עבור לתוכן

HERCULES 3D PROPHET FDX 8500 LE

Featured Replies

פורסם

מצאתי את הכרטיס הזה ואני שוקל לקנות אותו! האם זה כרטיס טוב?

למה HERCULES 3D PROPHET ALL IN WONDER 7500 DV שהוא אמור להיות חלש יותר (?) יותר יקר?

האם הכרטיס הזה טוב יותר (משתלם) מבחינת האוברקלוק ומהירות אליו הוא מסוגל להגיע מה -

Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR )

אשר נמכר בזיגזג ואגב שימו לב להפרשי המחיר שכן ATI עולה 170$ וה GF3 עולה 219$!

פורסם

מצאתי את הכרטיס הזה ואני שוקל לקנות אותו! האם זה כרטיס טוב?

למה HERCULES 3D PROPHET ALL IN WONDER 7500 DV שהוא אמור להיות חלש יותר (?) יותר יקר?

האם הכרטיס הזה טוב יותר (משתלם) מבחינת האוברקלוק ומהירות אליו הוא מסוגל להגיע מה -

Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR )

אשר נמכר בזיגזג ואגב שימו לב להפרשי המחיר שכן ATI עולה 170$ וה GF3 עולה 219$!

הכרטיס שנתת פה, ה7500 הוא ALL IN WONDER (DV) שבעצם כולל טיונר לצפייה בטלביזיה וכניסות וידאו...

פורסם

ה-AIW 7500 יקר בגלל כל הפיצירם שהוא כולל(צפיה,עריכה...), והכרטיס של Hercules ה-Radeon8500LE הוא כרטיס מעולה, אפשר בקלות לעשות לו המהרה לרמה של Radeon8500, אתה יכול לקרוא ביקורת עליו ב-tbreak.

פורסם

הגינוורד, הוא TI200, ולכן ה8500 הרב יותר חזק, ועם אוברקלוק קטנטן,אפשר להגיע לביצועים מדהימים.

פורסם

הגינוורד, הוא TI200, ולכן ה8500 הרב יותר חזק, ועם אוברקלוק קטנטן,אפשר להגיע לביצועים מדהימים.

מה הקשר???

8500 Le וה-Ti 200 הם בערך באותו רמה...

8500 = GF 3 - GF 3 Ti 500

8500 Le = GF 3 Ti 200

זה כמו שתגיד שבגלל שזה 8500 זה יותר טוב מכל Geforce 3...

אני הייתי הולך על GF 3 בגלל הדרייברים הגרועים של ATI.

וגם ל-Ti 200 אפשר לעשות OC שיגיע ל-Ti 500 לפי מה שהבנתי.

פורסם

חבל שלא קראת את ההשווה..

שניה, אני ימצא את הכתובת..

השבב של ה8500, יותר חזק מTI500, והוא מקבל דאון קלוק, קטנטן של 25 מגהרץ שאפשר להעלות בחזרה ולהרויח כרטיס מעולה.

page3.3.gif

page3.1.gif

page4.4.gif

page5.7.gif

page5.9.gif

page8.17.gif

(באוברקלוקינג האדום, הוא מז*ן את הTI200.)

שוב באובר..

page8.20.gif

"LE version posted numbers FASTER than the GF3 Ti200

הם גם מצינים שATI מפתחים דריברים חדשים, שאמורים להיות מעולים, ולשפר את הכרטיס בעשרות אחוזים.

העורכים צינו שחבל שלא השיגו TI500 לידהם, כי זאת ההשואה האמיתית, ודיוחו שהכרטיס מגיע לביצועי ה500 (אפילו שהוא LE!) בתוצאותיו.

כנראה שהרקולס צידה את הכרטיס בזכרונות מהירים, למרות שרין לי מושג ממש איזה זכרונות אלה.

פורסם

למשהו לא הספיקו הגרפים? ;D :lol:

אגב, אפשר ללכת הרבה יותר רחוק עם הכרטיס הזה עם אוברקלוקינג..

מה שהם עשוף נחשב אוברקולוק, קליל מאוד, אפשר להמהיר עוד בלי בעיה, ועקוף כל TI500.

סוף סוף, לא לורחים לנו 1800 שקל בשביל 8500.

פורסם

המחיר שלו הוא כמו של

geforce3 200 אבל עדיין הוא קנייה טובה

פורסם

ברור שהראדון !

פורסם

איפה ניתן לקנות את הכרטיס המדובר, ומה מחירו?

פורסם

כ900 ש"ח

פורסם

לקנות, לפני שלא יהיה מלאי..

;D

פורסם

הטי 200 הוא כמו טי 500 רק עם דאון קלוקינג?

זאת אומרת שכאשר מגיעים עם הטי 200 לרמה של הטי 500 ואז נעשה אוברקלוק לשניהם , שניהם יכולו להגיע לאותו המקסימום?

פורסם

אם כל הדיבורים על איך שכשהוא באוברקלוקינג ה RADON אוכל את ה GF3 אסור לשכוח את הביצועים של כרטיסי GF באוברקלוקינג בעיקר כרטיסים מעולים כמו ה Gainward שהוזכר כאן קודם שיכולים להגיע לביצועים רצחניים ממש :AR15: באוברקלוקינג ואני לא כל כך בטוח שה RADON יכול להתמודד מול ביציעום כאלה (למרות שאין לי הוכחות וגרפים). ונוסף על כך ישנה העובדה המצערת במקצת שהדרייברים של nVidia הרבה יותר טובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים