עבור לתוכן

אזהרה : Paypal

Featured Replies

פורסם

אזהרה, ת'רד מיותר.

DX, כפי שנאמר, ידועים במשלוח האיטי שלהם. לא מבין מה הסרט.

פורסם

העניין בפייפל ולא בDX למרות שבDX הם מתחייבים ל14 ימי עסקים (בערך) שהמוצר יגיע ובעמוד המוצר הם אומרים שהוא ישלח לאחר 3 ימי עסקים. עבר שבוע ולא נשלח כלום, מילא היה נשלח אז הייתי יודע שזה בדרך ומחכה אבל כלום לא נשלח בכלל.

שורה תחתונה העניין שלי בדיון הוא פייפל לא DX.

בדיוק להיפך.

הבעיה שלך היא עם DX ולא עם פייפל האומללים שחוץ מאשר להשמיץ אותם פה לא עשית בעצם שום דבר...

DX הבטיחו לך משלוח תוך 3 ימים, ולא קיימו.

אם יש לך בעיות עם DX - תפנה ל-DX.

אם אתה מצפה שפייפל יעשו בשבילך את העבודה השחורה, המינימום שאתה צריך לעשות זה לפעול לפי הנהלים שלהם ולא להגיד "על הזין שלי, מה זה השטויות האלה "לחכות לתשובה במייל"?? לכו להזדיין, אני לא מוכן לפעול לפי הנהלים שלהם ואני הולך לבטל את החיוב בכרטיס האשראי!".

בסופו של דבר כל הדיון הזה מתבסס על זה שאתה עצבני על DX שלא שלחו לך את המוצרים תוך 3 ימים, ולא שום דבר אחר.

חוץ מ-DX שלא עמדו בזמן המשלוח כאמור, אף גורם אחד לא עשה לך שום דבר שדורש תלונה.

לך תריב עם הסינים האלה.

פורסם

הוקצב לDX להגיב עד ה15 בדצמבר.

אמרתי לעצמי זאת פעם ראשונה שקורא ללי מקרה שאני צריך לפתוח תלונה בPayPal ולכן עדיף להתקשר. התקשרתי יומיים לאחר החמרת התלונה לנציג בישראל מטעם חברת PayPal ושם לאחר שהסברתי לו מה מהות התלונה הוא אמר לי כי התלונה סווגה לא נכון והוא מעביר את זה למחלקה הרלוונטית שיעדכנו אותה בנוסף לכך הייתי אמור לקבל מהם מכתב במייל תוך 72 שעות.

חלפו 96 שעות התקשרתי לPayPal לוודא האם המייל שהייתי אמור לקבל או משהו חשוב ושם נציג נוסף אמר לי שהוקצב לחנות עד ה15 לדצמבר ועליי פשוט להמתין ולהתקשר ב16 לדצמבר אליהם ובזה נסגר הסיפור.

היום ה16 לדצמבר יצרתי קשר עם PayPal ועונה לי הנציג, אני מסביר את המקרה והוא אומר לי את הדברים הבאים:

1. הפנייה מהשיחה הראשונה למחלקה המקצועית עדיין פתוחה ואין תשובה מהם.

2. הפנייה שלי סווגה לא נכון ולמרות שיש צדק בטענותיי מדוע סיווגתי כך אין אפשרות לשנות רק להעביר למחלקה הנ"ל מסעיף 1.

3. הוא יכול לעשות בשבילי דבר אחד וזה לפתוח פנייה נוספת למחלקה המסתורית מסעיף 1 ואין שום התחייבות לזמן טיפול או תגובה מהם רק לכך שמתישהו בעתיד אני אקבל מהם מייל.

אני היחיד שקרא את השורות האלו? מבלי להתייחס לעניין הלחץ של פותח הת'רד - פייפל הציגו דדליינים ולא עמדו בהם. מה אתם רוצים ממנו?

פורסם

פייפל לא הציגו דדליינים לעצמם, הם הציגו דדליין לחנות (וזה בדיוק חלק מהנוהל, אחרי שאתה פותח תלונה יש לחנות X ימים להגיב) - אם היא לא הגיבה - הנושא עובר לטיפול חד צדדי של פייפל, וברגע שהוא יסתיים הלקוח יקבל תשובה.

ה"לקוח" היקר שלנו - לא היה בכבוד שלו לחכות לתשובה של פייפל.

זה הכל.

פורסם

הגיוני. עד היום בשלושת פניות שפניתי אליהם קבלתי חזרה את הכסף תוך 7,30 ו3600 שניות.

פורסם

עד היום , אוכל להגיד שאני מאוד מרוצה מהשירות של PP ולא בגלל שכל תלונה נסגרה לטובתי.

לדוגמא הזמנתי בעבר macbook בעלות של 1800 דולר , אחרי מספר שעות המוכר נעלם לו, וזה היה תרמית , תוך פחות מכמה שעות זה טופל.

או שהזנמתי פאנל מסך מגע למחשב הנייד שלי בעלות של 380 דולר וזה היה מזויף , אחרי מכתב רשמי מחנות שמוכיחה שהמוצר מזויף, והשמדת המוצר קיבלתי את הכסף חזרה.

בעיקרון צריך לפעמים להיות טיפה סבלניים שפותחים תלונה , ולהיות מחודדים במה שכותבים ולא להעמיס יותר מדי.

בנוסף מלא פעם מוצרים שנשלחו אלי היו מוגדרים כ"לא נשלחו" והם כבר הספקיו להגיע לביתי.

ברגע שמדובר באתרים רציניים יותר כמוֶַ B&H אז אני מצפה שהכל יתקתק כמו שעון שוויצרי

פורסם

אני אישית משתדל לא להזמין מdx מכיוון שיש את רוב הדברים שהם מוכרים באיביי באותו מחיר בערך , אבל באיביי אתה יכול לדבר עם המוכר והדברים מגיעים הרבה יותר מהר.

dx זה בסך הכל מתווך כמו ebay ולא מוכר , אבל אין עם מי לדבר חוץ מ paypal ודברים יכולים להשלח שבועות וחודשים אחרי שהזמנת...

אני ממליץ להמנע מהם ולחפש ב ebay את אותם דברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים