פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים שלום, רציתי לקבות את הCrucial M4 128 ג'יגה אבל הבנתי שהוא לא מגיע עם מתאם לגודל של דיסק קשיח רגיל 3.5 אינצ'וזה בעייתי בשבילי מיכוון שיש לי מחשב DELL עם מגירה מיוחדת לדיסקים הקשיחים ואני חייב אותם בגודל הרגיל,מה אפשר לעשות בנידון? תודה
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים אפשר לקנות SSD של אינטל, מסדרת 330 שבאים עם מתאם, או אפשר לקנות את M4 ולקנות מתאם שכזה בנפרד בחנות/יד 2. בעבר מכרו מתאמים שכאלה בכמה עשרות בודדות של שקלים
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר השאלה מה עדיף, לקנות את ה330 של אינטל בנפח 120 ג'יגה רק בגלל שהוא מגיע עם מתאםאו שלקנות M4 עם 128 ג'יגה ולחפש מתאם לבד?האם יש הבדל מהותי בין הכוננים?8 ג'יגה זה בהחלט הבדל בגדלים האלה
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים זה פתרון טוב ואני לא צוחק בכלל במיוחד אם אין לך עוד HD במארז פשוט תעיף משם את כל מה שתופס את המגרות ותדביק את הSD למארז עם סקוטצ'. זה פתרון נפוץ לחיבור SD למארז ובנוסף זה ישפר לך את זרימת האוויר במארז.
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים בקשר לאיזה דיסק, אישית אני מעדיף את אינטל, קניתי אותו בקניה הקבוצתית והוא פשוט עף....בקשר למתאם, זה לא אמורה להיות הבעיה, במקסימום אתה מזמין מאיביי או משו מתאם... למיטב זכרוני יש גם הרבה לנויות שבארץ שמוכרות רק את המתאם בסכום של איזה 20-30 שקל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.