עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי המסכים U2312HM/Dell U2412M

Featured Replies

פורסם

1.הבנתי שהמסכים הללו הם בבעלי פאנל IPS הכי מומלצים פה, רציתי לשאול, אם יש אולי עוד מסכים מומלצים עם פאנל זהה, אבל בעלי מסך דק יותר? אומנם רשום שהמסכים הם בעלי תאורת led, אבל הם נראים לי טיפה מיושנים מבחינת מראה ועובי, ולא דקים בדומה לשאר המסכים בשוק.

2.כמו כן, ראיתי שמדי פעם אנשים מזכירים את גירסת המסך Rev0, האם בקניית המסך חשוב להדגיש לקבל מסך מגירסא מסויימת? ומדוע?

3.ושאלה אחרונה, האם יש פה מישהו שקנה את ה24 אינץ על פני ה23, הבנתי שהתוספת אינץ היא רק לגובה, ויש תוספת מכובדת למחיר כאשר מסתכלים מבחינת ה% תוספת למחיר, ואחרי הכל זה נראה לא כל כך משתלם, או שיש משהו שאני מפספס, ויש עוד הבדים ביניהם פרט לאינץ הנוסף?

פורסם

1. יש דגמים "23 בעיצוב דק יותר - AOC i2353PH (כסוף) וLG IPS236V (שחור).

2. לא.

3. ההבדל הוא אכן רק לגובה - גם בגודל וגם ברזולוציה (האחרון יותר משמעותי, לדעתי). יותר פיקסלים לגובה (1200 לעומת 1080) - אפשר לראות יותר טקסט (שבד"כ מסודר לגובה) במסך נתון וצריך לגלול פחות.

פורסם

הטרנספורמטור מוטמע בתוך המסך ואינו חיצוני ולכן למסך יש עומק שמזכיר מסכים מיושנים יותר.

פורסם
  • מחבר

ולא רק,

Asus VS239N 23''

1. איך האסוס?

LG IPS235T 23''

LG IPS231P 23''

LG IPS236V

2. מה ההבדל בין שלושת המסכים של LG? שלושתם Led IPS ואותו גודל, אך יש הבדל במחיר.

Dell S2740L

3. ראיתי שלא כל כך ממליצים גם על המסך הנ"ל והמחיר שלו יחסית זול ל27 אינץ וגם הוא פאנל IPS, מדוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים