עבור לתוכן

כדאי לייבא נתב אלחוטי מארה"ב ומה חובה לבדוק בו לשם תיאום?

Featured Replies

פורסם

יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן:

1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון

2. טקע לשימוש בארה"ב

3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס

4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב

לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת.

האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר ישן משנת 2008 (Edimax BR-6204Wg) לאחרונה ירדה לי רמת קליטה ויש ניתוקים עקב העברתו לחדר רחוקה יותר:

FR4hj.jpg

ואני כבר לא מדבר על בעיה איתו כאשר הוא צריך לעלות מחדש אחרי שימור שינויים, שהוא לא עושה עד שמנתקים אותו (ניסיתי כל מיני קושחות וזה לא עזר). למרות שאני מסוגל לחיות עם זה, לשם סקרנות אני אשאל: האם מישהו מוכר ראוטר פה?

פורסם

הייתי מציע לך את הBuffalo שלי אבל טוב לי איתו :)

א.כן כדאי.

ב1- לא מכיר כאלה..

ב2- לא מדאיג במיוחד שהרבה מהם תומכים ב100/240V

ב3- יכולים לעשות בעיות במקרה והוא עובד בתדר 5G וגם זה לא 100%..

ב4- זה המחיר של קניה מחו"ל.. (עדיין משתלם לשלם חצי,לרוב, כשמדובר בציוד טוב.)

ג- איך אתה בכלל מתחבר לראוטר? (מחשב נייד/מתאם USB/אנטנה חיצונית)..

אולי גם אנטנה טובה תעזור לך אם מדובר במחשב נייד למשל..

פורסם

יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן:

1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון

2. טקע לשימוש בארה"ב

3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס

4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב

לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת.

האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר ישן משנת 2008 (Edimax BR-6204Wg) לאחרונה ירדה לי רמת קליטה ויש ניתוקים עקב העברתו לחדר רחוקה יותר:

FR4hj.jpg

ואני כבר לא מדבר על בעיה איתו כאשר הוא צריך לעלות מחדש אחרי שימור שינויים, שהוא לא עושה עד שמנתקים אותו (ניסיתי כל מיני קושחות וזה לא עזר). למרות שאני מסוגל לחיות עם זה, לשם סקרנות אני אשאל: האם מישהו מוכר ראוטר פה?

ממה שאני שומע בזמן האחרון, יותר ויותר נתבים נעצרים במכס. הסיכוי להכניס לארץ דגם שאינו מאושר לשימוש הוא אפסי ובמקרה זה הנתב והכסף הולכים לפח.

פורסם
  • מחבר

הייתי מציע לך את הBuffalo שלי אבל טוב לי איתו :)

ג- איך אתה בכלל מתחבר לראוטר? (מחשב נייד/מתאם USB/אנטנה חיצונית)..

אולי גם אנטנה טובה תעזור לך אם מדובר במחשב נייד למשל..

אני מתחבר לראוטר עם מחשב נייד שמכיל כרטיס רשת טלחוטי ואני מתחבר גם עם הסמארטפון שלי. אני לא עשיתי סקר ביקורות מעמיק אבל ראיתי שראוטר BUFFALO קיבל פחות מ-4 נקודות מתוך 5.

נ.ב ראיתי את TP-LINK TL-WR702N הראוטר מיני בצורת ריבוע שטוב לניידות. אולי טוב להשתמש אותו בתור משחזר בחדר בו אני נמצא. לא יודע איך הוא בקשר להתחממות כאשר מחובר קבוע לשקע חשמל (מדובר על דגם בעל תקע) אבל יש גם דגם שמתחבר עם כבל USB שגם אותו ניתן לחבר למתאם USB 5V.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים