהתחלה ניסה להתחמק אך אחרי כמה הודעות אמר שישלח לי מחר אחד אחר.מנסיוני עם הסינים הללו, הוא ישלח לי עוד פעם מוצר דפוק..חח
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים מחבר הייתי חייב לחזור לת'ארד הזה לעדכן למרות שהוא לא היה פעחל מזמן. כמו שאמרתי שיקרה, הסיני הקטן שלח לי שוב מאריך עם צדדים הפוכים...חחח. מישהו מצטרף למסע חיסול בסין? יש לי כמה שאני רוצה לסגור איתם חשבון שם
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים מחבר כן 12 + 20 ואב לילד, אתה מצפה לתת בהם טיפת אמון, מצפה שהם מבינים אותך אבל..הם כמו הנהגים בתאילנד מהנהנים לך עם הראש כן כן כן ובסוף לוקחים אותך למקום אחר.
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים מחבר תאמת שמאז שקניתי את המקלדת blackwidow ultimate אני לא צריך את המאריך כיוון שיש לי שקע אוזניות במקלדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.