פורסם 2012 בדצמבר 1613 שנים אהלן. אני צריך להחליף מאוורר לנייד שאני יודע את ה TYPE שלו (7458-cto) במדריך חומרה שלו מופיע הדבר הבא:הוא מופיע תחת שני מקטים שונים. איך אני יודע מה לבחור ? (פרט כמובן ללברר כמה W המעבד שלי..) מה המשמעות של המספרים כגון 22X, 23X וכו שמופיעים אחרי ה TYPE? (לא מזהה משהוא דומה במחשב שלי..)אשמח לעזרה!.
פורסם 2012 בדצמבר 1613 שנים למרבה הצער - כשזה CTO אתה לא יודע כלום - כי CTO יכול להכיל כל דבר. תבדוק לפי המעבד או פשוט תפתח את המחשב ותראה איזה FRU כתוב על המאוורר. ובכל מקרה - בEBAY לא תמיד מדייקים בFRU אז היה זהיר. ותוודא שאתה לא משלם יותר ממה שזה היה עולה לך אצל IBM ישראל (אבל בכל מקרה צריך לדעת FRU מדויק).
פורסם 2012 בדצמבר 1613 שנים מחבר אז שאני אבין - CTO זה כמו אחר המספרים שיש אחריו נניח 23X כאשר ה X יכול להיות כל דבר? ולי במקרה יש CTO ?ולגבי המחירים של IBM - בזמנו הזמנתי בארץ מהראל מאוורר דומה ל X61 ולקחו ממני 650 שח. באיבי זה בסביבות ה 15$ ...תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 1613 שנים CTO זה customized to order. זה מחשב שקונפג ידנית באתר לנובו ולכן אין לו מספר דגם מלא כמו יש לקונפיגורציות מורכבות מראש. ולא אמרתי להזמין מהראל. אמרתי לשאול את IBM. מנסיון, המחירים שלהם למאווררים ואבזרים קטנים אחרים סבירים לרוב. קניתי מהם לפני כמה שנים מאוורר לT42 ב150 ש"ח בערך. זה עדיין לא $15, השאלה היא האם ב$15 זה חדש ומקורי, או לא, והאם זה משנה לך.
פורסם 2012 בדצמבר 1613 שנים מחבר סבבה. עכשיו אני יודע מה זה CTO. ואני לתומי חשבתי שהראל זו מעבדה רשמתי של IBM. איך אני מדבר ישירות עם IBM ישראל ?(וזה לנובו אגב - X200. זה עדיין IBM ? )
פורסם 2012 בדצמבר 1713 שנים לי יש X220T ומאוורר מקורי אמור לעלות בערך 40-50 דולר.חיוג לIBM ישראל .6557*האמת המחירים של החלפים מ-IBM בארץ נורא יקרים , ובנוסף הם לא מוכרים חלקים בנפרד הם דורשים הרכבה של החלק, בעלות לא זניחה.
פורסם 2012 בדצמבר 1713 שנים מחבר אני אלך לפי הוואט של המעבד. אני לא יודע איך זה ב X200, אבל בX61 זה לפרק את כל הנייד עד לרמת הלוח אם על מנת להגיע למאוור, לא בא לי לעשות את זה פעמיים.תודה רבה לכל המגיבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.