עבור לתוכן

מהירות הנסיעה המותרת בכבישי הארץ תעלה

Featured Replies

פורסם

רכב גדול לא מציל אותך, הוא הורג את זה שמולך...

• תגובות 83
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא משנות העובדות. תמיד אנשים יעדיפו להיות בתוך המשאית ולא בתוך הפחנוע.

פורסם
  • מחבר

רכב זו ההוצאה השנייה בגודלה בתא המשפחתי אחרי משכנתא. לא סתם מחפשים רכב אמין וחסכוני. לא כולם יש כסף לרכב גדול ומודרני. יותר מזה רכב גדול לא מבטיח שיציל אותך בתאונה חזיתית.

למזלנו, הרכב הנוכחי שלנו מליסינג, ככה שהחברה שאבא שלי עובד בה נושאת ברוב ההוצאות.

בנושא הזה, הייתי רוצה לנפץ את המיתוס בנוגע לרכבי שטח: הם לא בטיחותיים יותר. כן, כריות היקפיות מבטיחות שיגרם לגוף שלך פחות נזק במקרה של תאונה, אבל לרכב שטח יש סיכוי גבוה יותר להיות מעורב בתאונה הזאת מלכתחילה, בגלל שמרכז הכובד שלו גבוה יותר. אם אתם ממש חייבים להראות כמה כסף יש לכם ואיזה וואסאחים אתם, סעו בשברולט קורבט או בפורד מוסטנג או ברכב כזה...

פורסם

ותיכנסו בעמוד כי יש לכם 20000 כוחות סוס משודכים להיגוי של ריקשה...

פורסם

למזלנו, הרכב הנוכחי שלנו מליסינג, ככה שהחברה שאבא שלי עובד בה נושאת ברוב ההוצאות.

אז זהו שכבר לא

יש מושגים כמו שווי רכב שזה אלפי שקלים בחישוב למס ועוד הורדות שעושים על הרכב במשכורת

עברו הזמנים שהליסינג היה כדאי מאוד, היום אפשר לעשות תחשיבים למי זה כדאי ולמי לא.

פורסם
  • מחבר

רק העובדה שאנחנו עכשיו לא מתקמצנים על כל קילומטר ועושים נסיעות לים המלח וכאלה כאילו אין מחר - שווה את זה ;)

פורסם

אני ממליץ לאבא שלך לבדוק מול קצין רכב אם הוא מוגבל במספר הקילומטרים אחרת מצפה לו הפתעה לא נעימה.

פורסם
  • מחבר

אנחנו מוגבלים ל-20 אלף ק"מ לשנה. עדיין - לא הסטרי.

פורסם

רק העובדה שאנחנו עכשיו לא מתקמצנים על כל קילומטר ועושים נסיעות לים המלח וכאלה כאילו אין מחר - שווה את זה ;)

צריך להרוג אותך ואנשים כמוך. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים