עבור לתוכן

החבילה מחו"ל לא מגיעה ואין עם מי לדבר.

Featured Replies

פורסם

הזמנתי חבילה מחו"ל מאתר Vitacost, היא נשלחה ב-23.11 וההתחייבות הייתה ל-9-20 ימי עסקים. בחרתי באפשרות השנייה של המשלוח שעלתה לי $36 שהיא Priority Mail של DHL.

לפי המעקב, החבילה הגיעה לארץ כבר ב-7.12 ומאז היא תקועה איפשהו ולאף אחד אין מושג. התקשרתי לדואר אבל הם לא יכולים לבצע מעקב כי זה DHL Global Mail והמספר מתחיל ב-GM ונגמר עם כ-20 מספרים אחריו. התקשרתי ל-DHL בארה"ב ודיברתי עם נציגה והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי כי DHL GM זו חברה אחרת לגמרי, ונתנה לי את המספר; התקשרתי ל-DHL GM אבל יש רק מענה אוטומטי ולא נציג אמיתי. התקשרתי ל-Vitacost ודיברתי איתם והחוצפנים טענו שבחרתי ב"משלוח הזול" [36 דולר זה זול?!] ושאין לחבילה מעקב או אחריות ושאם קורה משהו זו אשמתי, ושאם תוך 30 יום החבילה לא מגיעה אליי הם יחזירו לי את הכסף על תכולת החבילה ולא על המשלוח [משמע הלכו לי 140 ש"ח לפח]. התקשרתי היום ל-DHL ישראל וגם להם אין מושג, הנציג אמר שהביא לי מספר של DHL GM אבל בעצם הפנה אותי לדואר ישראל שלהם עוד מלכתחילה לא היה מושג.

מה אני עושה במצב כזה?

פורסם

באתר דואר ישראל כתוב לך שהיא בארץ? עם איזה מספר מעקב בדקת? זה לא דואר רשום.

ממה שידוע לי עם מספרי מעקב של סוג משלוח זה ,לא ניתן לעקוב אחר החבילה לאחר שעזבה את ארצות הברית.

אגב ,כרגע אני במצב דומה לשלך הזמנתי מהם חבילה במשלוח מהיר ובינתיים ,כעבור שלוש שבועות, לא הגיע. אבל חבילה שהזמנתי אחריה ,במשלוח רגיל ,כבר הגיעה :screwy: .

שילמת באמצעות פייפל?

בינתיים המתן, בזמן האחרון יש הרבה עיקובים בדואר בארץ

פורסם

dhl gm היא בעצם חברת דואר "רגילה", כמו USPS או דואר ישראל לצורך העניין (DHL היא למעשה חברת בת של חברת הדואר הגרמנית).

נסה להכניס את מספר המעקב שלך פה (בהנחה ומדובר בדואר אויר. אם זה לא דואר אויר, יש לך שם אופציות אחרות):

http://www.dhl.co.il/en/logistics/customer_resource_area/freight_tracking_and_applications/air_freight_tracking.html

יתכן שתקבל שם גם מספר מעקב רגיל.

פורסם
  • מחבר

הרצתי חיפוש בגוגל לאתר שדרכו אפשר לאתר את החבילה ומצאתי, היה כתוב ממש את כל השלבים ואז ב-7.12 כתוב "Arrival at destination country" ומאז שום דבר. לזה ששאל, שילמתי בויזה.

פורסם

בטח החבילות במכס.

אני הזמנתי חבילה דואר רשום מארה"ב ב02.11 ועדיין לא הגיעה

כנראה תקועה במכס (מספר מעקב שלא עובד בארץ)

וחבילה אחרת שנשלחה אחריה הגיעה, גם היא באיחור ועברה במכס...

פורסם

גם לי הכל תקוע איפשהו מ 9.11 עבר חודש ושבוע . מעניין מה קרה החודש בדכ שבועיים גג הכל מגיע

פורסם
  • מחבר

כמה זמן מקסימום חבילות נתקעות במכס? המכס לא אמור ליידע שהן אצלו?

פורסם

גם לי יש עיכובים בתקופה האחרונה במשלוחים

אתמול הגיע משהו שנשלח אלי ב28.10

פורסם

יש המון עיכובים בארץ

לא חדש, לי לאחרונהיש חבילות שלוקח להן להגיע 50 יום ויותר (לפעמים זה גם שבועיים)

אני חושב שדואר ישראל דפוק ואשם בזה (אין מה למכס לעכב את זה זה פחות מ 75$)

אם שילמת ב PAYPAL אתה יכול לדבר איתם, לא יודע מנסיון איך זה

פורסם

אם יעבור הזמן שהבטיחו לך בויטה קוסט והחבילה לא הגיעה פשוט תבטל דרך חברת האשראי ושיחפשו אותך.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע.

אם אתה לא מצליח לאתר את החבילה,

תתקשר לחברת האשראי ותדווח שהזמנת משהו מחו"ל והחבילה מעולם לא הגיעה.

הם יזכו אותך בלי לשאול שאלות מיותרות.

אין דבר כזה להזמין משהו שלא מגיע ושמזכים רק תכולת החבילה.

תבהיר לאידיוטים האלה שאם אתה לא מקבל את מלוא כספך חזרה אתה פונה לחברת האשראי.

פורסם

אני מזמין קבוע מ- Vitacost ומעולם לא הייתה לי בעיה איתם, אני ממליץ שתבדוק מול המכס שלנו, בד"כ העיכובים בזכותם. אני "מזמין ושוכח", שם לי תזכורת אחרי 45 יום לבדוק מה קורה עם המשלוח, עוד לא יצא להגיע לזה.

אם אני לא טועה, יש עד 60 יום לעשות צ'ארג'בק בחברת האשראי (ממליץ לבדוק מול חברת האשראי שלך), אני מציע שתשתמש באופציה הזו רק כשאין ברירה אחרת (למשל אם לא קיבלת את המוצר עד 50 יום), אחרת מה שיקרה זה שעוד ועוד עסקים בחו"ל יפסיקו לשלוח לישראל. במקרה הספציפי הזה Vitacost זה המקום הכי זול לקנות מוצרים מהסוג שהם שולחים, וזה יהיה חבל.

פורסם

אני מקווה שאני לא מפריע יותר מדי

גם לי אישית יש הרבה פעמים של עיכוב

ואני בטוח שזה בגלל גורמים בארץ

אבל איך אפשר לברר?

(אפילו בדואר המקומי שאני שואל אם הגיע חבילה על שמי

הם אומרים שבלי הפתק שאמור להישלח הבייתה עם הפרטים של החבילה הם לא יכולים לדעת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים