עבור לתוכן

בעיה בשימוש בwds בראוטרים של אדימקס וTP-Link TL-WR1043ND

Featured Replies

פורסם

עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND.

הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם.

רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות:

1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20.

2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה.

מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים האלה?

פורסם

ה-300Mbps שאתה מזכיר הם תאורטים לחלוטין. המהירות המעשית המקסימאלית שאתה יכול לקבל היא סביב 90Mbps וגם זה אם המתאם יושב ממש קרוב לנתב. בפועל לא נדיר לקבל רק 60-70Mbps ולכן אם אתה מקבל סביב 30Mbps זה ממש סביר.

פורסם
  • מחבר

המהירות המכסימלית שאני מגיע אליה היא 10Mbs. בגלל זה אני שואל, אם הייתי מקבל 30 אז האינטרנט לא היה מואט?

אתה יכול להתייחס לשאלה השניה?

2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה.

מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים האלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים