עבור לתוכן

מחליף ל Rotal rta 1025w

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb.

תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי.

יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w.

הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח.

יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט.

יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר.

ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-)

האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי).

והאם יש המלצות לאחד כזה?

או שאולי רק ראוטר יספיק?

ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם או לא), צריך להיות עם דרישות מיוחדות כתלות למהירות גלישה / ספק / תשתית ?

תודה רבה!

פורסם

כמה דברים שלא ברורים בשאלה שלך.

דבר ראשון, לא מספיק רק נתב. אתה חייב שיהיה גם מודם. אם באותה קופסה עם הנתב או בקופסה נפרדת, זה לבחירתך.

-אפשר לבטל את הנתב שיש לך ואז רק המודם יתפקד ותוכל לקנות נתב בנפרד באופן פרטי. עד כמה שידוע לי ברגע שעושים את זה רק כניסה מספר 1 עובדת ואם היא לא עובדת אצלך כמו שצריך אז לא תוכל לעשות את זה.

-אפשר להשאיל מבזק מודם בלבד ולקנות נתב באופן פרטי.

-אפשר לקנות מבזק מודם משולב נתב.

כשקונים נתב הספק והשתית לא רלוונטיים. ממליץ לך רק לקנות אחד שהתקן האלחוטי שלו הוא תקן N ככה שאם בעתיד תשתמש באלחוטי שלא יהיה מיושן מדיי.

כשקונים מודם הוא חייב להיות מותאם למהירות והתשתית (עד 15 מגה זה ADSL ומ-20 מגה ומעלה זה VDSL) אבל מודם כזה לא יעבוד אם תחליט בעתיד להחליף תשתית, ככה שלא מומלץ לקנות מודם משולב נתב אלא אם כן זה מהתשתית עצמה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת!

יש מסמך כלשהו שמסביר איך להפוך אותו רק למודם, ולחבר לנתב חיצוני?

פורסם

בדפדפן אינטרנט תרשום בכתובת 10.0.0.138

משתמש: Admin

סיסמה: Admin

תכנס למעלה ל-adcanced ואז בצד שמאל ל-internet

בטבלה תלחץ על ה-edit העליון אם יש יותר מאחד.

בחלון שעולה תלחץ על next ובחלון החדש תשנה את האפשרות מ-pppoe ל-none וגם בחלון שאחרי תבחר ב-none.

תלחץ על apply ואז על finish ותחכה עד שהמכשיר יעלה מחדש, עכשיו רק כמודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים