עבור לתוכן

איך נכנסים ל BIOS בחלונות 8?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מחשב נייד של לנובו דגם G550.

המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חלונות 7- 32 ביט מותקנת.

לאחרונה שדרגתי לחלונות 8- 64 ביט. לא ניתן היה להתקין מתוך חלונות (שדרוג) (היות שאחת המערכות 32 ואחת 64 ביט) לכן היה צורך לבצע אתחול מדיסק ההתקנה. את ההתקנה קבעתי למחיצה הראשית.

כמה דברים נדפקו...

1. לא ניתן יותר לבצע one key recovery. בלנובו יש כפתור נוסף ליד כפתור ההפעלה שכשלוחצים עליו המערכת עולה במצב שיחזור- במצב זה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה מהאימג' של המחשב ובכך להחזיר את המחשב למצב הראשוני כפי שהיה כשנקנה (FACTORY STATE). לאחר התקנת חלונות 8 הכפתור הזה לא פעיל ולא ניתן בשום אופן לשחזר ולחזור בחזרה לחלונות 7 המקורי. אם אני רוצה לחזור לחלונות 7 המקורי של המחשב (עם כל התוכנות של לנובו), איך עושים זאת?

2. לפני חלונות 8, כאשר המחשב עלה, היו האפשרויות ללחוץ F2 ולהיכנס ל BIOS או ללחוץ F12 ולבחור מהיכן לבצע BOOT. האפשרות השניה יותר חשובה לי. לאחר ההתקנה, אין את האפשרויות האלה. כשאני מכניס את הדיסק של חלונות 8 לבצע התקנה חדשה, אני לא מצליח לאתחל מהדיסק.

נא עזרתכם,,

תודה, אופיר

פורסם

1. כפתור ה factory state לא עובד ,וזה כי (כנראה) נמחק את המחיצה של שיחזור בזמן התקנת וינדוס 8

2. בזמן עליית הוינדוס , באותו שלב בו הוא עדיין עולה עם הסימן של וינדוס ללחוץ ctrl+alt+del ולבחור באפשרות הרצויה.

פורסם

להיכהס לביוס לא קשור לאיזה לחלונות, זה פונקציה של ביוס וזה תמיד יהיה F2 במחשב שלך !

פורסם
  • מחבר

להיכהס לביוס לא קשור לאיזה לחלונות, זה פונקציה של ביוס וזה תמיד יהיה F2 במחשב שלך !

אז זהו שלא... אני מסביר לך ש F2 לא פעיל... מה לא ברור?!

אודה מאוד לתגובות שעוזרות...

MeniAdam אני אנסה את מה שאמרת ואודיע לך אם עזר. תודה.

פורסם

בין היתר תנסה F1 או F10 או DEL לכניסה לBIOS

פורסם

היית לי בעיה כזאת עם נייד אחר, שימוש במקלדת חיצונית פתרה את הבעיה.

פורסם

מה לא ברור?!

לא ברור למה אתה מתעקש.

אין קשר ולא היה אף פעם קשר.

יש לך בעיה להכנס אבל זה לא קשור לחלונות שלך !!

אבל.......

פורסם

אני אסביר לך מה הבעיה, בחלונות 7 אם כיבית את המחשב יכולת להיכנס לביוס כרגיל, אבל אם היית שם את המחשב במצב שינה (שומר את הזיכרון לדיסק ומבצע כיבוי מלא), ואז מדליק את המחשב, הוא היה עולה במצב מהיר ומדלג על מסך הF2 לביוס במקרה שלך, שזה בסדר.

בחלונות 8 כשאתה מבצע כיבוי רגיל, הוא שומר חלק מהזיכרון לדיסק על מנת להפעיל מהר מהר את החלונות (מעין מצב שינה לייט ובסיסי אבל דיי גאוני),

אז כל פעם שאתה מכבה את המחשב (התחל, כיבוי) הוא עולה במצב מהיר ומדלג גם כאן על המסך ביוס F2.

כדיי להגיע בכל זאת למסך המדובר, אתה יכול להפעיל מחדש את המחשב (התחל, הפעלה מחדש) ואז יופיע לך המסך F2.

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ושקלעתי במקרה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים