עבור לתוכן

שימוש ב DIR-615 כסוויץ ואקסס פוינט

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מודם ראוטר D LINK של בזק שמשמש את הקומה התחתונה בבית (כולל WIFI כמובן).

ממנו עובר כבל רשת לקומה העליונה שעד אתמול חובר ישירות למחשב שלי.

התקנתי היום את ה DIR-615, אך האפשרות היחידה שאני מצליח שהוא יספק WIFI בקומה העליונה היא לחבר את כבל הרשת שמגיע מלמטה לחריץ ה wan ואז נוצרת רשת נפרדת.

האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שה DIR-615 ישמש כמעין סוויץ ואקסס פוינט? כלומר במילים אחרות, לחבר את המחשב שלי בכבל אליו, ורשת ה WIFI שהוא יוצר בקומה העליונה - יהיו כולם תחת אותה רשת של המודם הראשי (חשוב לי בעיקר להפניית פורטים ולשיתוף מדפסת... ).

מקווה שהבנתם את כוונתי,

תודה רבה !

פורסם

אף פעם לא ממש התעסקתי עם אקסס פוינט. אבל בסופו של דבר הכל יהיה תחת אותה רשת פנימית, אבל לא אותה רשת אלחוטית. אתה מתחבר בסופו של דבר למכשיר אחר. אני לא רואה סיבה שמדפסת לא תעבוד, אבל יכול להיות שתצטרך לפתוח את הפורטים גם בדילינק.

תבטל את ה-DHCP

תתן למכשיר כתובת אייפי קבועה ששייכת לאותה הרשת (רצוי משהו שסביר להניח שלא תשתתמש כמו 10.0.0.254 או 192.168.1.254).

תחבר את הנתב לאחד מחיבורי ה-LAN.

פורסם

שלום רב,

ברשותי מודם ראוטר D LINK של בזק שמשמש את הקומה התחתונה בבית (כולל WIFI כמובן).

ממנו עובר כבל רשת לקומה העליונה שעד אתמול חובר ישירות למחשב שלי.

התקנתי היום את ה DIR-615, אך האפשרות היחידה שאני מצליח שהוא יספק WIFI בקומה העליונה היא לחבר את כבל הרשת שמגיע מלמטה לחריץ ה wan ואז נוצרת רשת נפרדת.

האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שה DIR-615 ישמש כמעין סוויץ ואקסס פוינט? כלומר במילים אחרות, לחבר את המחשב שלי בכבל אליו, ורשת ה WIFI שהוא יוצר בקומה העליונה - יהיו כולם תחת אותה רשת של המודם הראשי (חשוב לי בעיקר להפניית פורטים ולשיתוף מדפסת... ).

מקווה שהבנתם את כוונתי,

תודה רבה !

זה אפשרי בתנאי שאתה עובד על פי הפרק האחרון של המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער מאוד על האיחור בתגובה!

המון המון תודה לשניכם, עזרתם לי מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים