עבור לתוכן

אם תוכנית מתיחות הייתה מותחת אתכם עם רוח, האם הייתם מרביצים לה?ואם זה היה זומבי?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה:

Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#!

ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך:

Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil

בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף.

לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות.

הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...

פורסם

הייתי צוחק.

פורסם

באמת היה אח"כ סיפור שמישהו הוריד לילדה נוגרה לפנים ולא שידרו את זה.

ובכלל, השאלה שלי היא איך הם לא מרגישים שהמעלית כלל לא בתנועה?

פורסם

זה נראה מפחיד חבל על הזמן ואני בטוח שכל אחד היה נבהל מזה

לדוד משה... בזמן שקורה דבר כזה הדבר האחרון שהיית חושב זה שמישהו מותח אותך

פורסם

עובדתית, המעלית לא זזה. היא עושה קולות של ירידה\עליה ואז כאילו נתקעת. היא למעשה לא זה מילימטר, זאת תוכל לראות בסרטון השני כשמישהו מצליח לפתוח את הדלת.

מה שאני לא מבין זה למה כולם נראים בסדר עם זה שהמעלית זזה, למרות שמרגישים שהיא נשארה במקום?

כמובן, גם אני לא הייתי חושד שמדובר במתיחה, אבל הייתי מבין שמשהו לא בסדר בזה שהמעלית לא מרגישה כאילו היא זזה.

פורסם

זו ברזיל. הכל שם מתיחה אחת גדולה.

פורסם

כל הסיטואציה במעלית חסרת אמינות.

היחידים שנופלים לשטות הזאת הם בעלי אמונות טפלות וחסרי שכל.

פורסם

גם ככה התחושה כשמעלית זזה היא לא מאוד גדולה, אתה מרגיש אותה כי אתה חושב על זה בדיעבד. אני משוכנע שאם היא לא הייתה זזה והיית שומע קולות הגוף שלך לא היה שם לב בגלל שהוא היה טרוד בעניין אחר לגמרי: החושך שנכבה. אתה לא היית חושד שמדובר במתיחה.

ויפה מאוד לדבר בבית מול המחשב ("הייתי צוחק", "הייתי נותן לה אגרוף"). בפועל כולכם הייתם מגיבים באותה צורה כמו בסרטון. בטח שלא מרביצים לה, בכל אופן מדובר בילדה. וגם אם אחרי כמה שניות הייתם מתעשתים ומבינים שמדובר במתיחה התגובה הראשונית אצל 99% מהאוכלוסיה הייתה זהה.

פורסם

א. אף אחד לא יודע איך הוא היה מתנהג בסיטואציה כזו, עד שהוא נמצא בה.

ב. אני הייתי משועשע.

:P

זאת הייתה מתיחה יותר מרושעת:

Pure evil!

פורסם

הוכחה קלאסית לכך שקשה הרבה יותר לקבל אבדן של דבר שעבדת בשבילו קשה מאשר דבר שקיבלת בחינם.

פורסם

הם פרסמו מתיחה יותר מפחידה עם גמד שהתחפש לצאקי , מתחבא מאחורי שלט של צאקי , בתחנת אוטובוס .

הם הפסיקו אותה אחרי שאנשים ברחו לכיון האוטוסטרדה ....

פשוט דבילים ..

פורסם

גם ככה התחושה כשמעלית זזה היא לא מאוד גדולה, אתה מרגיש אותה כי אתה חושב על זה בדיעבד. אני משוכנע שאם היא לא הייתה זזה והיית שומע קולות הגוף שלך לא היה שם לב בגלל שהוא היה טרוד בעניין אחר לגמרי: החושך שנכבה. אתה לא היית חושד שמדובר במתיחה.

האמת שזה תלוי בסוג המעלית. יש מעליות שזה ממש מורגש בהן (הנחושתן-שינדלר הישנות האלה, למשל), ויש כאלה חדשות יותר שזה פחות מורגש. בכל מקרה, בעצירה פתאומית כפי שמנסים לעבוד עליהם, אתה אמור להרגיש את העצירה, ולו קצת. מילא בסרטון הראשון שיש חושך, בשני יש אור. בקשר חמתיחה, כבר אמרתי שכשלעצמי לא הייתי חושד שמדובר במתיחה, אתה יכול לראות שכבר כתבתי זאת.

דבר אחרון: איך מכבים את החושך? ;)

פורסם

לכל היותר הלב יקפוץ לרגע כתגובה להפתעה.

לצרוח בהיסטריה רק מי שמאמין ברוחות ושדים יכול.

ארון המת הוצב במעלית בעמידה.

מיד הייתי חושב שהסיטואציה לא הגיונית.

כשהאור היה נכבה זה לא היה מעצים תחושת פחד ורתיעה, כי זו אינה קיימת.

הברזילאים מלאים באמונות טפלות.

חצי מהאנשים שם יאמינו בניסים כשיראו פסל של מריה הבתולה מוציא דמעות, או כל שטות אחרת.

פורסם

עובדתית, המעלית לא זזה. היא עושה קולות של ירידה\עליה ואז כאילו נתקעת. היא למעשה לא זה מילימטר, זאת תוכל לראות בסרטון השני כשמישהו מצליח לפתוח את הדלת.

מה שאני לא מבין זה למה כולם נראים בסדר עם זה שהמעלית זזה, למרות שמרגישים שהיא נשארה במקום?

כמובן, גם אני לא הייתי חושד שמדובר במתיחה, אבל הייתי מבין שמשהו לא בסדר בזה שהמעלית לא מרגישה כאילו היא זזה.

תן לי להבין. אתה בררן לגבי זה שהמעלית לא זזה, אבל (היית) נשאר רגוע מול רוח רפאים או בנאדם מת? למה שלא תשאל את עצמך "למה הוא קם לתחיה?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים