עבור לתוכן

ESET Smart Security 4 עושה בעיות.

Featured Replies

פורסם

שלום!

ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת.

אשמח לסיוע שלכם, תודה.

פורסם

איזה דברים בדקת לפני שפתחת את הדיון?

איך הגעת למסקה שזה מקור הבעיה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המענה. אז הגעתי למסקנה שהגעתי משום שלפני כמה ימים הורדתי משהו מאתר כלשהו, ואז עלה לי ה - ESET וטען שזה וירוס, מפה לשם לחצתי על איזה כפתור בטעות ומאז אני פשוט לא מצליח להוריד כלום ובמידה וזה כבר נותן לי ואני ניגש להתקין, עולה לי ההודעה הבאה - "לא הייתה אפשרות ליצור חיבר עם השרת".

תמונה של מקור הבעיה -

2a8j2v4.jpg

תמונה של מקור הבעיה ב' (עולה כשאני מנסה סתם להוריד מנענע הורדות) -

zt6haw.jpg

מקווה לתשובה, תודה.

פורסם
  • מחבר

זהו, שאני ממש לא יודע לאן להיכנס ועל מה ללחוץ. אני לא רוצה להורס יותר משהרסתי.

פורסם

יש לי ניסיון רע עם האנטי וירוס הזה אני היתי מסיר אותו ולוקח אנטי וירוס שלא משתלט על המחשב,

בעבר הוא לא נתן לי להחליט אם הקובץ הוא וירוס או סתם עוד קובץ לכן הסרתי אותו יש המון אנטי וירוסים חינמים טובים שעושים את העבודה.

נכון להיום אני עם AVG שנותן לי להחליט מה וירוס ומה לא כי לא תמיד האנטי וירוס מדייק,

לעיתים אני גם מבטל אותו זמנית אם הוא מפריע לי במשהו מסויים או לא נותן הרשאה מסויימת.

פורסם

מי צריך את AVG כשיש טובים יותר כמו Avast(למי שמעוניין בהרבה תכונות וכולל הרבה שפות כולל עברית) או MSE(למי שמעדיף משהו פשוט יותר) בנוסף בחלונות 8 הWindows Defender המובנה מחליף את MSE(השפה בWD נקבעת לפי שפת מערכת ההפעלה, לא תקף לגבי MSE)

Best Free Antivirus Software - Updated 11. December 2012

פורסם

פיספסתם פה את כל הרעיון - אנטיוירוס היא לא תוכנת "שגר ושכח".

פורסם

שלום!

ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת.

אשמח לסיוע שלכם, תודה.

שלום ,

דבר ראשון , יש גרסא חדשה לSMART שאתה יכול להוריד באתר שלנו :

www.eset.co.il

דבר שני , ברצוני שתעביר את מצב חומת האש שלך למצב למידה ותנסה שוב להוריד את מה שניסית להוריד

אני מצרף לך סרטון הדרכה איך עושים זאת :

תעדכן אותי אם הבעיה אכן נפתרה ,

בברכה , דניאל

תומך טכני של חברת קומסקיור (ESET ישראל )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים