עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט הזה?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסר חלקים בבית שאני מעדיף להשאיר כמו דיסק קשיח (500GB ) וכ מסך (רק לבנתיים : HD5670)

מארז : NZXT APOLLO וגם ספק כוח : COOLER MASTER EXTREME POWER PLUS 460W

עכשיו החלטתי להחליף את השילוש במחשב כי הם באמת כבר ישנים ... התקציב שלי הוא 2000 שקל בדיוק אין לי שקל יותר

מלבד קירור מעבד שאני כבר משיג אחכ

אז מה אתם אומרים על החלקים הללו:

I5 3470

Asus P8H77-V LE

Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ

כ.מסך אני ישדרג בהמשך

סה"כ זה יוצא לי במזומן : 1977 ואני יביא מאייבורי את הקירור של

Zalman CNPS5X כי בKSP האחריות שלהם עד חודש על מאווררים

על הלוח אני סגור כי אני רוצה רק ASUS אפילו שGIGABYTE זה מעולה ושיהיה ATX עם כל מיני דברים שיש בו אז אני סגור.

אז מה אתם אומרים על זה?

פורסם

לא פירטת על השימושים לכן קשה לעזור, אני מניח שמדובר בגיימינג מכוון שאתה מדבר על שידרוג הכרטיס מסך אח"כ.

אך אחת השאלות למשל היא מהיא הסיבה שאתה זקוק ל-16 ג'יגה זכרון, הריי 8 ג'יגה זה מעל ומעבר

לכמעט כל השימושים כיום, במיוחד ובדגש על כך שזכרון זה הדבר שהכי קל להוסיף בהמשך ומחירם רק יורד.

שנית תעשה מה שאתה רוצה, אך יש סיבה לכך שכמעט ולא תיראה במפרטים המומלצים לוחות של אסוס מהסיבה הפשוטה שלא

שמדובר ביצרן לוחות לא איכותי להפך, אך מחירם יקר מהשאר ובדר"כ לא נותן ערך מוסף ראוי. במיוחד שמדובר על דגמים בסייסים

כמו זה שסתם עולה יותר. לא מדובר על לוח עם כרטיס קול עוצמתי או לוח מטורף ל-OC או שתומך בריבוי כרטיסים. זה דגם בסיסי

שללא צדק לדעתי עולה קרוב ל-600 שקלים.

אז אלא אם יש בו איזה פיצ'ר שיש רק בו ושאתה ממש זקוק לו, מה שאני בספק גדול שכח את מה שאמרתי ולך עליו.

אם מדובר בפנבויזם של עיוורים אתה עושה טעות כי אפשר לחסוך פה כסף בלי להפסיד דבר. במיוחד שזה ניראה שהתקציב דוחק.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להראות לי לוח של גיגה בייט. Atx עם פיצרים דומים במחיר משמעותי?

עדיף אבל מksp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים