עבור לתוכן

NBA 2K13 CDKEY Retail

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אז אתמול יצאתי טמבל ורכשתי מהאתר הזה את הקוד שבכותרת. לאחר התשלום קיבלתי קוד, וכשמצאתי שהסטים לא מכיר בו, אני עושה כמה בירורים באתר ובסוף מסתבר לי בעמוד העזרה שלהם שהמשמעות של retail היא שלא מדובר בקוד להורדת המשחק, אלא בקוד למי שכבר יש את המשחק המקורי ומסיבה כלשהי חסמו אותו או איבד את הקוד או השד יודע מה. בקיצור, קוד חסר ערך !!!!

כשפניתי אליהם בבקשה להחזר כספי הם סירבו, וטענו שרשום בפירוש באתר שהמשחק לא להורדה (רשום בפירוש באיזשוהי שורה שהאתר לא תומך בהורדה, אך הנחתי שהכוונה היא שלא מורידים מהאתר אלא מסטים, ובעמוד נידח של העזרה הטכנית רשום שזה בכלל לא קוד רשמי של הורדת המשחק), ושאם אני רוצה את המשחק אני צריך להוריד אותו מהאינטרנט. ככשאלתי מאיפה, אמרו לי "לא חסר מקומות באינטרנט". במילים אחרות... הם שלחו אותי להוריד גירסה פיראטית !

ועכשיו אני שואל, מה הם מפגרים? אז בשביל מה שילמתי להם?? גירסה פירטית אני יכול להוריד תמיד בחינם..

בכל מקרה, ניסיתי להתקין את המשחק בצורה פיראטית ולהשתמש בקוד בכל זאת לצורך שימוש באונליין, אך זה לא ממש אפשרי. אין לי במעמד ההתקנה הפיראטית שום הזדמנות להכניס קוד, וכשאני בתוך המשחק בתפריט ההתחלתי מכניס קוד הוא פשוט מכניס אותי למשחק, וכשאני מנסה להגיע לאונליין הוא רושם שאי אפשר בלי להיות מחובר. אין במשחק שום מקום בו אני יכול להתחבר. אולי זה משהו שקשור לעובדה שהשתמשתי בקראק או השד יודע מה.

מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

תודה.

פורסם

אם הורדת גרסא שלא נגעו בה (בלי ריפ או משהו כזה) ולא שמת את הקראק אתה אמור להכניס את הסידיקי שהכנסת ולשחק כמו שחקן שרכש את המשחק

אתה כנראה הורדת גרסא שהיא לא מקורית 100% ולכן אתה נתקל בבעיות

יש לציין שאם יש לך סידיקי חוקי, להוריד את המשחק זה לא אקט לא חוקי כיוון ש"רכשת" רישיון לשימוש במשחק

פורסם
  • מחבר

מה שיש לי הורדתי מ-TL. ניסיתי להפעיל את המשחק לפני הקראק, אך זה לא עבד כשהוא הודיע לי את ההודעה הזו שאני צריך דיסק מקורי או משהו בסגנון. לא ניתנה לי אפילו האפשרות להפעיל את המשחק בעזרת הסידיקי המקורי.

מאיפה אני יכול להשיג את הגרסה המקורית הנקייה?

פורסם

אם המשחק הזה הוא כמו כל משחק אחר של EA אתה אמור להכניס את הסידיקי בהתקנה

בעיקרון אם המשחק דורש את הדיסק בכונן אתה יכול לשים קראק שנותן לך לשחק בלי דיסק (אבל אני לא בטוח לגבי החוקיות של זה)

פורסם
  • מחבר

המשחק הוא לא של EA (קונאמי), ולא ניתנה לי הזדמנות להכניס סידיקי בהתקנת המשחק (זה לא משהו שכבר ממש קיים במשחקים החדשים ובעידן החנויות הדיגיטליות).

השתמשתי בקראק מן הסתם כדי להפעיל את המשחק (ובוודאי שזה לא חוקי) - הבעיה היא ששימוש בקראק מונע ממני את האפשרות להפעיל את המשחק כגרסה חוקית. ניסיתי להירשם בכניסה למשחק ולהשתמש בסידיקי, אבל זה לא ממש עבד. כאשר נכנסתי בתפריט לאונליין הוא הודיע לי שאני חייב להיות מחובר. סריקת המשחק מתחילתו ועד סופו לא העלתה לי בדיוק היכן אני אמור להתחבר.. אני מניח שהקראק אחראי לנושא הזה.

השאלה היא איך אני יכול להשתמש בסידיקי חוקי שכזה ללא גרסה חוקית של התקנת המשחק. הגרסה מ-TL לפחות, לא יודע אם היא נקייה או לא, לא נותנת לי הזדמנות להשתמש בסידיקי ומחייבת אותי להפעיל קראק כדי להפעיל את המשחק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ניסית לאקטב את הקוד דרך Steam? לפי מה שאני רואה בחנויות דיגיטליות שונות נראה שהמשחק מחייב התקנת Steam והזנת הקוד כדי שניתן יהיה להשתמש בקוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים